hétfő, június 28, 2010

felfigyelhetne végre valaki

a blogomra, meg a tehetségemre, meg az írásaimra, így idén is neveztem magam a GoldenBlog versenyre. :)
én már megtettem, számtalan e-mailcímemmel, ha netán kedves olvasóim között is akad olyan, aki érdemesnek tart erre, meg ha nem is tart, de jófej akar lenni, akkor plíz, nevezzetek, aztán meg remélem lesz lehetőség szavazni is. vagy savazni. majd meglátjuk. :)

a www.goldenblog.hu oldalon lehet ezt megtenni, rögtön a főoldalon, a "nevezés" kalitkában.
blog neve: Érzésbűnözés
kategória: komplex

köszikösziköszi. :)

amúgy meg mondhatni eseménytelen volt a hétvége, de ami előttem áll, az már most érdekesen fest. :) egyszerre 3 helyen kéne lennem, hogy minden meghívásnak és számomra kedves programnak eleget tegyek, szóval nem tudom mi lesz. az őrület már csütörtökön beindul egy rapid VOLT látogatással (én már csak így, egy estére járok le...) aztán meg ki tudja még mi következik. :)

pasi fronton annyi van, hogy mivel idén nagy valószínűséggel még nem találom meg az Igazit, ezért akkor legalább egy rendszeres szexpartnerem legyen. szóval úgy döntöttem, hogy keresek valami pasit, akivel jó szexelni, de nem leszek belé szerelmes (MUHAHA, mintha pont tudtam volna eddig ezt szabályozni...), és néha tudunk koccolni szex ügyében. 
hogy megtaláljam a számomra megfelelő partnert, bizonyára kell egy párat próbálkoznom, de hát ez benne van a pakliban. úgyhogy randizás üzemmód on, aztán lesz ami lesz. még az is lehet, hogy az eddigi 31 partnert idén nyáron feltornázom 40-re. :) de ha nem, az sem baj. jó lenne már elsőre találni olyat, aki legalább Mr. X színvonalon kezel az ágyban, vagyis nem kell semmi érzelmet táplálnom ahhoz, hogy jó szexuális élménnyel gazdagodjak. az sem probléma, ha semmi nem jön össze, mert magamnak is el tudom intézni amit szeretnék, de ha pasival csinálom az nyilván egy fokkal jobb. illetve olyat keresek, akivel nem egy fokkal jobb, mintha egyedül lennék. :)

szóval ez a terv a nyárra, illetve az év hátralévő részére. :) csak ésszel, senkivel nem bújni azonnal ágyba, meg nem belemenni hülyeségekbe, de azért pillázgatok. :)

szerelem? na, az most nem is hiányzik és nincs is tervben. :)

barátokat továbbra sem gyűjtök, meg koloncokat, meg energiavámpírokat sem. csak célirányosan lepedőakrobatákkal állok szóba. de azokkal sem minden áron. :) amíg van két kezem, addig nem vagyok elkeseredve, meg addig nem muszáj nekem senkit elviselni hosszútávon. :)

ópersze, lesznek majd magányos pillanatok, erre fel vagyok készülve (az a Majom azért elég sokszor eszembe jut, de kevesebbszer, mint nem), de amilyen pörgős nyaram lesz, meg eseménydús, nem lesz lehetőségem ezen gondolkodni, leginkább. meg nem is hagyom, hogy ezen gondolkodjak. :) addig szervezem az életem, hogy eszembe se jusson párkapcsolat. mert ugyebár "engedd el és megkapod..." :D

mindig is ki akartam próbálni egyébként egy normális, érzékeny lelkű skorpióval a szexet (az oroszlán és a skorpió szexuális kapcsolata überelhetetlen), most van is jelentkező, csak kicsit félénk... na, majd én megvadítom. :) remélem. :)