vasárnap, november 22, 2009

szavazni kellene ma

menni, de életemben először, mióta választójogommal élhetek, nem tudom, hogy kire szavazzak. szerintem a fülkében fogok szívózni percekig, hogy mi legyen. a fideszes jelölt programja, és tevékenysége nem túl meggyőző, de a pártszimpátiám odahúz. a szadeszes jelölt programja okés, viszont ha fidesz kormányzás lesz, akkor meg le fogják szarni a nem fideszes önkormikat, és ide megint nem jut pénz. bár 1 év múlva újra választás... hát nem tudom. lehet, hogy erre az egy évre meg kéne adni a szadeszesnek a lehetőséget, hogy csináljon valamit, aztán majd meglátjuk...
ja, mert hogy önkormányzati választás van ma a nyóckerben. ezért a dilemma...

pénteken délután, míg Katinkáékat vártam, őszintére és begondolkozósra szívtam magam.
az őszinteségnek az lett az eredménye, hogy kimondtam azt, ami bennem volt, és szerintem jól tettem. annak az embernek tudnia kellett, hogy történjen bármi is, nincs életem nélküle. nem hiszem, hogy állandóan egymás seggében kéne lennünk, de tud hiányozni. valahogy, a hosszú évek során mégiscsak annyira összefonódott az életünk, hogy erről képtelen vagyok lemondani. becsúsznak hosszabb-rövidebb szünetek, de basszus, szükségünk van egymásra.
fura, mert két tök különböző emberhez vonzódom barátilag, két homlokegyenest eltérő személyiség, de minkettőjük fontos nekem. egyikük ezért, másikuk azért.
a begondolkozásnak meg az lett az eredménye, hogy rájöttem, mekkora hülye picsa vagyok. mekkora naiv picsa vagyok. hogy miket meg tudok enni kanállal, ha jó a csomagolás. ez valami elképesztő. jó, persze a Szűz esetében pl. feltűnt, hogy az Ozora karszalagom rohadtul nem érdekelte, meg tulajdonképpen semmi nem érdekelte velem kapcsolatban. ő elmondta magáról amit el akart mondani, tőlem/rólam csak annyit kérdezett a hétfői kocsmalátogatáskor, hogy "na és nálad? férj, gyerek, család?" és mikor azt mondtam, hogy semmi, még jobban nyomult. de ezen kívül egyáltalán nem volt rám kíváncsi, tehát egyértelműen csak egy numera lettem volna neki. és amiért idegroncs volt, az, hogy nem kapott meg már szombat hajnalban. szóval naivitásom, és persze valóban az, hogy görcsösen akarok találni valakit, az ilyen helyzetekbe sodor. mert mondhatok én bármit is, a cselekedeteimből egyértelműen látszik a görcsösség. hogy még a számomra undorítónak ható fickót is képes vagyok megkedvelni, mert szépen szól hozzám és mert nincs más. rémes. ezt sürgősen el kell felejteni.

Katinkáék fél9 körül érkeztek, sikerült jól berúgni, hajnali fél3-ig voltak nálam. jót beszélgettünk, jól éreztük magunkat és már nagyon várjuk a folytatást. :))

szombaton délben keltem fel kb. meccsnapot tartottam. 5 meccset néztem meg egymás után. najó, az utolsót, a Barca meccsét már átszunyókáltam a kanapén, de addig figyeltem. természetesen a MU meccse volt a fő attrakció, most kivételesen már éreztem, hogy nyerni fogunk, és úgy is lett. jó meccs volt, szépen játszottunk, végre mintha újra összekapta volna magát a csapat.
még délután történt, hogy a Dobos felhívott, hogy mifasz. nincs-e kedvem vele találkozni az Örsön. hát nincs. nem voltam olyan állapotban, hogy elinduljak. közben persze eszembe jutott, hogy miért nem jön ő hozzám. erre végül sms-ben rá is kérdezett (telefonban nem mert), és én már válaszban írtam is neki a címet, de aztán kitöröltem, és leráztam azzal, hogy úgysem lennék jó társaság. aztán még felhívott, próbált győzködni, de én nem engedtem ebből. aztán még küldött sms-eket, hogy ő mennyire kedvel, meg én vagyok a legjobb fej nő, akivel valaha találkozott és hogy én mit gondolok róla. hát, én írtam neki, hogy "Bírlak", aztán ennyi. ennél többet az elmúlt hetek eseményei, tanúlságai nem engedtek magamból kipréselni. erre ő, hogy ő is engem. aztán később csak annyit írt, hogy imád... na, mondom parádés. próbáltam elcsalni az esti Flash koncertre, de valamiért nem tudott jönni. pedig jó lett volna. dec. 18-án viszont mindkét bandájával játszik valami helyen, majd jól elmegyek megnézni. bár szerintem addig még fogunk találkozni, ahogy érzem, ő nem hagyja annyiban, hogy ne lásson. mintha tényleg rám lenne indulva.
hogy én rá vagyok-e? én most senkire nem vagyok. ha a Bőgős könyörögne az életéért mellettem, egy szakadék szélén kapaszkodva, annak is rálépnék a kezére és vigyorogva nézném, ahogy zuhan a mélységbe, ami emberi szemmel már nem is látható. akinek fasz van a lába között, az most nálam kurva szar eséllyel indul. felvettem a páncélt, de ez olyan különleges, hogy még tüskék is vannak rajta, acélból. bárki közelebb akar jönni hozzám, mint más földi halandó, azonnal fennakad és véresre sebzi magát.

