hétfő, november 16, 2009

persze utólag jut

eszembe, hogy megjegyezzem, most éjszaka már a Szűzzel álmodtam... ez azért elég gyors volt... :)
ma már hívott, de annyira tudtam, hogy ő lesz. mondtam is neki. Gyönyörűségnek, meg Széplábúnak hív... annyira cuki.
azt érzem benne, hogy a tenyerén hordozna, ha összejönnénk. és nekem ez kell. hogy valaki bolonduljon értem. és pont ezért is jobb az ilyen találkozás, ismerkedés, mint a netes, mert külsőre nézett ki magának. aztán persze beszélgettünk a buszt várva, meg a buszon, és akkor már mondta, hogy jó fej is vagyok, meg minden. 
de ugyebár itt most más a szitu, mint netes társkeresőn, mert először jött a valóság, az első benyomás, érzés, személyesen, és majd csak később derülnek ki a dolgok a másikról. folyamatában. 
és bármennyire is alapvetően nem esetem a pasi, már most rettenetesen kívánom, már a buszon olyan puszikkal váltunk el, hogy majdnem csók lett. (el is mondta, hogy ő már meg akart csókolni a megállóban) és a kémia valami miatt iszonyatosan beindult. a részemről. meg ahogy hallom, nála is. csak annyit mondtam, hogy a szűk nadrágom farzsebében ciccergett a telefon, erre válasz: "ne basszál fel..." :) mármint, hogy ne mondjak ilyeneket, mert idejön és szétdug. vagy mittomén. kb. így kell érteni. 
és kurvajó a hangja. férfias. meg az egész megjelenése is az. végre nem egy kölyökképű ficsúr. (Csillagász és Hétfői azok) igaz, kissé kopaszodik, ezért minimálisra le van vágva a haja általában, de az sem érdekel. komolyan nem.
ha jó vele lenni, és ha szeret engem, akkor bőven elég, ha csak 1 fokkal szebb az Ördögnél. ő pedig több fokkal is szebb. :))))
csak a csillagjegyétől félek. nem nagyon jövök én ki a szüzekkel. igaz, eddig csak lányokkal volt összetűzésem, de akkor is. engem a rend és tisztaságmánia, meg a mindenbe beleszólás nagyon zavar. attól én kiborulok. ezt meg is mondtam a srácnak. ő meg nem jön ki az oroszlánokkal, mert a családjában volt erre példa. úgyhogy mondom, ez érdekes lesz. de kíváncsian várom, hogy mire, merre alakulnak a dolgok.
természetesen igyekszem beszámolni. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése