péntek, július 09, 2010

nem értem én

ezt a Lakberendezőt. abban maradtunk kedden, vagy mikor találkoztunk valamelyik nap, szóval mikor elváltunk abban maradtunk, hogy akkor majd beszélünk chaten, meg mittomén. azóta itt volt számtalanszor, órákat, mégsem szólt hozzám. cserébe ma is küldött valami vicces videót, hogy nézzem meg.
most akkor mi van?
mindegy, visszaírtam neki, hogy "köszi :)" aztán ennyi. ha akar valamit, majd szól. de ha nem akar semmit, akkor jobb, ha békénhagy, még mielőtt elküldöm az anyjába. :)
egyébként mikor a szökőkútnál bohóckodtunk az esőben, illetve már utána, mikor hazafelé utaztunk, akkor említette, hogy legközelebb ne ilyen vizes programot találjunk ki, vagy mittomén. mármint úgy mondta, hogy ha majd legközelebb találkozunk. ez is csak duma lett volna? komolyan nem értem...
persze, azt mondtam, hogy nem foglalkoztat, de hát nyilván valamilyen szinten mégis. hogy most akkor wtf.
az biztos, hogy nem én fogom neki írni azt, hogy "na, akkor mikor talizunk legközelebb?" ... pfff... még csak az kéne... semmiféle szekér után nem futok. ezt elhatároztam és ehhez tartom magam. 

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

SIKÍTÁS!!!

MOST JÖTT EGY SMS!! :DDDDDDD

beszartok. a BŐGŐSTŐL!!! :DDDDDDDDD

ez van benne: "Ne haragudj, de még mindig gondolok rád..."

????????????????

szerintem visszaírom: "mi van, dél van és még részeg vagy?" :D

hozzáteszem, a nagy szerelmével, aki forever, meg überkurvajó, meg mittomén, 1 hónapja költöztek össze, vagy másfél. most akkor ennyi volt a boldogság? vagy egy kósza kufirc hiányzik neki??? akarok én ennek a végére járni??? hát ez kész... mi jöhet még? :DDDD

UPDATE!!!
rákérdeztem sms-ben, hogy mégis mire gondol velem kapcsolatban a Bőgős, mikor eszébe jutok.
ez a válasz érkezett: "Vagy a melleidre, vagy az eszedre"

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
NEM AKAROM TUDNI!!!!
:DDDDDD