szerda, július 21, 2010

nem fogom elpocsékolni

az időt többé arra, hogy forgolódjak az ágyban. inkább elmegyek bulizni, vagy bárakármi. hihetetlen, hogy tegnap este is csak szenvedtem. ha elmentem volna valahova, akkor sem aludtam volna ennél többet, mint most, és akkor legalább kellemesen töltöttem volna az időt. áhhh... rémes. már azon gondolkodtam, hogy szerzek valami altatót, mert ez nem állapot, hogy éjfélkor még a plafont nézem. 
a kanapén mindig úgy érzem, hogy elájulok a fáradtságtól, de ahogy bekocogok a hálóba, hogy na, akkor most alvás, kipattan a szemem és forgolódok, vakarózok, hallgatom az utca zaját... rémes. :( és nem feltétlenül a meleg miatt, bár egy pár napja például párnaproblémáim vannak. valahogy egyik sem volt kényelmes, már minden szart előszedtem. tegnap végül egy kispárna mellett döntöttem, de hát na. az se volt a legjobb. 
undorító, hogy egy rohadt párnán tud múlni az, hogy az ember nyugodtan, jól alszik, vagy sem. :(

annyira fáradt vagyok, és ma este ZP... amit meg már nagyon várok. na, majd kávéval megpróbálom magam ébren tartani. :)

a macskasimogatásból tegnap végül semmi nem lett. és nem azért, mert Viki és Valti nem ért volna oda, hanem azért, mert a macska megijedt a másfél éves kisgyerektől (soha nem találkozott még gyerekkel, mióta nálam van, lehet, hogy előtte volt rossz élménye?) és nem volt hajlandó előbújni a kanapé alól. adtam neki enni, csalogattam, egyszer elő is szedtem, de ahogy meglátta Valtit, egyből visszahúzott a rejtekhelyére. 
amúgy nem tudom mi van a macskával, az egy dolog, hogy nem eszik sokat (ebben a meleben én sem kívánok semmit), de valahogy olyan furán viselkedik. állandóan a nyakamon lóg, még mindig. éjjel meg főleg. összeizzadunk tisztára, de azért belefekszik az arcomba. eszem megáll... :(

Vikiék egyébként kb. másfél órát töltöttek nálam. Valti nagyon aranyos volt, ettek barackot, beszélgettünk kicsit, már amennyire Valti mellett lehetett. megilletődött, mikor odaértek hozzám, mert még nem volt nálam, de aztán hamar megbékélt. :) Vikié minden tiszteletem, hogy ilyen türelmes, fáradhatatlan. Valti nagyon okos, értelmes kisgyerek, látszik, hogy sokat foglalkoznak vele. Vikiben egyébként az a jó, hogy nem lett olyan édesanya, aki egyébről sem tud beszélni, mint a kakis pelenkákról. meg a humorérzéke is megmaradt, ráadásul Valtival is nagyon jó stílusban kommunikál, ami szerintem a kisfiúnak hasznos. :)
persze minden tiszteletem a többi anyukának is, akik a pici baba mellett dolgoznak is, pláne teljes munkaidőben... én nem bírnám. egy percig sem. :(

a mai napom egyébként, biztos a kialvatlanságtól, egy fostalicska. reggel, mondhatni, semmi bajom nem volt, de bent egy opi felbaszta az agyam, ezzel el is lett az egész napom baszva. most minden szarra ugrok, berágok. utálom magam ilyenkor, de utáljanak kicsit az opik is, főleg az olyan, akinek minden nap van valami kibaszott problémája, és amúgy is azt hiszi, hogy én az ő kiszolgáló személyzete vagyok (meg amúgy mindenki a cégnél az ő kiszolgáló személyzete) és eszerint beszél velem és ugráltat. én megértem, hogy rosszul érinti, hogy a főnöke fiatalabb nála. de ez van. ha nem tetszik, lehet menni tovább. engem is zavart egy régebbi munkahelyemen, hogy egy fiatal kis pöcs mondja meg a frankót, aki még áltisis volt, mikor én már ezt a szakmát toltam. el is jöttem a vérbe onnan. ennyi. 

fú, szombaton Normafa. :) komoly társaság kezd kialakulni, jó sokan megyünk. :) én már nagyon-nagyon várom. :)) bár annyiból szar lesz, hogy majd azokkal is kell foglalkozni, akik "velem" vannak, mármint azok, akiket én hívtam a bulira, általam lesznek ott, pedig nekem semmi kedvem gardírozni, kísérgetni senkit. hálistennek Andi nem jelentkezett, hogy jönni akarna, most akkor megint veszek a nyakamba mást, akivel együtt kell lenni. pedig nekem igazából senki nem hiányzik Zén kívül. mármint ebben a bulizásban. najó, meg a Csillagászék, mert azok jófejek. :) mindegy, túlélem. majd próbálunk megszökni a többiek elől. :) Andit is a múltkor (nem is tudom, hogy írtam-e) el akartam veszíteni véletlenül az éjszaka közepén, aztán végül megtalált sajnos. illetve megsajnáltam, és visszamentem érte. de már az a 10 perc nélküle is felüdülés volt. :)
én alapvetően táncolni megyek, bulizni, szórakozni, senkinek a nyavalyájával nem akarok foglalkozni, és dumálni sem vágyom. csak Zével. :) 
persze, én vagyok a hülye, hogy bárkit is hívok bulizni, annak ellenére, hogy tulajdonképpen nem is akarom, hogy ott legyen. illetve akarom, hogy ott legyen, mert legalább megtudják ezek az emberek, hogy mi a jó buli, csak ne velem legyenek egész éjjel, mert én azt nem bírom. találják fel magukat, vagy mittomén. ne legyünk összekötve. :)
najó, meglátom milyen lesz ez a buli, aztán ha gáz így, akkor legközelebb bekussolok, ha kérdezik, hogy merrefelé megyek szórakozni. semerre. oszt jónapot. :)

fel is hívom Zét, a hangja mindig kicsit rendberak lelkileg, idegileg. és erre most nagy szükségem van.