csütörtök, május 21, 2009

Manhattanben éreztem magam

tegnap este. ezért köszönet a fellépőknek a Gödörben.
az otthoni, feszkólevezető cigi után nagynehezen felöltöztem, sminkeltem, majd elindultam. Judittal találkoztunk és mentünk a tett színhelyére. :)
megjegyzem, nagyon csinosan, sőt mi több, dögösen sikerült felöltöznöm. :) igazán meg voltam elégedve az eredménnyel. :)
szóval Gödör, ott pedig Tommy Víg játszott. de hogy... úrjézus... meg milyen zenészekkel még... áááááááhhhh... lehidaltunk simán. ja, és azért volt olyan, mint egy manhattani jazz klubban, mert a felkonf félig-meddig angolul ment. ráadásul amerikai angolul, meg akcentussal. szóval a feeling megvolt. :)
9-től éjfélig tartott. aztán el is takarodtunk haza.
én otthon még rágyújtottam az uticigire, amire végül az úton már nem került sor. (ja, Gödörben csak 3 dl rosét ittam, meg egy kólát... szinte már jókislányos... nem?) szóval rágyújt. tévét kapcsolgat. egy kis pornóra vágytam még, de végül a Little Brittain USA első részének feliratos változatát csíptem el, amit már láttam, de még most is sokat röhögtem rajta. aztán találtam pornót is.
majd a Mezzo következett.
csodálatos volt egy hatalmas orgazmus után, Nyúl kedvenc csokiját majszolgatva, a Trio Rosenberget hallgatni... szóval újabb csúcspont közeledett, de aztán inkább aludni mentem. ez negyed 2-kor volt. szóval nem vagyok kipihent.
tegnap meg ma csak a savazást kaptam (ráadásul jogtalanul) a pofámba, két társkeresőn is. erősen gondolkodom, hogy abbahagyom a faszba az egészet. és nem érdekelnek a pasik a továbbiakban. befejeztem. majd ha normálisan közelít hozzám valaki, akkor esetleg. de elegem van az álnevek és nickek mögé bújt beteg seggfejekből. kurvára elegem van.
ja, és ma reggel rájöttem, hogy gyűlölöm a 20 kg-os, magas, vékony, skatulyából kihúzott lányokat. akiken minden jól áll, akiknek mindenük frissen mosva, vasalva. a cuccaik színe és anyaga harmonizál egymással, de még a cipő és táska és hajgumi is. hányok ezektől.
soha nem voltam ilyen, és nem is leszek. megőrülnék, ha így élnék, ilyen lennék. de nem tudom, hogy kellenék-e bárkinek is a jelenlegi paramétereimmel.
most mit mondjak? kb. le is szarom, hogy kellek-e. kurvajól elvagyok egyedül. csak a Bőgős hiányzik, más pasira egyáltalán nem vágyok. egy percig sem.
holnap ZP. Vad Fruttik. jó lesz. :)

6 megjegyzés:

  1. mért, mi bajod a 10 éves lányokkal? x-D

    /fú, most be bírnék tolni egy tábla gyömbérs-citromos étcsokit.grr/

    VálaszTörlés
  2. Marion von Finkenstein2009. május 21. 14:32

    ezek nem 10 évesek bazmeg. ezek itt tapossák a sarkunkat, minden szituban: állás, pasi, akármi.
    hányok tőlük. :S

    VálaszTörlés
  3. az enyémet rozzant öreglányok szokták a villamoson.

    easy, van amit te tudsz, de ők nem. elég nagy ez a bolygó, h elférjünk :)

    VálaszTörlés
  4. nyúl: én ezt nagyon jól tudom. tisztában vagyok vele, hogy sok dologban jobb vagyok, mint ők. pl. tapasztaltabb, akár a munkám vagy egyáltalán a munka terén, akár az ágyban, stb.
    MÉGIS őket választják. mert a külsőség számít, semmi más.
    pont a tegnapi Szex és New Yorkban volt, hogy Samantha azért nem kapott meg egy állást, mert nem férfi, hanem nő. (najó, a végén persze megkapta, mert kinyitotta a száját)
    szóval olyan mértékben folyik a diszkrimináció, korra, nemre, külsőre való tekintettel. de leginkább a külsőség.
    mert senki sem akar az irodájába egy hájas nőt, csak csinosat. érted. meg a kövér az izzad nyáron, azzal csak a baj van.
    hidd el, ez így van!!! a saját bőrömön tapasztaltam.
    amíg nem kerülsz ilyen helyzetbe, soha nem fogod megérteni, hogy miről beszélek... soha...

    VálaszTörlés
  5. a rossz tapasztalataidat nem tudom cáfolni, de nem is akarom, mert biztos vagyok benne, hogy így volt.
    de nem mindenki ezt keresi, még ha így is látszik.
    hozhatnék neked példákat arra, hogy pálcikanőként IS a megdugnivaló lukat látja egy csomó pali bennem, szóval nem a kilók száma a döntő hanem hogy ő mit keres. ha pinát, akkor mindegy, mi van körülötte, pinakéént kezel (kissé vulgáris fogalmazásban). ha kicsit messzebb megyek, az se mindegy, TE minek látod magad; olyan szar elkoptatott közhely, hogy annak tartanak, aminek te saját magadat, de sajna mint a közhelyek általában, ez is igaz.
    ne rakd ki, hány kiló vagy és hány centi (mi ez, rendőrségi jegyzőkönyv, bazz, egy embert az határoz meg, meddig ér a világban és mennyire horpad a föld alatta? jézus), semmi közük hozzá, ez nem hentespult, ha érdekli, kapjon fel és vigyen át a zebrán :D
    lesz ott rendes ember is, nem csak faszfej. láttam én már netes társkeresőből született bébit.
    szóval easy, lesz itt még szánsájnhepinesz is.

    VálaszTörlés
  6. Marion von Finkenstein2009. május 22. 16:15

    1. még megdugni sem akar. vagy max. azt.
    2. én jó nőnek tartom magam. de most ezt írjam ki magamról az adatlapomra, hogy "hé, emberek, én egy csinos csaj vagyok!!!" vagy mi??? kiröhögnek...
    egyébként úgy illegettem magam szerdán a Gödörben is, mint a dögös nőci, és ma este is ezt fogom tenni.
    3. muszáj kiírni a konkrét paramétereket, különben pláne nem érdeklődik. ha nem valós adatot írsz oda, az meg geciség. én is berágnék, ha pálcikát várnék és kétajtós szekrény jönne.
    jójó, persze, take it easy, meg fel a fejjel. csak gecire elfáradtam és el vagyok keseredve. és persze hiányzik az a pöcs is. mármint az az egy bizonyos pöcs. :S

    VálaszTörlés