csütörtök, július 29, 2010

ritka hülye napom

volt tegnap, de az este mindenért kárpótolt. :) najó, azért este is volt negatívum, de nem igazán hatott meg. :)

nemcsak a londoni sráccal beszélgettem szerdán, hanem a Lakberendezővel. az tök mindegy is, hogy miként kezdődött, de ő írt rám. semleges dolgokról beszélgettünk, majd bekérdeztem, hogy hova tűnt el, és miért nem lett semmi. vesztenivalóm nem volt.
elmondta, hogy nem volt velem semmi baj, szimpatikus voltam neki, de ő fiatalabb lányt keres, aki mellett tud igazán férfi lenni, aki felnéz rá... mondom, mi van??? egyrészt ezt miért nem közölte alapból. vagy miért írt akkor már az elején, ha sejthette, én nem ilyen vagyok? a másik meg, hogy csak egy fiatal lány tud felnézni rá? ennyire önértékelési problémái vannak? akkor meg pláne gáz az egész. mindegy, úgy érzem, én jöttem ki jól a dologból. :) de annyira az sem izgatna, ha nem így lenne. :)

napközben egyébként a facebookos ismerőseimet azzal szórakoztattam, hogy közzé tettem néhány, ismerkedési szándékkal írt levelet, amit mostanában kaptam. na, attól aztán volt móka, kacagás! :) 

munka után hazabotorkáltam. elmosogattam. beraktam egy mosást, amit végül ma reggel teregettem ki. :S fél7 körül jött Zé. nekiálltunk Jóbarátokat nézni a meccs előtt. aztán ő nekiállt főzőcskézni, én meg csak néztem, meg tévéztem. nagyon kényelmes volt. :) rántott cukkinit, csinált hozzá hagymás burgonyát. meg még a maradék tojásban kisütött némi bundáskenyeret... uhhh... rettentően bezabáltunk. csak döglöttünk a kanapén és szuszogtunk. a Loki meccsét néztük, de hát minek... ó, de siralmas volt. a végébe már bele is aludtunk. a második gól után meg ki is kapcsoltam, nem vártam meg, hogy a bíró lefújjja. pfff... ennyit idén a BL-ről. :(

betakarodtunk aludni, én kb. letettem a fejem és már aludtam is. reggel fél6-ig biztosan nyomattam. fú, de jól esett. :) meg szerintem mindkettőnknek. :)

Zé reggel elmosogatta az esti főzés+kajálás romjait. kávét főzött. én kiteregettem, beraktam még egy mosást, és azt is kiteregettem. és tök korán elindultam dolgozni. be is értem vastagon időben. :) szóval felpörögtem reggel. :)

mégsem megyek Kismarosra bulizni a hétvégén. egyrészt mert úgy érzem, Zé szeretne most egy kicsit nélkülem szórakozni. hát menjen, én nem bánom. másrészt meg így is rövid lesz az idő, hiszen vasárnap délután már indulok Ozorára. nyugisan, átgondoltan akarok készülődni, összepakolni. semmi felesleges cuccot nem kéne vinni.  ehhez meg idő kell.
Zének odaadtam a kulcsokat, majd ő jön fel macskát etetni, meg virágot locsolni. ezzel segít nekem. bár persze a legjobb az lenne, ha vasárnap délután jönne velem Ozorára, de ez nagyon úgy tűnik, hogy lehetetlen. :(

ma reggel a buszon pofánröhögtem egy pasit, mert eszembe jutott, hogy már csütörtök van, ami egyrészt azt jelenti, hogy már csak 2 napot kell itt szopkodnom egyedül, OJ nélkül. másrészt meg azt jelenti, hogy mindjárt vasárnap és indulhatok. :) nagy parádé lesz. :) és még mindig nem tudom elhinni, hogy eltelt egy év...

és ha már a dátumoknál, évfordulóknál tartunk, nem szabad elfelejtenem megemlíteni, hogy egyrészt ma van 8 hónapja, hogy találkoztam először Zével. amikor a Stexben egy vasárnap délután 6 órát beszélgettünk. és még tudtunk volna többet is.
másrészt meg, és korántsem utolsó sorban, ma van Királylány Barbi Barátnőm születésnapja. "kiscsirke", ahogy Zének reggel említettem. szóval fiatal... és egy fantasztikus adomány számomra az Élettől. :)