kedd, március 09, 2010

nagyon sokat nevettem

tegnap Zével. :) már fájt, annyit. :) fú, nagyon jó esténk volt. és ő is ezt mondta. :) 
olyan fél8 körül értem oda, vittem neki jó kis gulyáslevest (nem én főztem), meg egy kis finom tésztát (azt se), hogy gyógyuljon. ízlett is neki minden, jól bekajált. aztán csinált egy cigit, a szombati Nemzetet olvasgattuk, beszélgettünk, zenét hallgattunk. annyira vicces volt minden valamitől, hogy kész. simán pofánröhögtem percenként, de nagyon jól szórakoztunk mindketten. :) próbáltam neki elmesélni a DuplaDörmi elnevezését, de hát csak folytak a könnyeim a röhögéstől, fuldokoltam és nem tudtam hosszú percekig megszólalni. mire meg már eszembe jutott, hogy mit akartam mondani, akkor már az ágyban feküdtünk, lenyugodva, és nem volt nagy poén. :)
közben kapott névnapi sms-t... elég sokáig válaszolt rá, meg mintha elkomorodott volna az arca egy pillanatra... lehet, hogy az a nő volt, az a bizonyos, aki összetörte a szívét? nem tudom, nem is kérdeztem. direkt nem is vizslattam, vagy nem vágtam pofákat, hogy meddig pötyög még... 
aztán még az ágyban összebújtunk, átöleltem, akkor is röhögcséltünk még valamin, erre egyszercsak megszólal: 
"mókás kis este ez a mai..." 
erre én: "örülök, hogy jól érzed magad!" 
egyből visszakérdezett: "miért? te nem?"
mondom: "dehogynem! pont ezért örülök neki, hogy te is!"
aztán bújtunk tovább. kicsit simogattam mindenfelé, rám is izgult, de aztán nem moccant meg, én meg nem folytattam a dolgot, inkább befeküdtünk kiflibe. :) akkor megint éreztem a vágyát, de elnyomott az álom. de nem is baj, ha nem kap meg mindig. nekem is jó volt most ez így. nem kell állandóan pörögni (jójó, tudom, eldönthetném már, hogy akkor most minden este legyen-e szex, vagy sem.), különben is a hétvégén azért megkaptam a magamét rendesen. ;)

picit azért el is szottyantam, mikor az sms-t kapta, mert legszívesebben megkértem volna, hogy meséljen arról a nőről, aki annyira tönkretette, hogy milyen, és mi volt, meg stb. de hát nyilván nem kértem tőle ilyesmit. meg eszembe jutott, hogy mennyire szeretek vele lenni, hogy tulajdonképpen nagyon szeretem őt, de nem mondhatom el neki... éreztetni szoktam, de az is jó lenne, ha belesúghatnám néha a fülébe az SZ betűs szót, ott a nagy SZ-nél... jó, hát a törődésem, a társaságom tudom, hogy többet ér egy szónál, de azért szívesen kifejezném ezzel is, hogy mennyire sokat jelent nekem...

tegnap már direkt nem vittem szexi alvóscuccot, inkább csak "sportosat", hogy ne érezze a kényszert, hogy "hű, ez a csaj kiöltözött selyembe, meg csipkébe, akkor csak meg kéne dugni már...". ha akar, ha kíván engem, akkor így is jó vagyok neki. és valóban. de azért szépen-lassan ott hagyom a nyomaimat. a múltkor a tusfürdőmet hagytam ott, most meg ezt az alvós cuccot... :) nem akarok így alattomosan befurakodni az életébe, az intim szférájába, ha azt mondja, vigyem el őket, megteszem. de eddig még nem szólt. nyilván nem mert. :))

reggel főzött kávét (mondta, hogy addig ne keljek fel, hanem pihizzek még, míg lefő...), megittuk, cigiztünk, tök türelmesen megvárta, míg feldobok egy lightos sminket, majd  együtt sétáltunk ki a Nagyvárad térig, a villamosig. 

háttttt... hogy nem tudnám elkötelezni magam Zé mellett, azért az elég durva csúsztatás... legalább is ezt kell, hogy mondjam, jelen pillanatban. persze, nem pörgök ezen, meg tök jól megvagyunk így, ahogy vagyunk, szóval felesleges az agyalás. úgyhogy most akkor nem is kattognék ezen tovább. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése