kedd, május 05, 2009

franc! franc! franc!

csak ezen a "haverom volt csajával nem jövök össze" és "férfi betyárbecsület" dolgon kattogok.
a büdös francba már!!! :( de hát nem volt még ilyen a világtörténelemben??? hogy valaki pont az egyik legjobb barátjának a volt nőjével él élete végig boldogságban??? most el kéne neki magyaráznom, hogy nem velem volt a baj a kapcsolatban? hogy nem selejt vagyok és azért lettem dobva a Bőgős által???
basszus... ilyenen múlhat valami??? hogy ez a pöcs közös ismerősünk??? ha csak úgy összefutunk az utcán, vagy akárhol és nem tudja, hogy a Bőgős volt csaja vagyok, akkor minden oké???
nem. én ezt nem akarom elfogadni.
más megoldást kérek. más véleményt kérek.
picsába. miért szívom meg állandóan??? miért van mindig valami hülye csavar a történetekben??? MIÉRT??? nem lehetne egyszerűbben?
basszus... nem akarom a Bőgőst, sőt, most már kifejezetten haragszom rá, mert nemcsak az eddigi boldogságomra szart magasról, de a jövőbeli boldogságomba még bele is tenyerel azáltal, hogy Miki a haverja... áhhh... csak a bajt hozza rám ez az ember.
pedig most már mindig integetek Mikinek az ablakból. elnézek arra, amerre ő lakik (tehát a hálószobámból egyenesen előre) és integetek és mondok valami kedveset...
megint megkattantam. ez már a vég. :(
na, most megyek, bevásárolok az esti meccsnézéshez, aztán megiszok egy kávét a Bakkal. lelkizünk egyet. hurrá.
HAJRÁ MU!!!!!!!!!!!! :)

9 megjegyzés:

  1. Jaj már! Mit veszíthetsz? Találj valami ürügyet a találkozásra, és ha bejössz neki, ráharap úgyis.

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek az előttem szólóval!!!Csak vele majd ne a bőgősről beszélgess. Lécci.
    Panni

    VálaszTörlés
  3. sztem állj le a hímekről egy időre. vagy vonulj vissza vagy menj el egy terapeutához.
    rendbe kéne ezt rakni végre......

    VálaszTörlés
  4. nyúl: mifasz? valami baj van? aggódom. :S
    Edi, Panni: így lesz. ;)

    VálaszTörlés
  5. én is, azért írtam feljebb azt, amit. :)

    VálaszTörlés
  6. Gondolatébresztő
    vagy TE. Aztán egy buliba megismerkedsz a legjobb barátnőd expasijával, aki az este során többször elbőgi magát, hogy hát ő mennyire odaáig meg vissza van a legjobb barátnődért, csakhogy a legjobb barátnőd kidobta. Majd bemegy a barátnődhöz, és megdugja, majd a legjobb barátndőd megint elküldi őt a büdös francba. Ezután felhív a srác, és találkozni akar veled.
    Ez ugye egy fordított szitu. Én mindig bele szoktam gondolni a másik helyzetébe. Te a Miki helyében a történtek után, hogy ott bőgsz neki mint kidobott excsaj, majd utána tök részegen szexel a volt pasiddal, utána meg felhívod. Hát nem tudom. Szerintem totál gáz.

    VálaszTörlés
  7. jajaja, Nyúl, ez jogos. igazad van. tényleg gáz. ezen én is gondolkodtam.
    figyi, végül is mindegy. tettem egy próbát. ha ő is gázosnak ítéli a helyzetet, akkor nem fog keresni soha többé. meg ugyebár én se őt. és kerülni fog nagy ívben. és ennyi.
    legalább ebből levágom, hogy mi a szitu.
    a lényeg, hogy én kinyújtottam a kezem felé. ha nem fogadja el, hát többet nem nyújtom, az biztos.

    VálaszTörlés
  8. SOSEM kommentelek névtelenül. mostmár értem a fentebbi gyanúsítgatást, ámde visszautasítom. ez egy másik észosztó okosember :)

    VálaszTörlés
  9. nyúl... bazeg... ezt hogy nézhettem be ennyire??? tényleg nem is te voltál... pedig elolvastam ezerszer és mégsem tűnt fel, hogy nem a te hozzászólásod.
    de hülye vagyok!!!! :S
    boccser. ;)

    VálaszTörlés