csütörtök, június 24, 2010

most már kitöröltem

a kommenteket, pedig abban volt a miértje annak, hogy el is tüntettem őket.
kicsit berágtam, hogy itt mindenki legázoz mindent.
az oké, hogy gáz, ha "öngyi-depi" van, meg műhiszti. de az miért gáz, ha végre megléptem azt, amit már fél éve meg kellett volna?
kicsit úgy érzem, hogy most már mindenki okosabb nálam ebben a kurva életben. kicsit úgy érzem, hogy mindent én csinálok szarul, és rajtam kívül mindenkinek annyira faszán megy minden kapcsolata (szerelem, barátság, család).
a másik kör meg, aki a körön kívülről ugat be, mert neki bátorsága/ereje nincs arra, hogy a körbe kerüljön (vagyis megpróbáljon párkapcsolatot létrehozni bárkivel is), de kívülről bedumálni remekül tud.
és persze, ne csak az osszon észt, aki 50 éve boldog házasságban él, csak olyan ne osszon már, akinek köze nincs az egészhez, vagy ne ő akarja megmondani a tutifrankót.
én legalább vállalom az egészet, minden nyűgével együtt. én megyek randizni, én ismerkedem, nem küppedek otthon (most már nem). persze, ér csalódás. nade ez benne van. csak azt nem ér, aki nem csinál semmit.
sokszor persze én generálom a fájdalmat, ezt is belátom, mert nem tudom elengedni azt, akit már régen el kellett volna engedni, ez is igaz.
de legalább ÉLEK. nem vegetálok.
és semmit nem bánok. az utóbbi 4 évből egy percet sem.
vannak kellemes és kellemetlen emlékeim is. de legalább VANNAK!!!
lehetne pénzem is, de minek? az nem boldogít... egy-egy jól sikerült beszélgetés, találkozás, kaland viszont igen.
a rossz dolgokból meg legfeljebb tanulok. megszenvedek velük, de mind hasznos és az előrelépésemhez fontos. pl. a lázálmos blog. kinevettem az egy évvel ezelőtti önmagamat. már megérte. :) akkor meg bele akartam halni. legközelebb már nem fogok. egyik pasiba se. najó, ezt nem állíthatom bizton, de talán több vagyok már megint, mint mondjuk 1 éve voltam, vagy akár 7 hónappal ezelőtt.

a Zé ügyet meg ezennel lezárom. ennyi volt. nem is akarok rágódni rajta, mert nincs min. kicsit bánom, hogy nem 2 hét után mondtam neki azt, amit tegnap, de igazából mégsem bánom, mert rengeteg szép és jó élménytől fosztottam volna meg magam ezáltal.
úgyhogy jó volt minden úgy, ahogy volt. és ennyi.

kommentelés meg nincs. aki közölni akar velem valamit az elér ezen a címen és vagy válaszolok neki vagy nem. :)

jónapot. :)