szerda, július 28, 2010

már szakítottunk is

a londoni emberrel. oszt még együtt se jártunk. fasza, mi? hát komolyan... mekkora idióta némelyik férfi... főleg, ha oroszlán... hát én ettől totál kiborulok. éreztem már tegnap is, hogy ennek nem lesz jó vége, két dudás egy csárdában, de hát azért egy próbát megért persze. 
aztán most behisztizett, hogy nem fog rám várni 2 hétig, míg nem leszek gépközelben (még civilizáció közelében sem, de mindegy), meg hogy én biztos csak szórakozás vagyok neki munka közben, hogy ő izgat fel, és aztán más dug meg. és hogy ez neki rosszul esik.
hát bazzz... mégis mit gondolt, hogy 3 hétnyi chatelés után, főleg, hogy 2 hét múlva kaptam róla fotót (tehát addig azt se tudtam kivel beszélek) mégis mi fog történni? én állandóan a neten lógok a kedvéért? mert hogy az a baja, hogy én otthon este nem kapcsolom be a gépet. hogy nem webkameráztunk, meg ilyenek. mintha nekem nem lenne dolgom, életem, bármi. persze, most az időeltolódás miatt nálam már vastagon este van, mikor neki még csak a munkaidő vége, persze, hogy uncsizik Manhattanben. illetve nem, mert hétfőn valami libanoni csajjal dugott, akit egy bárban szedett fel. amihez persze joga van, és nyilván nem kérek tőle elköteleződést, de hát ő se kérjen tőlem. 3 hétnyi beszélgetés, néhány fotó után meg pláne. főleg, hogy éppen a Világ túlsó felén tartózkodik, beláthatatlan ideig.
jó, persze, mostanában hogy újra találkozom Zével, a társkeresést is hanyagoltam, meg nem éreztem olyan fontosnak, hogy én bárkivel is annyira összemelegedjek. ez az én hibám. ráadásul Zéről is beszéltem ennek a fasznak, amit nyilván nem kellett volna. de hát leszarom. őszinte vagyok, fogalmam sem volt még 2-3 héttel ezelőtt sem, és még akár tegnap sem, hogy mikor tudunk találkozni. hát ne gondolja már, hogy addig én nem szexelek senkivel, vagy magamra zárom az ajtót és nem csinálok semmit, csak várom, hogy majd ő nagy kegyesen ír nekem, és beszélget velem. hát a faszt.
azt mondja, hogy ő nem fut nő után. hát nem is mondta neki senki, hogy fusson.
meg hogy ő nem érzi, hogy én ezt az egészet szeretném komolyabban, kettőnk között.
bazmeg. még telefonon se beszéltünk. mégis mit képzel? normális az ilyen???
jaj, basszus, ezek az oroszlán pasik kiborítanak. tiszta 76-os. az is ilyen idióta, sértődős seggfej. meg persze türelmetlen. áhhh... nem való ez már nekem. nem kell egy ilyen hülye sem.
pedig én tényleg komolyan gondoltam, hogy kimegyek hozzá Londonba, meg bárakármi. meg hát a látó is megmondta frankón, hogy ez lesz. de úgy látszik, nem ezzel a fickóval.
najó, mondjuk hosszú távon úgysem működött volna. ilyenek, hogy nem tudja, az Alföld meddig számít annak. mármint nálunk. mert magyar földrajzból soha nem volt jó. bazzz. ne verje már magát, hogy 150 éve Londonban él és járja a világot. leszarom. szégyen, ha valaki a saját hazájának a földrajzával nincs tisztában alapjáraton. 
meg nem ismeri a mostani magyar zenéket, LGT-nél, meg az Eddánál leragadt... áhhh... mindenképpen reménytelen. de ilyen hisztit én nem viselek el. senkitől. én is oroszlán vagyok. a büdös picsába. :)

ma reggel váratlanul felhívott Zé. azt hittem ég a ház. azonban csak beszélgetni akart... most nem jóreggelt sms volt, hanem jóreggelt telefonhívás. :) ööö... mindegy is, igazából, csak úgy írom. :) szóval felhívott. :) este meg átjön valamikor. cukkinit fogunk rántani. illetve ő. én meg majd nézem. :)

tegnap este 9-kor beájultam, nagyon fáradt voltam, de legalább aludtam egy jót. most ez a hülye fickó felhúzott, de amúgy jó napom van, mint mindig. :) (szerintem egyébként még fog jelenkezni ez a pasi is, csak behisztizett. mondom: oroszlán.... :D)