kedd, június 08, 2010

nehezített körülmények között

futottam tegnap 1 órát. több, mint egy kört a Margitszigeten. :) (én nem is tudtam, hogy ott a futókör csak, 4,2 km. azt már le is tudnám futni simán, meghalás nélkül. igaz, 40 percbe telne (másnak meg 20), de megcsinálnám, úgy érzem) 
szóval nehezített körülmények között, mert nem tudtam a saját zenéimet hallgatni, így a tornateremből kihallatszódó edzői utasításokat kellett hallgatnom, de úgy, hogy a lány full fejhangon visított, vagy nyávogott, de persze kiabálni próbált, de annyira irritált a hangja, hogy az kész. előtte meg már eleve felhúztam magam egy picsán, aki 1 mp-cel előttem felkúszott a még szabad, egyetlen futópadra, és ott sétálgatott fél óráig. hozzáteszem, hibátlan alakú csajról van szó, a futópad után még elbohóckodott a súlyokkal 15 percet, de leginkább pofázott másokkal, aztán elhúzta a csíkot. 1 órát se volt ott összesen. én nem tudom, hogy egyáltalán az ilyen minek jár edzőterembe (mármint ilyen testtel), meg hát dumálni... ja, meg persze mutogatni magát. hát nekem aztán ne. legközelebb, ha meglátom... pfffffff.... :) jójó, persze, kicsit irigy vagyok, de hát nézzen már rám, nekem sokkal több szükségem van a mozgásra, mint neki, cserébe fél órát vártam, hogy elkezdhessem... áhhh... ja, és a VIVA tv-t kellett megint nézni. benne a Playboy-villás szart, meg a tiniribancokat, abban a szánalmas "Szexi vagy nem" c. műsorban. botrányos ez a csatorna. és a nők meg nézik... de minek??? motivál az valaki, hogy 16 éves, 20 kg-os lányok sunáját lesi a tévében? de most tényleg. mert engem kurvára nem. nem azért mert irigykedek, hanem mert az egész műsor egy gáz, azokkal az élen, akik ebbe jelentkeznek. najó, az egész csatorna gáz. de ebben a teremben csak ezt lehet nézni.

mentem hazafelé, a pultnál szóvá is tettem (miután megláttam, hogy ott a plazmán a Sport1 megy), hogy nem lehetne mást nézni? pl. sportot... ha már edzőterem... nem, mert a Vivát kérték a nők. ja, de hang nélkül megy, akkor meg pláne minek? még a klippek is élvezhetetlenek hang nélkül. najó, amik itt mennek, azok hanggal is botrányosak. :(
a pultos pasival (szerintem ő a tulaj) elbeszélgettem egy kicsit a sportról, hogy mennyire imádom a focit, és hogy ne is menjünk bele, mert 3 hétig lehetne velem erről beszélni. :) aztán úgy köszönt el a végén, hogy "pusza"... ettől kicsit kiakadtam, mert ki vagyok én neki? de túléltem. amúgy nem pálya a pasas, nekem nem jön be. 2 évvel idősebb nálam egyébként. ámbátor lesi minden kívánságom... na, mindegy. :)

azért elhatároztam tegnap, hogy másik termet keresek, ha itt lejárt a bérlet, mert egyre gázosabb emberekkel találkozom itt. meg ez a tévé kiborít. :( jaj, oké, tegnap a PMS is tombolt bennem, lehet, hogy legközelebb már nem borulok ki ilyesmin, de tegnap nagyon. :)

Zével nem kommunikáltam vasárnap este óta, mióta elváltunk. nem is szándékozom keresni. eljutok szépen arra a pontra, hogy olyan sorsra fogom juttatni, mint a Kost meg 76-ost. nincs nekem erre szükségem. és nem vagyok rá kíváncsi. ő kapaszkodik, meg keresget, meg ragaszkodik hozzám, aztán meg hogy én ne Férfinak tekintsem, csak embernek. hagyjuk már ezt. mégegyszer felemlegeti a témát, befejezem vele egy életre. nincs nekem erre szükségem.

ma a Bankárnak is megírtam, hogy hagyjon engem békén. mármint a szexuális tartalmú leveleivel. mert nem akarok tőle, vele semmit. mert már az sem villanyoz fel, hogy neki jó. mert nekem úgysem jó. úgyhogy inkább lásson önző szardarabnak (nemcsak ő, a többi is), de én most már csak azzal fogok ágybabújni, akivel kölcsönösen érzelmek vannak egymás irányába. mert a többinek semmi értelme. én nem fogom élvezni, és én már olyan szexet nem akarok, amit nem élvezek. akkor inkább csinálom egyedül (ahogy tegnap este is) és akkor azt biztos élvezem. 

ez Zére is vonatkozik. nincs több szájoncsókolás (nyilvánosan meg főleg nincs!! nagy szemétség a részéről, hogy ilyekkel rontja az esélyeimet!!), meg összebújás, meg simogatás, meg taperolás. alhatunk együtt, de a szexet is befejeztem vele. bár akkor meg már együtt aludni is minek... gondolhatja ő... hát akkor azt se kell. nem érdekel. 

nem kellenek a kósza dugások. amit csak pont ÉN nem élvezek. hagyjuk ezt. senkivel nem akarok ilyen viszonyba kerülni többé. 

ma munka után megyek a Kopaszi gátra megint, napozni, olvasni. már úgy készültem reggel, hogy hoztam a cuccom. innen tök egyszerű kijutni oda. :) remélem a vízállás nem olyan magas, hogy esetleg ne engednének be oda. :)

3 megjegyzés:

  1. ajánlom a millenium wellness-t, a morgan & stanley irodaház alatt (koapszival szemben, pesti oldal).
    ká sok futógép van, és minden gépben lcd, így futás közben azt nézed, amit választassz.

    tg.

    VálaszTörlés
  2. Marion von Finkenstein2010. június 8. 14:03

    végre nemcsak politizálsz itt nekem. :) már vártam, hogy a sportolásomhoz mikor szólsz hozzá, egyelőre nem örömködsz, ez fáj is egy kicsit. :(
    naszóval. köszi az ötletet, de:
    1. biztos drága, legalább is nekem
    2. biztos vannak pasik is
    3. nekem kurva messze van, a mostani terembe 5 perc alatt odaérek gyalog a lakásomtól
    4. biztos kurvára procc, az meg azé' nem kell :)

    azért tényleg köszi. :)

    VálaszTörlés
  3. nem szóltam hozzá, mert nyugtával a napot. majd ha fél év múlva is nyomod (amit őszintén remélek), akkor kapsz majd egy fél vállveregetést. ha meg stabilan és hosszútávon, akkor meg elismerést. :)

    messzinek messzi van, az ár nem a legolcsóbb de van vellnessz is, és nincs sok tukóagyú barom, én azé járok oda.
    amúgy meg én csak szaridőben járok terembe, kardiózni bőven lehet odaki is nyáron, futni, hegyre sétálni (felfelé, mármint), bringázni, otthon fát vágni (na jó, mármint nekünk fasziknak), stb.
    millió ötlet van, a lényeg hogy ne legyen egyhangú, mert akkor könnyen feladja az ember. majd írj tanácsért, ha kifogysz ;)

    tg.

    VálaszTörlés