szerda, június 02, 2010

annyira kemény vagyok

hogy ha még ennél is keményebb lennék, akkor már Marion von Diamant lenne a nevem. :) (milyen jó kis pornós név ez... hmmm... lehet, levédetem, valamire még hátha jó lesz... :D)
80 percet toltam a futópadon tegnap, ami 7 km megtételét és 600 kalória elégetését jelentette a kijelző szerint. közben megálltam negyedóránként inni, meg folyamatosan törölgettem magamról az izzadtságot. amikor leszálltam a futópadról, teljesen Bridget Jones effektus volt, azt hittem felborulok. :) a lábam alatt mozgott a föld, mintha egy hajón lennék. vicces volt. :) egészen hazáig nyögtem hangosan az úton. és ittam a maradék vizemet. 1,5 liter fogyott el, cserébe éjszaka 4-szer keltem fel pisilni. :)
ja, és annyira, de annyira kemény vagyok, hogy az edzés után gyalog mentem fel a 4-re. hívtam liftet, de aztán meggondoltam magam. és nagyon nem is lihegtem a végén. :)
ilyen egyébként, hogy én gyalog menjek fel a lakásig, évek óta nem fordult elő. akkor is csak azért, mert rossz volt a lift. :)
voltak ám pálcikák az edzőteremben, de tökre leszartam őket. tökre nem érdekeltek. és már tökre várom, hogy holnap megint menjek. :) egyelőre minden másnap tolom, aztán meg lehet, hogy naponta menni fogok, legalább egy órára. :) és voltak nálam pacalosabbak is. de csak csajok (nekem eddig fel se tűnt, hogy ez egy női klub), úgyhogy teljesen jó. hallgattam a jó kis zenéimet, jó kis pattogósakat, aztán futkorásztam. nem mondom, hogy szaladtam, de egy erős tempót nyomattam, a kocogást súrolva nagyon közelről, alulról. :)
a tervem, hogy karácsonyra 60 kg legyek. ami egyáltalán nem reménytelen. igyekeztem nem elérhetetlen célt kitűzni magam elé. nyilván, ha előbb megvan, akkor örülés. de karácsonyra meg kell lennie. úgyhogy most az étkezésre is odafigyelek. sok gyümölcsöt eszek, és este már semmit, csak az algás fogyasztóbizbaszt. :) azt még nem is írtam, hogy vasárnap óta nem füvezek. nem kell. most egy kicsit pihentetem. sőt, tegnap torna után már a rendes cigi se kellett, ma reggelig rá se gyújtottam. ha nem kávéznék reggelente, akkor simán le is szokhatnék. najó, úgyse fogok, de már tényleg alig dohányzom. és nem lógós, pacalos 60 kg szeretnék lenni, hanem feszes 60-as. :) aztán leműttetem a félzsömlémet, meg csináltatok két mellet és illa-berek, nádak, erek, minden pasi, aki eddig idegenkedett tőlem, majd törölgetheti a szája sarkát és bámulhat messziről, és vágyakozhat.
megjegyezték a teremben egyébként, hogy milyen kemény vagyok, hogy milyen jól bírtam. hát igen. ha én elhatározok valamit, és megacélozom magam, akkor megcsinálom. ha a belem lóg, akkor is. szakadt rólam a víz egyébként tegnap, tiszta vörös volt a fejem, mire végeztem. de nagyon jó érzés volt. és reggel se szenvedtem nagyon. és marhára nem érzem azt, hogy "najó, most egy darabig nem megyek", hanem már úgy várom a következő alkalmat, mint az állat. :) Csodafenék, Csírabácsi és mindenki aki még biztatott... KÖSZÖNÖM!!! :) tényleg jó sportolni! :) nagyon élveztem, és bár biztos lesznek hullámvölgyek, mikor a tökköm se akar majd edzeni, de jó ez nagyon! :) várom már, hogy olyan formában legyek, hogy a Margitszigeten róhassam a köröket... :) hátha valami szépfiúval sikerül együtt kocogni... :)

najó. rengeteg írnivalóm lenne még, de nincs időm. OJ is csúnyán néz rám. úgyhogy ezt most kilövöm a netre, aztán folyt. köv. máskor. :)

3 megjegyzés:

  1. Gratula végre - végre gratula!

    És ne add fel, csinálj rendszert a dologból: belülről hiányozzon a mozgás, ezt kell elérni, és akkor nem gond, ha kimarad egy-egy edzés (persze csak ha már az első harmincat rendesen megcsináltad:).

    Én most éppen váltásban vagyok: abbahagyom a gyúrást (a futás az állandó, alap, mint a légzés), és áttérek a kettlebellre.
    Itt megnézheted, mi is ez:
    http://www.kettlebelledzes.hu/

    Már be is rendeltem egy könyvet, ismerkedni az alapokkal.

    Stex a lányokkal a jövő héten?

    Csíra bácsi

    VálaszTörlés
  2. NagyonbüszkevagyokRRRÁÁÁDDD!!!

    Vikus

    VálaszTörlés
  3. Marion von Finkenstein2010. június 3. 11:54

    Csírabácsi: köszikösziköszi. :)
    és az a durva, hogy már tegnap hiányzott. majdnem mentem megint 1 órát, de inkább főztem magamnak ebédet mára, meg holnapra. jó kis lájtosat. szóval már hiányzik a mozgás, totálisan belülről. :) úgyhogy ma megyek és tolok megint egy jó kis kört. :) havi bérletet vettem, annyiszor megyek ahányszor akarok, úgyhogy fogok is. :) ez a kettlebell jónak tűnik, mintha hallottam volna már róla, de én még ettől messze vagyok. :) egyelőre szeretnék a szigeten egy kört végigfutni meghalás nélkül. ez a terv. :) és tényleg köszi a bíztatást, a segítséget, meg mindent.
    a jövő hetem nagyon zúzós, főleg a hétvége... esetleg a kedd estét tudom felajánlani, monjuk 5-től... szervezzük meg és HAJRÁ!!! :D

    Vikus: köszcsi.

    VálaszTörlés