csütörtök, július 01, 2010

semmiféle randi nem

volt tegnap. illetve leginkább csak egy spanglival randiztam. de azzal nagyon. :)
úgy bekészültem, meg annyira fáradt voltam, meg annyira meleg volt, hogy Lakberendezőt sűrű bocsánatkérések mellett leráztam egy sms-ben. aztán még hívogatott párszor, de képtelen voltam felvenni. 
ma reggel meg írt e-mailt. szegénykém feszt aggódik, hogy miért nem veszem fel, hogy biztos történt velem valami akkor... de hát ha én azt mondom, hogy NEM, akkor az azt jelenti nálam, hogy semmit sem. tehát semmilyen formában nem vagyok elérhető, és nem kívánok semmilyen formában kommunikálni.
majd elmagyarázom neki, ha találkozunk, vagy nem tudom. ha egyáltalán lesz még találkozó... :)
kisebb problémám is nagyobb ennél, nem hiányzik a randizgatás, persze miért ne... szóval bárakármi. :)
ma milyen konkrét vagyok, mi? :)

2-kor indulunk a VOLT-ra. már megvan a jegyem a kis kacsómban. :) úgy örültem neki, mint egy pisis. :) tök jó buli lesz, már a kocsiban borozni és cigizni fogunk, szerintem nem akarom tudni, hogy érünk oda. :) de hát KALAND AZ ÉLET! :D

holnap szabin vagyok, próbálok pihenni, mert húzós hétvégém lesz. :) de már nagyon várom. :) nem titkolózom tovább: Banya hozzám költözik egy időre, mert szüksége van a segítségemre, az enyémre, mert azt mondja, én vagyok az Őrangyala. :) ahogy 10 éve és 5 éve is én voltam. valamiért bizonyos időközönként mindig összefonódik a Sorsunk, méghozzá nagyon szorosan, és ez biztosan nem véletlen, ráadásul nagyon jó érzés, hogy valaki éppen rám támaszkodik. 
ráadásul Banya talán az egyetlen (najó, hazudok, de majdnem), aki úgy és olyannak fogad el, feltétel nélkül, amilyen vagyok. 
nem lesz egyszerű egyikőnknek sem, hiszen én már 4 éve egyedül élek, és most becsöppen hozzám, lehetséges hogy hónapokra is akár, és azért ezt nekem is meg kell szokni. sok mindenben megegyezünk, de sok dologban meg nem, ezt majd kezelnem kell. és azért sem lesz egyszerű, mert Banya most olyan állapotban van, amiben szinte minden percben szüksége lesz rám, vigyáznom kell rá, törődnöm vele, és hagyni, hogy szépen lassan, a saját tempójában másszon ki a gödörből. ehhez sok türelem kell, ami nekem egyértelműen nem az erősségem, de vállalom, hogy belejövök. :) 
több ideje ismerjük egymást, mint nem. ez valamilyen szintű felelősségel is jár. legalább is úgy érzem. és ennek megfelelően próbálok majd viselkedni vele. 
de én látom, hogy jó lesz. :) nagyon jó lesz. :)

szóval kaland az élet, és rock'n roll, bazd a lovat! :D