csütörtök, június 10, 2010

ma arra kellett

bejönnöm, hogy csőtörés miatt nincs víz. és csak délután 2-kor lesz. rettentően örült mindenki, én persze reménykedtem, hogy hazamehetünk, de nem. :( közben persze már van víz, 2-ig azért necces lett volna. főleg 35 fokban. :(

tegnap nem voltam mégsem edzeni, mert rájöttem, hogy ha hétvégére tiszta cuccokat akarok, akkor mosnom kell. úgyhogy ezt tettem. meg mosogattam, pakolásztam. mivel a mai programom elmarad, ezért áttettem mára az edzést, mert ezen kívül már csak a Tesómékhoz kell felmenni, megetetni a jószágokat, és ennyi. 
kevés cuccot viszek a tréningre is, meg Csigahegyre is, szóval kb. már össze is vagyok pakolva. ekkora melegben nem kell semmi extra öltözék. csak a móka legyen nálam, aztán jónapot. :)

bejelentkezett Zé tegnap este egy mailben. (csak kellett emlegetnie Barbinak...) helyzetjelentő levél volt leginkább, hát én is ilyen szellemben reagáltam rá.

kedden a Kopasziról hazafelé fotóztam egy pár ELTE épületet. klasszak voltak a fények. bár csak telefonnal nyomattam, de még az is lehet, hogy jók lettek. :)
és a rakpartnál varázslatos volt a hársfák között, mert nagyon jó az illatuk, amikor virágzanak. ajánlom mindenki figyelmébe, amíg nem késő. :))

tegnapra lemerült a mérlegemben az elem. szerintem jobb is. nem hiányzik nekem a napi mérlegelős stresszelés. :) amúgy se javasolja a szakirodalom sem a napi mérlegelést. :)

1 megjegyzés:

  1. Hééé! "napi mérlegelés"??? Mit mondtam én neked? :oD

    Fogadj szót kérlek, eddig jól haladunk. Viszek centit, és majd azt nézegesd inkább. :o)

    *CsF morci*

    VálaszTörlés