hétfő, november 23, 2009

nem agyaltam a

hétvégén, de akarva, akaratlanul is előjöttek a szerda este eseményei. megmondom őszintén, én meg lettem akkor erőszakolva. nem vagyok rá büszke, láttam előre a jeleket, de mégsem zavartam el a picsába, inkább csak úgy döntöttem, essek túl rajta, ha már ez a sorsom. ekkora balek is csak én lehetek... :(
viszont ebből az lett, hogy teljesen megundorodtam a férfi nemtől, a férfi testtől, a férfi érintéstől. már rémálmaim vannak, amiben egy pasi közelít hozzám és kedvesen meg akar csókolni, én meg undorodva, hányva fordulok el, és lököm el magamtól. ez normális?
egyelőre ez a helyzet. és nem képzelem be magamnak, hanem ez tény és való. az utóbbi időben (úgy egy éve legalább) pl. mindig azokat a pornófilmeket részesítettem előnyben, ahol volt legalább egy pasi is. szerda óta nem vagyok képes az ilyesmit megnézni, csak olyat, ahol csak lányok vannak. tudom, ez elég csekély bizonyítéka annak, amiről makogok, de nálam az. ráadásul ez csak egy. ha eszembe jut a szerda este, meg az a pasi, olyan szinten rosszul tudok lenni, fizikailag, hogy az nem igaz. mindegy, nem is ragozom. hát ez is megtörtént, megundorodtam a pasiktól. mindenféle tekintetben. halleluja. :)

amúgy meg egy önző, geci szar vagyok, mert engem mindig csak a saját problémám érdekel, hogy nekem majd ki lesz a Barátnőm, meg ki nem. úgyhogy ezúton is elnézést kérek Barbitól, hogy leírtam ide azt, amit. amikor leírtam, már tudtam, hogy nem kellett volna. ehhh... szóval nem lehetek ilyen. egyszerűen tovább, messzebbre kell látnom, mint a saját nyomorom. és igenis, örüljek már más boldogságának, ne csak mondjam, és ne csak azt nézzem, hogy én majd attól a boldogságtól hol fogok csorbulni és sérülni. undorító és utálnivaló szokásom és tulajdonságom ez nekem. és már nyilván így is maradok. egy nagy önző szardarab vagyok. pfff... szép kilátások a későbbiekre vonatkozóan, az biztos. :(

még nem is írtam, hogy a lila oldalon ráakadtam Hétfőire. ott ismerkedtünk meg anno, én már csak 2-3 havonta lépek be, kb. 2 percre. aztán pont a hétvégén benéztem és láttam, hogy ő még mindig napi szinten ott van. nem bírtam ki, és írtam neki egy levelet: "te még mindig itt nyomulsz baszki? parádés... :)" egyelőre még nem válaszolt. de az iwiwen az ismerősei kb. 2-3 naponta növekszenek egy-egy nőnemű egyeddel. ennyit róla. meg Repülősről is, aki még mindig szintén a lila oldalon nyomul, most már csak annyi van nála elvárásként, hogy 35 éven felüli legyen az illető... gondolom rájött, hogy azok olyanok, mint az ipari porszívó, és nincs baj velük érzelmi téren. no, hát legyen velük boldog.

az előbb volt egy jó kis áramszünetünk, telközpont és hálózat még mindig nincs. én már mennék haza, de persze esélytelen. :(

tegnap filmes napot tartottam. illetve a Budapest Orfeum végigéneklésével kezdtem (ha valaki megszerzi nekem a tévéfelvételt, akár VHS-en, vagy bármilyen formátumban, az bármit kérhet érte cserébe!!!), majd jött a Blöff, a Kontroll, és az Amerikai Pszicho. utána még a Berlin Calling album meghallgatása egyszer, majd 21-es hírtv-s híradó, de az sem végig, hanem takarodás aludni. túl is aludtam magam persze.

ja, a kerületben fideszes nyert (nagyon ergyán, de persze mindent megígérve nyilatkozott este a hír tv-nek). ez csak azért jó, mert ezek szerint a megrögzött szadesz szavazóknak (akik 16 éve mindig szadeszes polgit szavaztak meg a kerületben) is annyira tele a tökük az egész maszop-szadesz tragédiával, hogy még helyi szinten se szavaznak rájuk. ez azért is jó, mert feltehetőleg tavasszal is így fognak voksolni. vagy, mivel szokásosan alacsony volt a részvétel, csak a fideszesek mentek el, mert ők mindig mozgósítva vannak, és ezért lett ennyi az eredmény. mindenesetre én a szadeszesre szavaztam, bementem a fülkébe, és hangos "hát, bocs fiúk..." kíséretében behúztam Takács Gábor neve mellé az ikszet. :)

2 megjegyzés:

  1. Nincs miért elnézést kérned! Ez nem téma, hisz tudod! Majd jól beverem a mocskosat...:D

    VálaszTörlés
  2. Marion von Finkenstein2009. november 24. 8:12

    ennek örülnék, kivételesen, mert akkor az azt jelenti, hogy találkozunk... :)))
    elaludtam este, láttam, hogy kerestél, de elájultam korán. ma megpróbáljuk előbb a konferencia hívást? :P

    VálaszTörlés