péntek, május 29, 2009

éjjel úgy döntöttem

gazember leszek... skalpokat fogok gyűjteni ismét. hiányzik a szex. és persze a megerősítés, visszacsatolás, hogy jó csaj vagyok. és persze pasi szíveket és lelkeket akarok összetörni. apró darabokra. szanaszéjjel. úgyhogy én leszek a geci. a legnagyobb. és mindenkit leszarok.
ma már el is kezdtem. kiderült, hogy egy vak fiúval beszélgetek msn-en. mikor megmondta, ennyi volt a válaszom: "nekem meg egyik fülem süket. bocs, de elég egy sérült a családba." és töröltem a faszba a listámról. nem vagyok rá büszke, de annyira nem is érdekel.
mindent és mindenkit leszarok, mindent és mindenkit gyűlölök, mindenen és mindenkin át fogok gázolni. ez a terv. mindezt azért, hogy törlesszek a férfitársadalomnak. meg hogy legyen kivel dugni. meg hogy ne unatkozzak a nyáron. meg hátha kicsit épül az önbizalmam.
TG csinálta így anno. nem tőle jött az ötlet, csak eszembe jutott, hogy ő is nyomta ezt.
közel 33 évesen most én is erre az útra lépek. remek lesz. mindenből következik, hogy nem fogok, nem akarok tartós kapcsolatra berendezkedni egyelőre. nem kell. féltem a szívemet. nagyon féltem. engem még egyszer nem dob senki. hanem én fogok dobni mindenkit.
és úgy fogok dugni, mint egy pasi. felmegyek az illetőhöz, addig csinálom, amíg nekem jó, aztán meg felöltözök és otthagyom a faszba. nem alszom ott senkinél.
vagy ahogy a Flash is megénekelte:

"egyhetes áru már állott te állat
üres az ég most nincs szerelem
marad a lépcsőházi kúrás
legalább ezt hagyd meg nekem

a bárokban nyüzsögnek a kurvák
mind pénzes kövér faszra hajt
ha nem vigyázol lenyúlja a lelked
haver reggel rúgd ki a csajt

az ürességtől bűzlik a város
csak a lojvénak nincsen szaga
haver ha rám hallgatsz
csak egy egy egy egy éjszaka

számolj le amíg nem késő
ne sajnáld áru van elég
ha nem segít rajtad senki
holnap majd megsegít az ég"

szóval egy éjszakánál senki nem kap többet tőlem. majd ha kapar az ajtóm előtt, akkor sem. majd ha térden állva könyörög, akkor sem. egyik sem érdemel meg. egyik sem. és eddig se érdemelt meg egyik sem. szóval nagy változás nincs, csak át kell programoznom magam.
az elmúlt 3 évben 28 férfival szexeltem. na, ezt a számot most legalább 40-re fel akarom tornázni a nyáron, de inkább 50-re. az a biztos.
már ... ööö... nem tom mit akartam írni. közben elkezdtem Flash szövegeket olvasgatni még. :)

tulajdonképpen mindegy is. rommá fogok alázni minden pasit, lelketlenül kihasználom őket és attól nekem jó lesz. :) és nem érdekel semmiféle ellenvélemény. ezt fogom csinálni. úgyis van otthon egy valag óvszer, valamikor el kéne már fogyniuk. :)

úgyhogy csinálok új regeket a neten, skalpvadászosat, aztán belevetem magam az életbe. valamivel tényleg muszáj elütni az időt. bulizni nincs kedvem és amúgy sincs kivel, hát majd bulizok az ágyban. meg iszogatom az ingyen kávékat, meg az ingyen borokat. jó lesz. aztán szex és lelépés.
jut eszembe, kéne egy új telefonszám is. nem akarom kiadni azt, amit egyébként is használok. hogy aztán az alkalmas pillanatban el tudjak tűnni rendesen.
és akik eddig azért ostromoltak, mert csak dugni akartak és én elhajtottam őket, nos azokat újra előveszem. egy strigulának azok is jók lesznek. :)
ja, persze mindehhez kell, hogy Banya a hétvégén csináljon rólam új fotókat. leginkább félaktokat, vagy legalább sejtelmes képeket. talán azzal méginkább aratni fogok. és semmi szerelem. semmi érzelmi kötődés. soha többé. nincs az a pasi, aki miatt mégegyszer halálra szivatom magam. az a pasi még nem született meg erre a világra. és ha ezután születik, akkor meg úgyis mindegy.

