szerda, július 07, 2010

egészen kellemesre sikerült

a tegnap esti randi Lakberendezővel. de hát kövér vagyok én neki, ez nyilvánvaló. :) valszeg nem is fog keresni már. de pont leszarom. :)

éjfél előtt pár perccel a Bőgős küldött sms-t, a nagy semmiből, ennyi volt benne: "filter?" gondolom ott volt, és unatkozott, vagy mit tudom én... már rég aludtam akkor, hulla fáradt voltam. ma reggel írtam neki vissza, hogy "bocs, de már aludtam." arra nem reagált. mi a francot akart? hiszen nemrég jól lebunkózott engem, én meg kiröhögtem őt, szóval nem értem. :)

reggel fél6-kor meg arra ébredtem, hogy a macska okádik. annak nagyon örültem. azóta nem is alszom. remek. :(
amúgy meg aki még nem volt a Szabadság téren az új szökőkútnál, az mindenképpen nézze meg, mert csudaklassz szórakozás. jó, mondjuk nem szakadó esőben, meg szélviharban, mindezt lengén öltözve, az első randin. nem. hanem úgy tűző napon, 40 fokban. akkor kicseszett jó. :) bár nekem így is tetszett. :)

láttam a VOLT-os képeket... úrjézuskrisztus... úgy nézek ki mindegyiken, mint egy... jobb nem tudni... :( vagy jön valami elvakult pasi, akinek annyira bejön a "nagydumás" énem, hogy leszarja, vagy nem tudom. mondjuk nem is izgat jelenleg, csak vágom, hogy ezek a kilátások, ha nem változtatok a külsőmön. vagy mittomén. :)

hát ennyi történés van nagyjából. :)