péntek, május 15, 2009

találtam végre valamit

ami úgy néz ki, hogy érdekel...
Filmesztétika és forgatókönyv írói kurzus. :) azt hiszem, valami ilyesmit kellene tanulnom. annyira nem véres, hogy ne tudnám abszolválni, és talán az írói vénám is kibontakozhatna végre. esetleg végre élhetnék abból is, ami érdekel, ami boldoggá tesz. nyilván, nem fog egyik percről a másikra menni a dolog, de ha még nem is kezdek vele semmit, talán akkor sem árt egy ilyen kurzust végigülni.
szóval, úgy gondoltam, kérek szülői anyagi segítséget hozzá és belevágok. legalább megismerhetek új embereket és talán a jelenlegi mocsárból is kirángatna valami új impulzus. meg tényleg érdekel. meg még az is lehet, hogy tehetséges lennék benne. ki tudja???
még az is lehet, hogy a blogomból, az életemből írok valami forgatókönyvet éssss... najó. talán ne szaladjunk ennyire előre, de tulajdonképpen bármi lehet. :)

ezen kívül kb. semmi, de semmi nem történik velem. jól vagyok, megvagyok és kész. tegnap este megint sorozatokat néztem, 9-kor már mentem aludni. rám is fért a pihenés.

ja, a tegnapi nap híre az volt, hogy kisiklott a Zsuzsi vonat. :) ami alapból nem vidám hír, hiszen 400 gyerek volt rajta, de amikor megláttam a Hír TV futócsíkján, hát majd beszartam a röhögéstől. jó, hát Joeval együtt röhögtem, úgy azért könnyebb volt. :) "...megy a Zsuzsivonat, csattognak a kerekek!!!..." emlékszik még erre valaki rajtam kívül??? :)

ma munka utána MüPaba megyek. 25-én lesz a jazztanszakosok diplomakoncertje, és ingyen vannak rá jegyek. szerzek kettőt. még nem tudom, kivel megyek, ha más nem, egyedül, de kíváncsi vagyok rá. a népzene tanszakosoké is ez a diplomakoncert (a Köztelek utcai szekció ugyebár), szóval biztosan jó lesz. :) estefelé összefutok Banyával egy kicsit, aztán semmi progi.
holnap délelőtt Vikihez megyek, délután meg... nos, délután MU-Arsenal, majd Női kézi BL döntő, este meg a Rolling Stonesról készült Scorsese filmet nézem meg az HBO-n. meg még bármi előfordulhat. ezt a délutánt akartam így eltölteni Mikivel, de hát azóta sem jelentkezett. inkább be sem lép iwiwre, csak hogy ne kelljen írni nekem. rémes. hát ennyire gáz lennék? na, mindegy. leszarom.
jah, ma még LAndieval is összefutok. szupi. :)

vasárnap? vasárnap punnyadás. egyelőre ez a terv. :)

2 megjegyzés:

  1. "Vidáman énekelnek az úttörő gyerekek"
    ha jól emlékszem :)
    LA

    VálaszTörlés
  2. Marion von Finkenstein2009. május 15. 12:57

    LA: tökéletesen. :)

    VálaszTörlés