ma reggel arra ébredtem, hogy egyik szemem sír, a másik meg üveg, mert újabb szingli barátnőt kell felírnom a veszteséglistámra Banya után. úgy néz ki, Barbi emberére akadt (tud valaki kék harisnyatartót valahol?), ami nagyon jó hír, mert még a magaménál is jobban kívántam, hogy ő boldog legyen, és hát a jelek szerint az. viszont ezt megint én fogom megsínyleni, sőt, már a héten is sínylettem, de nem baj, jól van ez így. :) mindennek eljön az ideje, ennek most jött el. ez az élet rendje, nem lehetek annyira önző, hiszen nagyon-nagyon szeretem, hogy másnak drukkoljak, mint az ő boldogsága.

az ágyban fel is idéztem gyorsan az elmúlt 3 karácsonyomat és szilveszteremet... hát... egyik fosabb volt, mint a másik. node sebaj, ha ugyanolyan fos lesz, amire persze elég nagy sansz van, akkor nem lesz meglepetés, hanem csak a megszokott mederben folynak az események, ha meg netán valami jobb fog velem történni, akkor legfeljebb kellemes lesz az a meglepi.
azért persze, mind a 3 szilveszter és karácsony annyiban sokkal jobb volt az eddigieknél, és ha itthon gubbasztok egyedül, még az is jobb lesz annál, mint mikor anno az exanyósoméknál, exanyósomékkal kellett szilveszterezni. az maga volt a pokol. na, hát annál aztán tényleg minden jobb.

mára a terv, hogy lemegyek szavazni, aztán veszek csibeburgert a mekiben, mert számomra mostanában az a legköltséghatékonyabb és legtáplálóbb étrend. ráadásul nagyon finom is, és kajajeggyel lehet fizetni érte. :) utána meg punnyadok itthon. a mosás feladata már a körmömre ég, meg még egyéb teendők itthon, de semmi kedvem hozzá. leszarom.

ja, hát még két érdekesség:
pénteken reggel nem volt erőm sminkelni, viszont a munkahelyemen megkaptam rögtön arcba, korán reggel, hogy de szarul nézek ki. parádés. na, mondjuk szarul is aludtam, kb. 2 órát sikerült, azt is forgolódva, nyűglődve, agyalva, szóval nem csoda, ha gyűrötten ébredtem. de úgy látszik, smink nélkül már nem igazán mehetek utcára. ez is eljött. sose gondoltam volna.
a másik, hogy Katinka a buli közepén egyszer csak megszólal: "nálad mindig ilyen rend van, vagy csak ha jön valaki?" bazzegggg... nagyon röhögtem, és persze kértem Katinkát, hogy jöjjön máskor is... :))) ilyet nálam még senki nem mondott... persze, nem látta a kisszobát, meg a hálót, mert akkor egyből nem mondott volna ilyet, de persze a romokat egy-egy ajtóval faszányosan el lehet tüntetni. :))) ebben mester vagyok. :))) amúgy pedig veszélyes terep nekem Katinkáék társasága, mert sajnos a pasijára teljesen rá tudok görcsölni, ha találkozunk. hihetetlen jó pasi, de hát nyilván nem vagyok az esete, meg nagyon jó neki Katinkával, pedig ha lenne egy klónja, egy testvére, vagy bármi, akkor nem is akarnék tovább keresgélni. :))) úristen, pedig ha belegondolok, hogy mikor anno együtt dolgoztunk, mennyire nem bírtam én ezt a srácot. áhhh... nagyon nem!!! és persze Katinkától is agyhúgykövet kaptam, bevallom, mert rengeteget tud beszélni, és akkor még nagyon fárasztónak találtam. aztán kiderült, hogy mindketten oltári jó fejek, ráadásul Katinka akkora szmoker, mint állat (vagy mint én), szóval már nagyon várom, hogy újra talizzunk. ja, és Katinka 10 kg-ot fogyott az algával és kurva jól néz ki!!! ennyit arról a szarról, amiben senki nem hisz...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése