péntek, július 30, 2010

úgy várom a

mai nap végét, mint a Messiást. :) nem is hiszem el, hogy 2 hétig be sem teszem ide a lábam. :) mármint a munkahelyre. meg leginkább a városba se fogom. :)
vasárnap indulok Ozorára, most már biztos. a Tesóm ki van akadva, hogy minek megyek olyan korán, ha a buli csak kedden este kezdődik. hát mert csak. mert már ott akarok lenni. nyugiban akarok lenni. hagyjon mindenki békén végre. ha csak nézek ki a fejemből 2 napig, az sem érdekel, csak ott lehessek már végre. viszek könyvet, meg ezt-azt, el fogom magam szórakoztatni, nem lesz gond. :)
és a másik, a hazajövetel... na, azt se fogom erőltetni. nem érdekel, ha egyedül ücsörgök is még pár napig a buli után, egyszerűen nem akarok visszajönni a városba, az emberek közé. mobil kikapcs és relax. de ezt még a Tesómnak be kell adagolnom, mert úgy gondolja, hogy vasárnap este már jövök haza. hát a nagy túrót. hétfőn még javában megy az after a chillben. biztos, hogy nem hagyom ott. idén nem. :) csak a zöldség elég legyen... jujjjj... na, majd lehet ott is szerezni, nem gond. csak pénz legyen nálam. :) akkor bármi megvehető. :)

tegnap munka után elmentem fodrászhoz. nem voltam megelégedve megint. kicsit a faszom kivan már Lacival, hogy persze, jókat dumálunk a bulikról, meg zenékről, de ha nincs kedve dolgozni, akkor az meg is látszik. alig vágott belőle, én meg olyan kis hülye lúzer vagyok, hogy nem mertem szólni, illetve sitty-sutty végzett, már mikor vaxolt, akkor néztem, hogy ja, csak ennyi lesz vágva? akkor meg már hova szóljak? hozzáteszem, már én szárítom magamnak a hajam az üzletben. azért én ehhez nem vagyok hozzászokva. mert a pénzt meg ugyanúgy elkéri. áhhh... mindig puffogok persze, aztán meg mindig legközelebb is hozzá megyek. rémes vagyok. :)

elgondolkodtam tegnap kicsit Zén. hogy most megint mennyire egymásra találtak Aporral. hogy most nem piálnak, inkább szívnak, meg együtt buliznak. engem nem érdekel. csak ilyenkor persze felötlik bennem, hogy máskor meg jó voltam én is? direkt megkérdeztem hétfőn este, hogy mehetek-e én is velük Kismarosra. persze, jöhetek. aztán még hétközben is jött sms, örömködve, hogy hétvégén Kismaros. erre tegnap reggel ugyebár, hogy nem is biztos, hogy mennek, meg bográcsolás, meg bárakármi. szerintem biztos menni fognak, csak hát terhes a jelenlétem. gondolom én. de ezt miért nem lehet megmondani?
mondjuk pont leszarom, mert így legalább nyugiban van időm mindenre. meg legalább pénzügyileg is jobban jövök ki, de azért ennél több őszinteséget vártam. én hülye... 
persze a Tesóm felvetette, hogy nem visszük le vasárnap Zét Ozorára? csak hogy szétnézzen, meg mittomén, és Tesóm vissza is hozná Pestre... hát parádés, hogy mi az eszébe jut... bennem fel sem merült. nem hurcibálunk senkit, sehova. oszt jónapot. 

ja, és a másik, ami eszembe jutott, hogy hiába mondja Zé, hogy majd mi össze fogunk járni akkor is, ha nekem lesz pasim, vagy neki nője. én meg biztos vagyok benne, hogy nem fogunk összejárni. szex pláne nem lesz. főleg, ha neki lesz nője, nekem meg nem lesz pasim. egyrészt akkor le sem fog szarni, másrészt meg nem leszek pótlyuk senkinek. ahogy 76-osnak, meg a Kosnak sem. ezt már most meg lehet jegyezni, fel lehet vésni az agyába. mert ebből nem engedek.
ha meg nekem lesz pasim, és el leszek varázsolva, tehát tényleg komoly lesz a dolog, akkor biztos nem a Zével való szexelésre fogok ácsingózni. néha összejöhetünk egy-egy meccset megnézni, vagy valami, de itt be is fejeződik a történet. 
én nem csinálok többé hülyét magamból, az biztos.

az este azt hittem, hogy elromlott a mosógépem. kicsit beparáztam, hogy a további rengeteg mosnivalót hogy fogom kimosni gyorsan, de hálistennek meggyógyult a gép. :) úgyhogy ma még folytatom a mosást, teregetést. 

ugye azért jó idő lesz jövő héten? bár ha nincs 60 fok árnyékban, én nem bánom, csak ne essen az eső örökké, mert az rémesen uncsi, és túl nagy sár lesz. lehet, mégiscsak vinnem kell bakancsot, mert az a biztos ilyen terepviszonyok mellett. végülis mindegy milyen idő lesz, pont leszarom. :) a sátram mindent kibír, én nem különben. :)