péntek, május 08, 2009

gecire felkúrtam magam

az előbb. a Bőgős ugyanis kikúrt egy ilyet az iwiw üzenőfalára:
"Hali
megérkeztünk,jól vagyok,jó a tenger,jó a kaja....jók a nők!
mindenkit csókolok"

hogy baszódna meg. hulljon ki a lábaszára. képes ezt kiírni bazmeg. hú, szétbasz az ideg mindjárt. tudom, le kéne szarnom, nem kéne vele foglalkoznom, de nem tudom megállni. annyira egyértelmű, hogy az én idegemet akarja cincálni azzal, hogy "jók a nők!"... persze. egy hete még én is jó voltam... istenem, a faszért adtam oda magam neki... hogy lehettem ilyen hülye... most még legalább lenne mire vernem magam, de már nincs. áhhh...
remélem, elkap kint egy jó kis nemibetegséget valami luvnyától. :) (na, ez is elég szánalmas volt tőlem... belátom...)
amúgy nem tudtam megállni, hogy ne reagáljak erre a kinyilatkoztatásra. ennyit karcoltam az üzenőfalra: "fucking asshole..." aztán kenje a hajára. tudom, azzal, hogy tudatom vele: engem felbasz ez az üzenet, ő nyert. de nem érdekel. ennyire szánalmasan... de tényleg... ennyire szánalmasan bizonygatni, hogy neki most mennyire hú de fasza. főleg előttem. meg egyáltalán... áhhh... rémes.
mindegy. majd lenyugszok.
cserébe minden egyes Tűzrakteres jam sessionről felteszek képeket iwiwre. eddig még csak a srácokat fotóztam a bőgővel, de az lesz a következő (ami szerda este is tervben volt), hogy odaállok a bőgő mellé, valami idióta, kúrós-erotikus pózban és az lesz lefotózva.
tegnap már megcsináltam neki az mms-t, már írtam hozzá szöveget, már a küldés gombon volt az ujjam, de aztán elgondolkodtam... egy ilyen faszkalapnak, aki ekkora geci volt velem, én nem fogok drága pénzért mms-t küldeni. lófaszt! úgyhogy szépen elvetettem az ötletet. és milyen jól tettem!!! :)
azt hittem, holnap randizok a Borásszal. de végül is nem. nem ér rá egész hétvégén. majd jövő hét pénteken talán.
viszont így akkor este megyek az A38-ra. a zenész-énekes opim mondta, hogy jó koncert lesz, ráadásul ingyenes. tényleg jó. Kerekes Band. zseniális. úgyhogy megyek. :)
tegnap egyébként semmi érdekes nem történt. hazamentem. nem főztem lencsét csak leültem a tévé elé sztondulni. tekertem egy cigit, majd sorozatokat kezdtem nézni. jól befáradtam. 9 után feküdtem le aludni.
reggel 5-kor kellett kelnem, mert mentem körmöshöz. reggel fél8-ra már bent voltam a melóban. remek.
este Béta és Major érkezik. csinálok egy überbrutál cigit és úgy betépek, mint állat. ahogy mostanában minden nap. :)
és már úgy, de úgy várom a szerdát... hmmm... a Tűzraktérbe akarok menni megint. csakazértis. :) eldöntöttem, most is betépek, de konszolidáltabb leszek. nem iszom magam hulladékra. aranyos leszek, szép leszek és nem tapsolom/huhogom szét az egész koncertet. aztán jól magamba bolondítok valami kis ficsúrt, azt' jó lesz. :)

6 megjegyzés:

  1. Az a haveroknak szól! Nem Neked!Szarik rád, jó lenne, a Te is látnád már végre!
    G.
    Ui: Ne hari, de az önpusztításod már durva, ezért volt ez 1 nem kedves üzi...
    Miért kell Neked egyébként mindenáron pasi, a nem görcsölnél rajta könnyebb lenne...

    VálaszTörlés
  2. Helyesírni ma is elfejtettem:P

    VálaszTörlés
  3. Marion von Finkenstein2009. május 8. 13:24

    haveroknak szól? na, de gondolhatja, hogy én is látom...
    szarik rám. ja.
    tudom, hogy túlpörögtem, csak tényleg felbaszott a dolog. hogy amikor hírt ad magáról, akkor így ad hírt. mindegy. egyszer elmúlik ez is. mármint, hogy ilyeneken kiborulok.
    minek nekem pasi??? mert 33 éves leszek idén és talán ideje lenne valami normális kapcsolatban élnem... ennyi.
    de sokszor én is elgondolkodom, hogy minek... szexre mindig van valaki, ha kell. amúgy meg csak szenvedés az egész. :(

    VálaszTörlés
  4. ja, hogy igen. ha nem görcsölnék könnyebb lenne.
    valóban. csak én nem vagyok ilyen típus. :(
    de azért kezdek már beleszarni, az tény. szóval elindultam az úton... :)

    VálaszTörlés
  5. Olyan virtuális kéztörést csinálok MAGAMNAK(!), ha TE még egyszer A bőgőssel kapcsolatban a kezedbe veszed a telefont, hogy jaaaaaj!
    De tényleg. Csak röhög, hogyha írsz valamit, hogy na, ez már megint nem bír magával. Az sem érdekelné, mert bizonyos dolgokból ez sejthető, ha sosem jelentkeznél, viszont a magad érdekében ez volna a legpraktikusabb. Elhúzott, itt az alkalom leszakadni róla.
    A bőgőre meg ha rá is pucsítasz, nehogy odatedd bárhová is, mert azt fogja hinni, vele akarsz dugni. Csinálj egy szexpartit a zenész haverjaival és azt fotózd. Na az talán sejtetné, a mondanivalót :-P

    VálaszTörlés
  6. b: oké-oké, megértettem. nem küldök neki semmit.
    ez a szexparti viszont igazán jó ötlet. :) meg kellene szervezni. :)
    amúgy meg már nem akarok a bőgőjére pucsítani. még annyit se érdemel. ;)

    VálaszTörlés