hétfő, november 30, 2009

olyan szintű fejlődés

tapasztalható nálam, hogy nem ismerek magamra... :))
ma reggel ugyanis jelentkezett Csillagász sms-ben: "Szia Marion! Mi a helyzet nálad? Itt már véget ért az érzelmi válság ;)" mivel nem válaszoltam rá (szívem szerint azt írtam volna: "mégis ki a faszt érdekel ez?") ezért egy órával később megint írt egy üzenetet: "Sajnálom, hogy úgy eltűntem. Biztos mérges vagy. Az a helyzet, hogy nyáron lett vége egy 5 éves kapcsolatomnak, és nem akartam úgy belemenni semmibe, hogy nem tudtam biztosan, hogy annak örökre vége. Most már tudom..."
na, erre aztán megkapta a választ azonnal: "Ha ezt annak idején őszintén elmondod, akkor talán most nem írnám azt, hogy: bocs, de én már továbbléptem..."
jihiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! beküldtem neki!!!!!!!!! kibaszott büszke vagyok magamra. egy pillanatig sem gyöngültem el. :))) najó, azért átfutott az agyamon, hogy milyen szép fiú, meg vetít, meg csillagászkodás, meg akármi, de úgysem lett volna közös jövőnk. 5 évvel fiatalabb, egész mások az értékrendek, meg mit tudom én. túl magas, meg ilyenek. különben sem akarok lepattanó lenni. tudjátok, ha valakinél befejeződik egy hosszú kapcsolat, akkor az első utána jövő akármi, az úgyis olyan, hogy csak elszórakozgat az ember, a sebeit gyógyítja, meg ilyenek, szóval nem tekinti komolynak. hanem csak átmeneti állapotnak. csak valami hirtelen gyógyírnek. pár hónapig elszórakozik az illetővel, aztán továbblép és elkezd tényleg komolyat keresni. na, ezért nem akarok lepattanó lenni, mert én abban a helyzetben vagyok, hogy tényleg normális, komoly kapcsolatot keresek, és nem csak pár hónapig akarok valakivel szórakozni. mert ebből úgyis csak én jöhetek ki szarul (ismerem magam), mert beleszeretek, aztán meg szenvedek. úgyhogy pusztuljanak a lepattanót kereső pasik, vagy legalább is ne jöjjenek a közelembe. :)
a hétvége egyébként egy szempillantás alatt eltelt. semmit nem csináltam, de azt nagyon. :)
szombaton Vikiéknél tettem villámlátogatást, ami igazán jól sikerült. vasárnap pedig punnyadékság volt, meccs nap, meg ilyenek. :)

update: még képes volt a Csillagász válaszolni: "Örülök, hogy nem szomorkodsz. Minden jót kívánok."
hehh... mit képzel ez magáról??? majdnem visszaválaszoltam, hogy "mégis mi a faszért szomorkodnék? utánad?? miattad?? ugyanmár..." de inkább nem baszom fel magam és nem pazarolom rá a drága sms-t. :D

4 megjegyzés:

  1. ezaz!

    basszá' oda neki!

    már csak a tegnapi 2. smsedet magyarázd el amit nekem nyomtál. :)


    tg.

    VálaszTörlés
  2. Marion von Finkenstein2009. december 1. 9:05

    tg: az a szpíker volt a meccs közben. azt hittem te is hallod, hogy milyen fasságot mondott. :))) sikítottam a röhögéstől. :))

    VálaszTörlés
  3. hát egész végig fasságokat nyomatott.
    a kedvencem:

    "a játékosokat tekintve a barcelonában játszó xyz a csúcstartó, aki 58-ban egymás után 3! az HÁROM!!! klasszikuson is nyertesként hagyta el a pályát. madridi oldalon esetleg meg lehet említeni Gentót, aki ugyan hat egymás utáni klasszikuson is nyerni tudott 68-ban, de hát az már TÖRTÉNELMI TÁVLAT."

    hahahahaha. mer az 58 az itt van egy köpésre nem, ó anyám borogass.... :)))

    tg.

    VálaszTörlés