csütörtök, november 19, 2009

komolyan hallgatnom kellene

a megérzéseimre most már. tegnap ugyanis ugyanaz történt, mint múltkor a Csillagásszal. a Szűz véget vetett a dolgoknak...
hogy is volt mindez? felhívott délután, hogy látni akar, csókolni akar, este feljön hozzám. ó, remek. persze örültem neki. 6 után tudtam elszabadulni a melóból, ami ahhoz képest jó, hogy először este 8-ig kellett volna maradni. hazarohantam és vártam. nem sokára jött is a Szűz. 
elkezdett megint pálinkázni. megint vagy 4-5 feles lecsúszott. aztán kicsit egymásra szívódtunk a kanapén. közben csináltam egy cigit. dumálgattunk. mesélt még magáról. kiderült, hogy van egy 13 éves lánya, akit nem láthat, le van róla tiltva, csak néha lesi meg, lopva. 
cigizgettünk, dumálgattunk. aztán addig fajult a dolog, hogy a farka a számba került. én nem akartam, de végül engedtem a dolognak. mert miért ne? egy csomó ideig gyötörtük egymást. ő közben tolta a rusht. de nagyon durván. az a cucc még közvetve is nagyon durva, rajta keresztül, hát még amennyit ő tol. nem okoz az maradandó agykárosodást, vagy valamit??? na, mindegy. szóval küzdöttünk a kanapén, én kicsit elfáradtam, meg igazából nem is akartam az egészet, csak talán próbáltam valami ízelítőt adni, hogy mégis mi várható, ha velem kezd. hosszú idő után sem ment el. akkor már kezdtem magam szarul érezni. hogy mit csinálok rosszul, mert másnak elég ránéznem a farkára és elsül, vele meg már mióta küzdök. de már ezelőtt is váltottunk néhány szót arról, hogy egy nő volt eddig az életében, akitől a szexben mindent megkapott, de egyszerűen nem bírt együtt élni vele, mert nem. de hogy ő már biztosan nem talál még egy ilyen nőt. no persze az oroszlán egomnak be kellett bizonyítania, hogy ez nem így van, hogy én vagyok az, akivel neki nagyon jó lesz. végül rájöttem, hogy neki soha nem lesz senki elég jó. 
aztán, ahogy a sikertelen mikrofonpróba után ücsörögtünk egymás mellett, beszélgettünk, egyszer csak elkezdte sorolni, hogy ő már mindenét elvesztette egyszer, pedig vállalkozása, lakása volt, és hogy ettől ő már nem bír magával, egyébként is egy öntörvényű, önpusztító ember, úgyhogy NE KEZDJEK VELE. ezt így betolta arcba. na, mondom remek. csak annyit tudtam válaszolni: "rendben"
pedig hétfőn, amikor még arról volt szó, hogy ki tudna engem boldoggá tenni, és én azt mondtam, hogy pl. ő, akkor még nagyon odavolt, meg vissza. nagyon örült, hogy ilyen választ kapott. két nap múlva meg már, hogy ne kezdjek vele.
és egyszerűen nem tudta megérteni, felfogni, hogy nem örök életig akartam várni a keféléssel, csak mondjuk 1 hetet, hogy nyugodt körülmények között, amikor én is fel vagyok készülve, akkor történjen meg. mindent megkaphatott volna akkor, de nem, neki előbb kellett. hát nem kapott belőlem szinte semmit.
ja, hát ezután a beszélgetés után még helyeskedtünk kicsit, aztán elhúzta a csíkot. még az ajtóban is próbált erőszakoskodni, de aztán elindult. 
és bár nem vagyok prűd nőci, azért elsőre egy kicsit sok volt belőle. mármint az, ha ezek a dolgok, amik a kanapén történtek (nem mennék bele a részletekbe), ha 3-4. alkalommal, vagy 1 hónap múlva jönnek elő, már meg sem lepődök rajtuk, vagy tudom kezelni őket. de ez most nekem tömény volt, sok volt, rémisztő volt. és igenis, többször féltem tőle. mikor az ajtóban erőszakoskodott például. komolyan megdermedtem...
azon gondolkodom, hogy mi a fasz baj van velem, vagy a pasikkal... egy csomó dolog miatt vonzódtam ehhez a pasihoz, de kb. ugyanennyi dolog taszít is benne. 
jobb lett volna, ha nem találkozunk tegnap? akkor a következő alkalomig tartott volna a "kapcsolat", nem tovább. megdugott volna, és akkor nyögi be, hogy ne kezdjek vele. 
durva, hogy már megint a Tesómnak volt igaza. hogy csak addig kellettem volna ennek a fickónak is, míg megdughat. hogy csak azért a rengeteg duma, hogy az ágyamba imádkozza magát. mondjuk, most már örökre elbaszta, soha nem fogja megtudni, hogy milyen is velem a szex, úgy igazán, mert amit tegnap mutattam belőle, az kb. nem volt semmi.
innen nézve már minden dumája hazug színben tűnik fel persze, minden amit mondott csak egy célt szolgált, a szexet. és én ettől már megint annyira rosszul vagyok. basszus, ha neten ismerkedik az ember, akkor ilyeneket talál, ha az utcán szólít le valaki, vagy buliban ismerkedünk meg, akkor ilyeneket talál az ember. mi a fasz van???? most akkor mondja már meg nekem valaki, hogy hova az anyámba menjek??? hova? és mit csináljak? 
itt volt egy pasi, akinek tényleg tetszettem úgy, ahogy vagyok. de vajon igaz ez? vagy csak az ágyamba jutás volt a cél? csak duma volt az egész? hogy hihetek ezek után bárkinek is? hogyan? hogyan éljek tovább normális aggyal, ép ésszel, mikor ilyenek történnek velem? ne legyen önértékelési zavarom? ne csavarodjak be? ne forduljak be? ne szívjam szét úgy az agyam, hogy azt sem tudom, merre vagyok arccal? hát dehogynem. 
az este még eldurrantottam egy plusz cigit, megnéztem az Alpha Dog c. filmet, ami jó durva volt, meg még pornót, csak azért is. éjfélkor feküdtem le, most meg persze hulladék vagyok. 
reggel nézegettem a mackós pasikat az utcán, de hát nem elég, hogy valaki nagyobb darab, ahhoz kell egy kedves arc, egy jó hang, egy jó stílus, egy kisugárzás, egy duma, hogy egyáltalán észrevegyem az illetőt. pláne, ha megkívánni is akarom. akkor semmiképpen ne legyen tunya, tesze-tosza, töketlen alak. 
mennyire durva, hogy ugyanaz történt megint, mint a múltkor. a Csillagásszal szerdán első csók, csütörtök full happy, pénteken szarul ébredés, este Csillagásszal vége. a Szűzzel hétfőn tök jó randi, kedden full happy, szerdán szarul ébredés, este Szűzzel vége. és mindkét esetben a pasi adta ki az ukászt. 
na, hát ennyi volt a történet. és szerintem veszek lottót, meg totót. ezek a megérzések, amiket én mostanában produkálok, most már nem szabad, hogy kiaknázatlanul maradjanak. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése