szerda, május 27, 2009

kijózanodott és mégis

jelentkezett Hétfői tegnap este. (azon gondolkodtam, hogy anno azért lett Hétfői, mert hétfőn találkoztunk először és már nem tudtam mást kitalálni. és hosszú idő után most megint hétfőn találkoztunk...)
szóval, már éppen beledöglöttem az ágyba, miután jó vastagon bekentem a pecsenyekacsa testem hidratálóval (egész jól be is barnultam), amikor sms-t küldött (annyira tudtam, hogy ő az. csak zizegett a telefon, de még rá sem néztem, már akkor tudtam, hogy csak ő írhat), hogy a ZP-ben van, Zorall koncerten. én meg válaszban örültem, hogy túlélte az éjszakát és jeleztem, hogy a mai napra gyúrok (tehát pihenek).
erre ő, hogy túlélte, de nem sokon múlott és hogy nem megyek-e le mégis a ZP-be alapozni, a mai napra felkészülni.
azt válaszoltam, hogy már fekszem, de azért vigyázzon magára. még visszaírt, hogy: "oké. jó éjszakát!"
és ennyiben maradtunk.
sokáig forgolódtam persze ezután, és kattogtam rajta. nem nagyon bírtam elaludni. folyton a szemei, a tekintete járt a fejemben. fura, mert nagyon szép, bogár szemei vannak. ráadásul olyan a tekintete, hogy egyrészt játékos, kölyök tekintet, másrészt viszont komoly, intelligens, érzelmes szemek, mély érzésekről árulkodó szemek.
kíváncsi vagyok, hogy fog-e ma jelentkezni. hogy feljön-e BL döntőt nézni. igazából őt nem érdekli egyik csapat sem, meg a BL döntő sem (ő a magyar válogatottnak szurkol, vagy olyan külföldi csapatnak, ahol van magyar játékos), ami azért furcsa, de ennek ellenére kedd hajnalban még azt mondta, megnézi velem. ha ez így lesz, akkor ma baromi korán haza kell takarodnom, mert a lakás korántsem olyan állapotban van, hogy vendéget fogadhatnék.
ja, mert tegnap este 8-ig dolgoztam, mert van most egy új meló, ami miatt néha kell estig lenni, és fél9-kor, mikor hazaértem, már kb. csak arra volt erőm, hogy összeessek. azért még 10-ig kapcsolagattam a tévét, nem tudtam lenyugodni.
reggel viszont úgy bevertem a könyököm a liftajtóba, hogy tuti, ma este vendégség lesz... holnap szabin vagyok, Hétfői sem dolgozik, az egész napot együtt tölthetjük. ja, már kedd hajnalban kérlelt, hogy vegyek ki szabit keddre, vagy mondjak fel és legyek vele egész éjjel, meg egész nap... és ezen rágódott is sokat, meg nyomatta, hogy így legyen... mondtam neki, szívesen felmondok, ha eltart... :)
na, hát kb. ez van. :) tegnap persze kurvára nem foglalkoztatott a Bőgős. tudom én, hogy az a titok, hogy jöjjön valaki, aki feledteti. Hétfőinek is ezt próbáltam magyarázni a Stexben, hogy vagy az idő (de hát látjuk, hogy az nem müxik), vagy jön valaki más és az elnyomja az ex utáni vágyat, érzéseket. amik még ha örökre meg is maradnak, de átértékelődnek, átminősülnek és tér nyílik egy új kapcsolat, új szerelem számára.
ma reggel határozottan, magabiztosan és lazán közlekedtem a városban. tele önbizalommal. indulás előtt bevettem a "jó csaj vagyok és mindenkit leszarok, aki nem így gondolja" tablettát. és hatott!!! asszem, beszerzek belőle egy raklappal és folyamatosan ezt fogom szedni. :)
nem hallgatok jazzt, csak Flash megy. léggitározás, őrjöngés ezerrel.
nem görcsölök semmin, Hétfőin sem. nem akarok vele ágyba bújni, legalább is most még nem, de ha emiatt bedurcul, akkor amúgy is off. ha meg nem és még keres, akkor jó. de nem görcsölök rajta. majd megy szépen minden a maga útján, ahogy mennie kell.
jelenleg arra koncentrálok, hogy szombatra megírjam a suliba a házit (fogalmam sincs, hogy mikor lesz rá időm) és ennyi. semmi más nem érdekel.
ja, dehogynem. a ma esti BL döntő. győzzön a jobb. vagyis a MU. :) nem is tudom eldönteni, hogy mikor ütöm ki magam durvábban. ha ma egyedül nézem a meccset, vagy esetleg Hétfőivel... mindkettő veszélyes üzemmód... úrjézus... tavaly még a Repülőssel néztem és a moszkvai döntőre való tekintettel vodkáztam. :) ma spagetti lesz. ha már Rómában játszunk. :) (Hétfői egyébként AS Roma drukker... úgy kell neki... szét szívtam a vérét a 7:1-gyel)
mit írjak még? ööö... az ÉLET SZÉP!!!! DE ÉN MÉG SZEBB VAGYOK!!! :D
óje, kedves olvasóim. :)

1 megjegyzés: