szerda, május 13, 2009

alakul a molekula

mocorog az atom... :)
tegnap egészen aktív voltam otthon, még magam is meglepődtem. valami mintha megindult volna bennem.
szóval hazaértem, tornacipőt mostam, ruhákat mostam, virágot locsoltam, macskavécét takarítottam, SZJA bevalláshoz papírokat összeszedtem... szóval szinte mindent megcsináltam, amit hetek óta tologatok. hurrá! kezd visszatérni belém az élet. :)
aztán sorozatnézés.
elsőként 7-kor a Sex és New York. 7 hónappal és 10 nappal a Bőgőssel való megismerkedésünk után melyik rész ment le éppen tegnap este??? hát az, amelyikben Carrie megismerkedik egy bőgőssel. akinek a szinkronja ki is lehetne más, mint Viczián Ottó... szóval orgazmusközeli állapotba kerültem hirtelen, mert ráadásul irtó jóképű volt a színész, aki a bőgőst játszotta és persze jó zenék is mentek, meg tök romcsis volt az egész... áhhh...
aztán 7:30-kor Pimaszok, amit végigpofáztam szinte Bétával, telefonon.
aztán 8-kor a Két pasi meg egy kicsi. zseniális. betegre röhögöm rajta magam mindig. Charlie Sheennek olyan dumái vannak, hogy kész. világszám.
aztán 8:30-kor Jóbarátok. amiben tegnap éppen Phoebe esküvője volt. szintén rettentően romcsis, szívszorongató és szívmelengető.
aztán takarodás aludni. ja, nem. még kiteregettem és utána. :)

Miki még nem írt semmit. Mérleg. kerüli a konfrontálódást. meg halogatni is szeret. tipikus. én már tudom mi lesz a válasz, de ma kedvesen, egy sorban megpiszkáltam, hogy nyilatkozzon már.

ma Jam Session a Tűzraktérben. jupppiiiiiiiiiiiii!!!!!!!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése