csütörtök, március 04, 2010

annyit sikerült híznom

mostanában, hogy egyszerűen már nem tudok begombolni egy nadrágot se magamon. :( ennek kurvára véget kell vetni, mert lassan megint kezdek úgy kinézni, mint egy Zeppelin kotonban... áhhh... holott én csak egy karcsú könyvjelző szeretnék lenni... :)

ezen kívül semmi nem történik. lett volna este randim tegnap, de lemondtam. nagyon nem éreztem, hogy nekem ott kell lennem. inkább hazamentem punnyadni. 9-kor már aludtam, reggel mégis moslék állapotban ébredtem.

majdnem elgyengültem hazafelé és majdnem küldtem Zének egy sms-t, hogy menjünk már el a Tűzraktrébe este (a Bőgős játszott éppen), de aztán mégse tettem meg. Zé tegnap és tegnap előtt is netezett, iwiwezett, de egy sort se volt képes írni. kurvára nem érdekli, hogy mi volt velem hétfőn, ami miatt meggondoltam magam, hogy mégse mentem át hozzá. meg azóta se érdekli, hogy mi van velem, mert nem keres. hát akkor én sem erőltetem.

vannak nálam cuccai, ha kell neki, majd keres. én biztos nem fogom azért hívni, hogy "na, itt vannak még a szarjaid, elviszed?". ha nem kell neki semmi, akkor marad nálam. :) (2 könyv, 1 pendrive) pont nem érdekel. én nem keresgetem se ezért, se másért. persze, hiányzik a társasága, de amúgy meg nem. 
ha előkerül, és úgy kerül elő, hogy kommunikáció képes lesz, akkor elmondom neki, hogy mi kurvára nem passzolunk szexuálisan, úgyhogy ezt a részét a kapcsolatunknak zárjuk le egyszer és mindenkorra. haverkodjunk, de ne erőltessük a dugást, meg éppen ezért az együttalvást se. ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
ha meg úgy látja, hogy képes kielégíteni szexuálisan is, ha képes úgy hozzáállni a témához, ahogy normális, akkor kaphat még egy esélyt. de hogy 1 hétig hozzám se nyúl, olyat utoljára játszott el akkor is. még egy ilyen, és mindenképpen repül... 

holnap végre péntek! nem is tudom, miért örülök ennek annyira, hiszen a hétvégém szerintem megint egy fos lesz, kivéve, hogy vasárnap Banya fotókiállításának megnyitójára megyek. bár rólam most nem lesz kép kirakva, azért persze nem kérdés, hogy elmegyek és megnézem. nagyon kíváncsi vagyok!!! :)

szóval csak azért lesz jó a péntek, mert nem kell jönni dolgozni 2 napig. de jövő héten OJ szabin, és már látom, hogy a seggemen fogom venni a levegőt, annyi melóm lesz. de hát úgy szép az élet, ha zajlik. ;)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése