csütörtök, november 26, 2009

nem volt nekem

elég tegnap a 12 órányi szopódás a gyárban, még utána felmentem a Doboshoz spanoskodni. persze kiderült, ő nem spanoskodni akar, hanem rámnyomulni. csókig, simogatásig jutottunk el, de ennyi és ne tovább. mondtam neki, hogy még nem vagyunk úgy. (gondoltam magamban: soha nem is leszünk) megittunk egy üveg bordeauxi bort, kicsit becsíptem (najó, nagyon. éhgyomorra inni... brrr). közben tök jó filmeket, meg könyveket mutatott.
aztán az első 990-essel indultam haza. kikísért Rákoskeresztúr központba, majd ott hagyott, mert a barátnőjét még fel kellett hívnia, hogy mondjon neki mesét, elalvás előtt. (ja, és neki azt mondta, hogy a haverjaival néz Milan meccset. cserébe velem volt.) én meg tök részegen álldogáltam még vagy 20 percet a megállóban. az annyira nem esett jól. úgyhogy mivel egyébként sem bírtam igazán megkívánni, részemről lezártnak tekintem a történetet. barátkozhatunk, haverkodhatunk, cserélhetünk eszmét, de semmiféle testi kapcsolatba nem kívánok kerülni vele. még csókolózni se akarok. mert nem. 
azért persze megérte felmenni hozzá, mert néhány filmet einstandoltam tőle. pl. a Kopaszkutyát, amit már ezer éve vadászok és hát a szívcsücsök non plus ultrája. :) meg egy III. Richárd feldolgozást, ami a náci Németország keretei közé helyezi a történetet, zseniálisan. még odafelé, az Örsre menet, az aluljáróban a kajára szánt utolsó 500 Ft-omat könyvekre költöttem. volt egy hajléktalanszerű, szerencsétlen figura, aki a földről kínálta az antikvár könyveket. először csak 1-en akadt meg a szemem, de mivel 100 Ft-ért adta darabját, kénytelen voltam bevásárolni. Poe, Arany János, Verne stb. köteteket vettem, varázslatos antikvár illatú régi könyveket. a macska jól át is szagolgatta őket. hajnali fél1-re értem haza, az éjszakai busz persze a Szűz munkahelye előtt vánszorgott el (ennyi kibaszott piroslámpát éjszaka Budapesten??? azt hittem sose érek haza), ettől viszont sokkot kaptam. a sapkámat behúztam egészen az államig és a Blaháig remegtem. otthon aztán csináltam egy cigit, tévézgettem, meccs, meg pornó. úrjézus... az orgazmusomat szó szerint éreztem, ahogy a lábam ujja hegyétől elindul és egészen a fejem búbjáig végigjárja a testem... uhhh... nagyon jó volt. :) 
úgyhogy otthon tévézgetés, cigizgetés, a macska fotózása, ahogy rászívódik a könyvekre és szagmintát vesz... istenem... szerelmes vagyok a macskámba, mondtam már? egyszerűen nem tudok betelni vele. imádom. :)
a Dobos egyébként nagyon jól összefoglalta, hogy milyen nő kell a pasiknak. az ideális nő legyen egy személyben:
- ostoba bombázó
- span, haver
- háziasszony
- pótanya
és ha jobban belegondolok, tényleg. Dobos egyébként azért bír engem, mert állítása szerint úgy tud velem beszélni, mintha a haverjával beszélne. és állítása szerint ettől még én egyáltalán nem vagyok nőietlen, vagy akár férfias. egyszerűen csak nem vagyok picsoid, és ez neki nagyon jó. ahogy elnéztem a lakásban a barátnője nyomait (műanyag, rózsaszín, széles hajráf, mindenféle színes pöttyökkel...), nem igazán tudtam elképzelni, hogy mennyi közös van kettejükben, de hát biztos van valami. 
és hát igen. kibújt a szög a zsákból. valamiért arra terelődött a szó, hogy én jó fej csaj vagyok. de, mondom, nem szépek a melleim. erre ő: "sokkal fontosabb, hogy ki viseli a melleket, mint az, hogy milyenek..." erre én: "ugye-ugye? ezt azért elmesélhetnéd a többi férfitársadnak is, mert ők még rohadtul nem így gondolkoznak..." és ezután hozta össze azt a négy feltételt, amiről már írtam. 
visszatérek még a hét elejére, hogy ne maradjak adós semmiféle sztorival. nos, hétfőn este 9-kor elájultam a kanapén. olyan erős cigit csináltam, hogy felénél bekábultam. szegény, kicsi Bé hiába hívott, nem vettem fel. hajnali fél1-kor tértem magamhoz, akkor húztam be aludni.
kedden Loki meccsezés volt este, meg kapcsolgatás, szóval a szokásos. napközben semmi történés. pasikkal nem állok szóba továbbra sem, ha idegen azért, ha meg nem az, akkor meg azért. :))) ez utóbbi persze hülyeség, bár a Dobossal szarrá sms-eztem magam tegnap, mire az estét leszerveztük, és tök hulladék voltam, de azért elmentem. a borral tudott igazából meggyőzni, de az meg aztán jó kis hasgörcsöt, fosást hozott rám ma hajnalban, úgyhogy 2 óránál többet nem aludtam. ja, mert fél3 körül feküdtem le, annyira nem volt kedvem még aludni. vagy inkább csak erőltettem, hogy fent maradjak. én magam sem tudom. mindegy is. ma este 6-ig nyomom, de már most rosszul vagyok, leragad a szemem és minden bajom van. de hát aki éjjel legény, az nappal is legyen az. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése