szerda, július 14, 2010

imádom a blogom

olyankor, mikor nagyszerű emberekkel tudok megismerkedni általa. már ment a levelezés hetek óta, de végül tegnap találkoztam személyesen az egyik olvasómmal és nagyon-nagyon jó volt!! :D tök sokat beszélgettünk, este fél11-re értem haza.

míg fecsegtünk, volt egy hívásom, számomra ismeretlen 70-es számról. de nem vettem észre. aztán jött innen egy üzenet is. Zé volt az. hogy ez az új száma, és hogy ha ma felhív, akkor felveszem-e a telefont. nem válaszoltam rá semmit.

nemrég hívott. felvettem. azt mondja, várta, hogy majd hívom, amiben maradtunk... pff... komolyan azt gondolta, hogy majd én keresni fogom? :))) hát ez vicces. :)) a "majd hívlak" azt jelenti, hogy MAJD valamikor. lehet, hogy 1 hét múlva, de lehet, hogy egy év múlva. ennyi. azt hittem megértette, hogy nem akarok vele találkozni jó ideig, mert le kell róla jönnöm. ezek szerint nem értette meg. érdekes.
most meg már teljesen mindegy, hogy mi történik, mert nem érdekel az egész. úgyhogy ma találkozunk is este. áthozza a telefonom, mert van már neki új. 

fura, 3 hét telt el, hogy nem láttuk egymást és nem kommunikáltunk. de az is fura, hogy ennél hosszabb ideig megint nem ment a távolságtartás. és figyeljünk csak oda, hogy ki törte meg ismét a csendet... hát nem én. csak azért vettem ma fel a telefont, mert annyira közömbös számomra érzelmileg, hogy ezt már fokozni sem lehet. bírom a fejét, de ennyi és nem több. nem akarok tőle leginkább semmit. 
jó társaság, jókat lehet vele dumálni, meg bulizni, de ennél nem akarok többet tőle. mert úgysem menne.
na, ezt nem is ragozom tovább. :) már így is túlbeszéltem a témát. :)

este még néztem pornót, jó későn feküdtem le. most meg csak ásítozok folyamatosan... ez a meleg amúgy is kikészít. de legalább 5 órát aludtam egy huzamban.
jól betéptem még az éjjel, az ágyban eszembe jutottak gyerekkori emlékek, valahogy előjöttek régi dolgok, hogy milyen volt a gyerekkorom. kicsit gondolkodtam is ezen, hogy miért lettem ilyen, amilyen vagyok. mármint a lelkemben. nem kattogtam rajta sokat, inkább csak az ágyban fekve, a Tilost hallgatva behúzott a szer és úgy bevillantak régi képek, események, érzések, történések. jó volt. érdekes volt. aztán elaludtam. :)