péntek, június 04, 2010

nem kíméltem magam

tegnap sem az edzés során. :) 90 percig futottam, nagyon kevés szünettel. 8,5 km-t sikerült megtennem. :) de kemény volt. igaz, a tempón is emeltem, mert a keddi már csak úgy tűnt, mintha állnék. :) meghajtottam magam rendesen, alig bírtam hazamenni és csak nyögtem még az ágyban is.

Zé 9 előtt érkezett. dumáltunk és röhögcséltünk egy jót. ott aludt nálam. csak aludtunk. :) kedvem lett volna máshoz is, de erőm??? még reggel is... hát nem tudom... talán akkor már jobban. bár szarul aludtam, hallgattam az esőt hajnalban, ahogy ömlik. szóval keveset pihentem, de valahogy nem érzem. és izomlázam sincs, csak kellemesen zsibog mindenem. érzem, hogy van lábam pl. :) szóval nagyon kellemesen telt az este, szétsztoriztam magam. élveztem. :) 

ja, és ma reggelre (kedd óta) 1,5 kg-mal kevesebbet mutatott a mérleg. :) szóval van értelme. :) minden kétkedőnek és punnyadéknak ezt üzenem. :) meg azt, hogy kezd leesni rólam a nadrág, és sokkal energikusabb, pörgősebb vagyok még a kevés pihenés ellenére is, mint azelőtt. :) kurvára megéri, bár azért volt, hogy meg akartam halni a padon, de csináltam tovább. tényleg olyan, mint a drog. rá lehet szokni. :) megyek holnap is, legalább 1 órára. :)

tegnap etettem macskát, meg Tekit. hálistennek még élnek. ja, és még virágokat is locsoltam. nagyon büszke vagyok magamra. :)

ma pihi. mármint este. jó lesz. :)

6 megjegyzés:

  1. tessék, elkezdtek dolgozni a "barátaid":

    http://portfolio.hu/cikkek.tdp?h=1&k=3&i=134121

    tényleg isteni szerencse, hogy ők vannak ott, ahol... :))

    tg.

    VálaszTörlés
  2. Marion von Finkenstein2010. június 4. 15:42

    én nem mondtam, hogy a barátaim. csak hogy bízom bennük. még.

    VálaszTörlés
  3. Marion von Finkenstein2010. június 4. 15:48

    különben meg nekem is van devizahitelem. nem kevés. szóval nehogy azt hidd, hogy boldog vagyok... :S

    VálaszTörlés
  4. http://boffevangeliuma.blog.hu/2010/06/05/turo_rudolfok

    ennyi.

    tg.

    VálaszTörlés
  5. Marion von Finkenstein2010. június 7. 12:57

    most mi van? szerinted csak én szavaztam rájuk? engem ne fárassz ilyenekkel, tisztában vagyok az állapotokkal, meg a véleményekkel.

    VálaszTörlés
  6. nem erről van szó, csak próbálom eloszlatni picit a narancssárga szitát a szemed elől, mert nem látsz objektíven.
    :)

    tg.

    VálaszTörlés