péntek, november 06, 2009

csak röviden írok

mert nincs kedvem pötyögni. meg semmihez nincs kedvem.
tegnap a munkahelyen jól felbaszták az agyam, úgyhogy Flasht hallgattam hazafelé, hogy lenyugodjak. útközben talált rám Csillagász üzenete, aki azt feszegette, hogy szeretne feljönni. beleegyeztem. aztán otthon várt a fekete leves... a macska lerámolt a dohányzóasztalról mindent. teás bögre a földön, tea szétfolyva, hamutartó a földön, hamu és csikk kiszóródva, pohár az asztalon összetörve, de a darabjai mindenfelé és még sorolhatnám. annyira ideges lettem, hogy 10 percig üvöltöttem vele, teli torokból. már csak pont ez hiányzott, hogy hulladékon nekiálljak takarítani. és persze nekiálltam.
aztán felbaszott az is, hogy most már egyáltalán nem megy az evés. most már minden kijön. és már kurvára unom. csoda, hogy még élek, tulajdonképpen. elegem van a fuldoklásból, meg abból, hogy a csoki az persze lemegy. írtam is a dokinak, hogy amikor lehet, én mennék tágításra. remélem, hamarosan ügyeletes lesz.
7 körül csináltam egy cigit, egy elég durvát, azt elszívtam. 9-kor jól bealudtam, mikor Csillagász hívott, hogy mi legyen, akkor pont azt sem tudtam, hogy éppen hol vagyok. nyökögtem neki valamit, meg hogy majd írok, hogy jöjjön-e. végül nem írtam neki, de ő viszont igen, hogy inkább pihenjek, hazamegy. hurrá. ez így pont jó volt. ma meg elnézést kért érte. hát, igazán nincs miért. pont kitalálta, hogy mihez lenne kedvem.
jó, nem mondom, hogy hozzá nem lett volna, de mikor bealudtam, utána már nem volt. jobb volt egyedül. megnéztem még a Fábryt, mert azt hittem jó lesz, de hát egy raklap fos volt. kár ezért fennmaradni. :(
nem aludtam sokkal többet, mint előző éjjel, de valamivel talán, így még mindig nem vagyok pihent.
egyre inkább azon gondolkodom, hogy ki kellene hagyni a ma esti jazz koncertet. a Zeneakadémia kistermében lesz, ahol meg aztán pláne pont azzal fut össze az ember, akivel nem akar, és pont olyan kínos szituációba tud kerülni, amibe nem akar. nekem meg erre nincs szükségem. leszarom a kicsinyes bosszúvágyamat (majd elmúlik), inkább beszélgetek kicsit Csillagásszal. úgyis van miről. pl. rólam. hogy a testem miért olyan amilyen. hogy miken mentem keresztül. csak hogy tudja, mire számíthat. ha menekülni akar, akkor még most tegye, ne akkor, amikor én már fülig szerelmes leszek belé és kínkeserv lesz az egész.
de felmerült az is, hogy minek traktáljam ilyesmivel? lehet, hogy csak a szex érdekli. és ha szembesül a problémámmal, akkor legfeljebb többet nem szexelünk. vagyis befejezzük az egészet. de ez hülyeség. már régen megdöntött volna, ha ez lenne.
de az meg gáz, ha feltételezem róla, hogy érzelmei vannak, vagy hosszabb távú tervei. akkor meg ki fog röhögni. vagy furán fog nézni. mert egyébként minek traktálnám azzal, hogy lóg a mellem, meg tulajdonképpen mindenemen a bőr.
arról se beszéltünk még, hogy neki milyen kapcsolatai voltak, mióta van egyedül stb. meg nálam se volt erről szó. a kaputelefonon láthatta, hogy nem csak 1 név van kint (exférjé még ott virít), de még nem kérdezett rá. azt sem tudja, hogy elváltam. meg hogy mióta vagyok egyedül, meg mittomén. egyrészt mondjuk engem nem is érdekel, hogy neki milyen női vannak, másrészt meg egyáltalán mi közöm hozzá? amúgy meg 1 heti ismeretség után tényleg minek erről beszélni? na, mindegy.
reggel nem úgy ébredtem, hogy annyira happy vagyok. mármint párkapcsolat ügyileg. Csillagász ügyileg. ez most valami hullámvölgy. hogy leszarom. nem érdekel. lesz, ami lesz. ha találkozunk, az is jó, de ha nem, az is jó.
szeretnék már egy egészségeset aludni. egy beauty sleep nagyon jót tenne. de mikor???? holnap megyünk le megint vidékre, mert apu kórházban van (most állítják be az inzulint neki), szóval csak kivizsgálásos faszkodás, de hát mégis csak távol van a családtól, úgyhogy meglátogatjuk. egy délutánom máris kuka.
no, ennyit arról, hogy csak röviden írok. morci vagyok. mindenki hagyjon békén. semmihez nincs kedvem. :(

2 megjegyzés:

  1. Szerintem jó ötlet nem elmenni Bőgős-koncertre és jó ötlet őszintén beszélgetni.

    VálaszTörlés
  2. nem megyek. de szerintem a beszélgetésből sem lesz semmi.
    szerintem nem is fogunk találkozni.
    sőt, lehet, hogy soha többé. nem tudom...

    VálaszTörlés