ja, és az utóbbi hetek lehető legnagyobb felismerése, hogy a legjobb nő a világon, de a legeslegeslegjobb nő, számomra a legszebb, legtökéletesebb (mármint külsőre), akihez én is szeretnék hasonlítani (de persze sosem fogok), az Sarah Jessica Parker. és ennyi. csak nézem mindig és csodálom és imádom és meghalok az irigységtől, olyan teste van, olyan arca van, olyan szemei vannak, olyan haja van. a példaképem. és nemcsak Carrie szerepe miatt. mondom, a külseje miatt. soha nem leszek ilyen, de legalább van miért teperni. teleragasztom a fotóival a hűtőmet, hátha elrettent a zabálástól. :)

ezen kívül semmi extra. szerda este 9 óta újra visszaestem. mármint a depresszióba. kb. akkor volt a BL döntő a 10. percnél. kb. addig tudtam élvezni, aztán már csak azon imádkoztam, hogy ne kapjunk vagy 5-öt... szóval azóta maximális depi. csak szívok és a fent vázolt tervemet szövögetem. utcára nagyon nehezen bírtam kimenni, csak a fél fejemet eltakaró napszemcsiben sikerült. a Bőgős egy percig se jutott eszembe. most is csak azért írom, hogy írjak róla. mert amúgy meg lófasz. ja, és Hétfői is kuka. vagy max. egy éjszakára kaphat meg. most, hogy változott a hozzáállásom, nos, most már megkaphat. 1 éjszakára. aztán meg sírjon a küszöb előtt. én meg kiröhögöm. bár, ha olvassa ezeket a sorokat, akkor nyilván semmi nem fog történni. de úgyis jó. a Mikrofonpróba Császárnőnek lesz áldozata éppen elég. nem vagyok kezdő abban, hogyan vigyek ágyba egy pasit. addig mindig a legkönnyebb eljutni. úgyhogy én most a könnyebb utat választom. az ágyig. aztán reggel meg kirugom az illetőt a gecibe. nincs rá szükségem. egyikre sem. kemény vagyok és következetes. és mindenki bekaphatja, már ha megengedem...

azért mindenféle ócska pöccsel nem bújok ágyba. csak jó pasikkal. a kurvaéletbe. válogatni fogok. kíméletlenül megmondom az illetőnek, ha nem jön be. ahogy nekem is szokták. de ha bejön, akkor irány a hálószoba. :) basszus, annyi sötét pasi kolbászol a világban... na, mindegy. ha nyalni tud, meg tudja, hova kell dugni a farkát, akkor nincs gond. ápolt legyen, több igényem tulajdonképpen nincs is. ahogy látom, a szép pasik általában buták. de nagyon. főleg a fiatalabb (24-27 éves) korosztály. sötétek, mint a bivaly seggében éjfélkor. de ha megdug, az se érdekel. nem kell vele dumálni. jaj. ugyanmár. minek??? egyiknek se érdekel se a lelke, se a sztorija. semmi. a száját csak csókra meg nyalásra használja, azt' ennyi. :)

mit írjak még? talán semmi több nem kell, úgyis csak gyalázkodni tudnék. abból meg talán mára elég is.

jó hétvégét neked is. :)

3 megjegyzés:

  1. 3. Ricsárd után?
    Ennek csúnya vége lesz.

    Csíra bácsi

    VálaszTörlés
  2. Hehe, akkor ismét van esélyem :-P
    Ezzel az "addig csinálom, amíg nekem jó" dologgal egyetértek, csak sok az olyan pasi aki addigra már horkolni fog és akkor meg hol az édes bosszú?

    VálaszTörlés
  3. Marion von Finkenstein2009. június 2. 16:20

    jaja, 3. Ricsárd után, szabadon. de nem kell véresen komolyan venni, csak gyalázkodós napom volt. :) úgyse lesz ebből semmi. max. annyi, hogy nem esek szerelembe. legalább is nagyon vigyázok. :)

    b: jaja, van esélyed. hajrá. :)

    VálaszTörlés