kedd, november 10, 2009

a megérzéseim nem

csalnak mostanában.
már csütörtök este éreztem, de pénteken meg aztán totálisan, hogy az lesz Csillagásszal, ami lett. nem véletlenül voltam én egész pénteken fostalicska kedvű.
szombaton éreztem, hogy nagyon be fogok rúgni este, hát úgy is lett. már mikor a Lidl-ben vásároltunk a Tesómmal, akkor félhangosan elmormogtam, miközben egy üveg rosét tettem a kosárba, hogy "hú, de be fogok rúgni ma..." és tessék. este 8-kor már annyira készen voltam, mint a lecke. ekkor kezdtem el Hétfőire rászívódni és vad smsezést nyomattam. hajnali fél1-ig. izgi volt. és vicces. :) kölcsönös volt az egymásra gerjedés. nem is sejtettem, hogy olyanokat fog válaszolni, amilyeneket. várom is a találkozót ezerrel. :)))
szombatról vasárnapra a wc-n töltöttem az időt, mert iszonyú hasmenésem lett. nyilván mert össze-vissza ettem minden vackot szombaton. :))
aztán vasárnap délután jött a szuperrangadó: Chelsea-MU. mikor még csak a kezdő 11-et hirdették, én már akkor küldtem sms-t a kollégámnak: "nagyon ki fogunk kapni..." és bizony jó volt a megérzésem, mert 1:0-ra nyert a Chelsea. nem kaptunk nagy zakót, de veszítettünk. és én ezt már a meccs kezdete előtt tudtam.
Hétfőivel tegnapra beszéltünk meg Stexben piálós találkozót, és annyira biztos voltam benne, hogy nem lesz belőle semmi. így is lett. fél9-kor írt, hogy akkor kelt fel, úgyhogy inkább a ma este sanszos. :)
na, szóval hallgatnom kell a megérzéseimre, mert nem vernek át. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése