péntek, november 27, 2009

annak köszönhetően hogy

a héten nem volt időm még enni sem, meg nem is ment le, meg mit tudom én, újra 70 kg alatti értéket mutat a mérleg, ami tavaly nyári formám. :) ez azért jó, mert karácsony előtt nem árt faragni, hiszen akkor jön igazán a nagy zabálás.
gyűrűtágításra egyszerűen még nem volt időm elmenni, de azért a karácsonyt nem fogom végigszenvedni, úgyhogy előtte mindenképpen megejtem. legfeljebb januárban szűkíttetek. :)
így most viszont már minden nadrág leesik rólam, bár  a hasam kinézete az borzalmas, de legalább apad. még 10 kg mínusz és már meg is leszek elégedve. legalább a súlyommal. :)
az a fura, hogy mindig dög éhesen érek haza, aztán csinálok kaját, vagy veszek/viszek haza, és mire leülök, hogy egyek, két falat után már nem is kell, ami éppen előttem van. na, mindegy. legalább van szemmel látható eredménye. :))
ahhoz képest, hogy dög fáradt voltam tegnap, fél12-ig ébren evett a fene. tévéztem, meg dumiztam Barbival. olyan rég nem hallottam a hangját, hogy felüdülés és öröm volt minden szó és perc. :) amúgy tegnap csak fél5-ig dolgoztam, cserébe valószínűleg ma nyerem meg, hogy 6-ig kell itt szopkodnom. 
most már szemmel láthatóan fáradt és nyúzott vagyok, ráadásul a fogyás miatt a fejem alapból nyúzott és sovány. jövő héten megyünk anyuékhoz, azok megint ki fognak borulni, hogy mennyit fogytam, főleg ha még enni sem bírok... próbálom majd kezelni őket valahogy. :)
ezen kívül semmi extra történés, élem a szokásos életem, napjaim. azért sokszor az is jó, ha nincs semmi extra. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése