péntek, március 12, 2010

hosszú hétvége áll

előttem, és én azt hittem, hogy majd milyen jól el fogom tölteni, aztán meg mi lesz belőle? otthon fogok kuksolni. mehetnék anyuékhoz is, mert a Tesóm megy, de ahhoz van a legkevésbé kedvem.

tegnap még Zének a reggeli bocsánatkérő sms-ére írtam egy választ, majd ezt bővebben kifejtettem neki iwiwen is, egy levélben. tegye, ahova akarja. nem volt benne semmi vagdalkozás, csak egyszerűen muszáj volt kiírni magamból mindazt, amit érzek, amit gondolok. hogy mennyire átvert, meg hogy tulajdonképpen vegyen egy guminőt, mert talán annak nem okozhat fájdalmat. igen is akartam, hogy tudja, hogy fájdalmat okozott és szomorú vagyok. tépelődjön és rágódjon rajta még eleget. nem érdekel.
tudom, hogy fog rágódni rajta, mert nem egy érzéketlen bunkó, ez már vastagon kiderült, velem azért mégis meg kellett tenni azt, amit tett, pedig kurvára nem érdemeltem meg. 4 könyvem még nála van, meg 2 könyve nálam. azt jeleztem neki, hogy majd túsztcserélünk, ha a végére ért, meg én is, de ennyi és nem több. nem vagyok rá kíváncsi.

ó, persze tudom, hogy én voltam a hülye. hogy 3 hónappal ezelőtt nem küldtem el a francba. akkor most semmi bajom nem lenne. meg eddig se lett volna. így persze... áhhh... nem mondom, hogy nagyon bele vagyok betegedve, de azért nyilván szar. mert Zé "sajnos" kurvára vágja, hogy kell a nőkkel bánni. és úgy is tesz. és ezt elég nehéz elengedni... mert soha nem volt még hozzá hasonló Férfival dolgom. 

de majd lesz! remélhetőleg nem sokára. :)

tegnap beültem a Kos kocsijába, egyből beletoltam az arcába visiítva: "jaaaaj, KÖVÉR VAGYOK!!!" erre ő: "HOL? MELYIK GALAXISBAN? anyuék nincsenek otthon, nem megyünk fel hozzájuk szexelni?" na, hát ennyit erről. úgy vizslatott, úgy méregetett, olyan kívánó szemekkel, hogy ha nem munkaidőben lettem volna, meg nincs Vérnénnye, hát iszkiri, akár még a kocsiban is dugok vele, a melóhelyem előtt, fényes nappal. :)))
76-osnak is küldtem sms-t, hogy bocs a szerda estéért, nem így terveztem én sem, meg még annyit, hogy a kövérségem miatt Zé lepattintott... hát, 76-os annyit se válaszolt vissza, hogy mittomén... semmit. hát kösszépen. jól esett volna, ha visszaír valami kedveset, de hát nem történt meg. remek. 

munka után hazarongyoltam, görcsölt a hasam, mint az állat, úgyhogy nyomattam egy eü. cigit, majd fél9-kor elmentem aludni. éjfél körül felébredtem, a Kos küldött részegen sms-t, hogy ma mindenképpen menjek fel hozzájuk, mert buli lesz. hát nekem meg ahhoz nincs kedvem, meg különben is van programom mára.

egyéb betegség? nincs. kell még ennél több??

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése