hétfő, május 11, 2009

végigscrolloztam a netes

társkeresőkön ma délelőtt, hogy van-e valami. és rájöttem, hogy az összes, de a full selejtes, szánalmas, senkinek sem kellő, csak kúrni akaró, csak szeretőt kereső pasi ezeken hirdet.
egyszerűen egy, azaz egy darab normális sincs. teljesen esélytelen. már nincs is kedvem belépni egyikre sem, mert csak a hányinger fog el, ha végignézek a felhozatalon.

pénteken hazaértem, csináltam némi rendet, némi emberi körülményt teremtettem. aztán csináltam két cigit, mert tudtam, hogy jön Béta és Major. az egyik cigi kicsit csáléra sikeredett, gondoltam beleszívok csak egy kicsit. aztán el is fogyott majdnem. közben a Tilosra kapcsoltam és kifogtam a Tordas különkiadást, amire nagyon durván rászívódtam. :)
mire Bétáék este 7 körül megérkeztek, kész voltam, mint a lecke. megittam egy feles páleszt velük, de aztán már csak némi bort, meg pezsgőt, amit ők hoztak. aztán eltoltuk még a másik cigit is. úgyhogy este 10-re mindannyian kikészültünk, mint a medvebőr. ja, Bétáék még tolták a páleszt is rendesen.
majdnem 11 volt, mire egyedül maradtam újra. South Parkot néztem, meg pornót, majd alvás. :)

szombaton 11 körül keltem fel. egyből cigit csináltam. :) HBO-n néztem filmeket. közben betépve főztem egy rahedli lencsefőzeléket. nem lett rossz, de valami még hiányzik belőle és nem tudom, hogy mi. szóval filmnézés, tépés. ennyi. :) úgy volt, hogy este A38, de Béta bealudt, így nem mentünk. egyedül nem volt kedvem. később hívott, hogy bocs és kérdezte, hogy ugye 2 ciginél megállok és nem lesz több? mondtam, hogy igen, mert tényleg így terveztem, de azután, hogy rákérdezett, kedvet kaptam hozzá, úgyhogy eltoltam a 3-at is. vasárnap persze kiderült, hogy ő mégis elment bulizni és reggel 7-ig tombolt a Gödörben. ez annyira nem esett jól, de leszarom. halálosan jól elvagyok otthon egyedül, szóval nincs harag.

vasárnap 9-kor keltem, elmentem Vikiékhez kicsit dumizni. aztán takarodtam haza, mert MU-Man. City városi rangadó volt, amit hoztunk is 2:0-ra. utána pedig a BL bronzmeccse: Arsenal-Chelsea, aminek során a Chelsea 4:1-re lealázta a hazai csapatot. ezzel is bizonyítva, hogy nem véletlenül áll a bajnokság 3. helyén. az Arsenal egyszerűen tehetetlenül vergődött. sokszor uralták a mezőnyt, de a helyzetek kihasználása siralmas volt.

a meccsek után (amik persze spanglizással teltek) film. Elah völgyében. érdekes kis történet. megrázó volt, hogy fiatalemberekkel mit művel az iraki háború. csoda, hogy ép ésszel visszajönnek onnan. illetve, a film alapján (mely megtörtént eseményeken alapul) azt gondolom, hogy nem lehet onnan ép elmével visszatérni. és nem is csodálkozom ezen. de hogy gyerekek, de tényleg nagyon fiatalok, járják meg ezt a poklot. a XXI. században... az felháborító.

3 cigi volt a tegnapi adagom is. pedig Viki a lelkemre kötötte, hogy lassítsak. hogy csak minden másnap.
az a baj, hogy még abban a tiltakozó és magamat sajnáló fázisban vagyok, amikor nem hallgatok senkire, bármennyire is tudom, hogy igaza van. de majd ennek is vége lesz egyszer, csak sok türelem kell hozzám. :)

ma reggel dokinál kezdés, már az arcomat simogatja, meg cinkosan összekacsintunk... én nem nagyon értem, de biztos... :) szerdán munka után a magánrendelőjébe megyek. azt mondja, valami egészségügyi megbeszélés lesz nála, hogy hallgassam végig, meg a sebemet is ellátja ezzel a lendülettel. (nyilván FLP, vagy más MLM történet. mindegy.) meghallgatom. legyen neki karácsony. nekem meg gyógyuljon már ez a szar. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése