szerda, március 10, 2010

volt egy kis

para az elmúlt napokban, hogy megjön-e vagy sem. jelentem: megjött. :) para elmúlt. :) viszont így telibe van vágva az egész hétvégém, mert bizony jövő hét kedd-szerdáig nincs szex. picsába. 3 napos hétvégén kell ilyet csinálni persze. hogy a szokásos szarságokról már ne is beszéljek, ami ehhez a havi 1 héthez hozzátartoznak... áhhh... miért csak a nők vannak "megáldva" ezzel?

amúgy meg gondolkodtam már ezen is, hogy micsoda kibaszás a menstruáció, mert havi 5 napot minimum elvesz az életemből, amikor nem szexelhetek. ráadásul nekem (vagy lehet, hogy másnak is?) ilyenkor (is) tombol a libidóm... és ugyebár ez éves szinten 60 nap kiesést jelent, ami kereken 2 hónap! vagyis évente 2 hónapig összesen nem szexelhetek, mert Vérnénnyével küszködök. és akkor mondjuk megjött először 14 évesen, és mondjuk 54 éves koromig megjön, akkor az azt jelenti, hogy 40 éven keresztül, évente 2 hónap kihagyás. az szerény számításaim szerint 80 hónapnyi kihagyás egész életemben, illetve a szexuálisan legaktívabb időszakában az életemnek. 
a 80 hónap pedig majdnem 7 év!!! hát micsoda ez, ha nem kibaszás? ha meg az ember netán teherbe esik, akkor ugyan nem menstruál, de vagy kívánja a szexet, vagy nem, vagy lehet éppen szexelni, vagy nem... áhhhh... szemétség... :(
7 kemény év, szex nélkül. azért ebbe belegondolni is fájdalom... :)

az, hogy beállt a piros Merci a garázsba, azt is jelenti, hogy ma 76-ossal sem lesz szex. viszont nemcsak ezért nem, hanem azért sem, mert Zé mégiscsak jön meccset nézni. lekéste a vonatát, amivel haza akart menni, a későbbiről meg át kell szállnia, ahhoz meg nincs kedve. úgyhogy jön. :) én csak örülök. :) és ma nem fogok rámászni sem. bár attól még én okozhatok neki örömet... nem vagyok egy önző szardarab... :) már persze ha egyáltalán nem alszom el 2 perc alatt, hiszen a MU meccset ma a fostalicska DigiSport csak felvételről adja. és nem is akarom tudni az eredményt, hanem végig akarom izgulni. de hát 23:30-kor kezdik adni... áhhh... holnap valami brutál kávéval kell elindulnom itthonról, különben nem élem túl a napot.

azt még nem is tudom egyébként pontosan, hogy akkor 76-os végül átjön-e ma, vagy sem. még nem jelentkezett ezügyben. már beharangoztam neki, hogy kettesben leszünk, aminek nagyon örült, de végül le kell, hogy lombozzam... 

pénteken este Belga koncertre akartunk menni, főleg 76-os barátnője, Gabi volt rászívódva, meg azért én is, de elég drága a jegy, Zé nyavalyog, hogy nincs pénze, én meg azért nem nagyon akarom finanszírozni, viszont találtam egy sokkal jobb programot, ami ingyenes, és már foglaltam is rá helyet kettőnknek. és tök izgi, mert meglepi lesz Zének, meg igazából nekem is, mert ilyen rendezvényen még nem voltam. de attól csudaizgi, hogy biztos nagyon fog örülni. :) imádjuk ugyebár Borit mindketten... :)

1 megjegyzés:

  1. Aze nem am mindenki tartozkodik a keksztol ebben az idoszakban, ugye. Embere valogatja, hogy kinek mennyire zavaro ez a korulmeny.

    VálaszTörlés