szerda, március 24, 2010

üvöltve bőgtem reggel

a tükör előtt, mert egyszerűen nincs egy göncöm, amit felvehetnék. főleg nadrágproblémáim vannak. a hízástól megint olyan hülyén néz ki a testem, hogy egyszerűen nem jönnek fel a nadrágok rendesen, ha meg lejjebb tolom, akkor hosszú a szára. meg hát farmerek, pedig itt a tavasz... áhhh... kiborító. viszont addig nem is akarok vásárolni, míg nem hozom magam újra formába, szóval húsvét után gyűrűszűkítés, és jöjjön, amit nagyon megérdemlek: a szenvedés, de ezzel együtt fogyás.
még mindig tervezem, hogy beszerzek otthonra valami izzasztó sportalkalmatosságot, mert a fogyás önmagában kevés, mint alakformálás, valamint a mozgás ugyebár meg is gyorsítja a folyamatokat. 
aztán már odajutottam a dühöngésben, hogy azt kiabáltam a tükörbe: "UTÁLOM MAGAM!!!" és ez sajnos tartósan meg is maradt mára, mert bár nagyon furmányosan gondolkodtam, hogy majd milyen csini leszek, a végeredménnyel nem tudtam megelégedni, de már nem volt időm változtatni. mindegy, a dekoltázsom hatalmas, a pasik szeme kocsányon lóg, és végül térdig érő farmert vettem fel, tornacipővel, meg egy mintás harisnyával, hogy mégis ne fagyjak szét. elég érdekesre sikerült az összeállítás, de szódával elmegy. 

tegnap munka után cipőt akartam venni, mert az sincs normális, de aztán leszartam. a Kossal beszéltem telefonon, aztán meg mentem haza. otthon punnyadtam, nem volt kedvem semmihez. tévéztem kb. este fél9-kor lefeküdtem aludni, mert már majdnem elájultam a fáradtságtól. olvasgattam még az ágyban, aztán aludni próbáltam. de nem ment. 2 órát pörögtem, mire úgy döntöttem, hogy felkelek pornót nézni. ha már ébren vagyok, akkor miért ne? :) utána visszafeküdtem, de még mindig nyökögtem egy ideig.

reggel láttam, hogy Zé küldött egy smst, 0:14-kor (mintha még hallottam is volna, hogy ciccereg a telefon): "Szia. :) Megtekintettük Apor barátommal a Tűzben edzett férfit... Nekem tetszett. Remélem jól vagy. Puszi Zé"
ennyi volt az üzenet. válaszom reggel: "Hello! Jaja, velem minden oké. Én pornót néztem este és nekem is tetszett. :P Szép napot!"
erre felhívott, de akkor már a zuhany alatt álltam. aztán még egyszer. mikor megláttam, hogy kétszer keresett, visszahívtam, hogy wtf ilyen fontos hajnali 7-kor. erre mondja, hogy azért hívott, mert írtam az sms-t. mondom ja, csak válaszoltam arra, amit küldött. erre kérdezi, hogy mikor küldött és mit? na, mondom hagyjuk. 
kérdezte, hogy iszunk-e ma valahol egy kávét vagy valami. mondtam, hogy ma nem érek rá, de holnap úgyis megyünk albit nézni neki, majd holnap csinálunk valamit.
aztán még mondtam, hogy akkor én most mennék (hiszen egy szál törölközőben állok és késésben vagyok), úgyhogy jó munkát stb. erre ő, hogy ne "jómunkátozzak" neki. mondom jó, akkor letettem. és letettem. engem ne hergeljen korán reggel a faszságaival. ráadásul éreztem a hangján, hogy mintha már részeg lenne, vagy be lenne tépve. elég gáz volt az egész beszélgetés. gáz, hogy képes valaki már reggel 7-kor részeg lenni, vagy annyira másnapos, mintha még mindig be lenne baszva. parádés.

na, úgyhogy ennyit Zéről. pici hiányérzetem volt tegnap este, de kb. 1 perc alatt elmúlt. igazából csak csokiehetnékem volt, és gondoltam hozhatna egy tábla csokit, de már mehetne is, nem kell, hogy ott maradjon. na, mindegy. ilyen faszságok jártak a fejemben. :)

ma este viszont randi. vagyhát... nem mondanám randinak, mert csak szexelni fogunk, ha minden jól megy, és ezt előre le is tisztáztuk. szóval olyan Mr. X történet. ráadásul ugyanonnan... :) (hétfőn nagyon termékeny volt a blog, mert 3 jelentkezőm is akadt... jobbnál jobbak...) úgyhogy az élet zajlik. :)

a Kosnak röviden vázoltam tegnap, hogy jelenleg nem járok senkivel, Zével csak cimbiség, mert rájöttem és tudatosult bennem (és minél többször futtatom át az agyamon a történéseket, annál inkább rájövök), hogy nem pálya. sose lesz az, és nem is lehet, mert nem és kész. mert már én sem érzem úgy, hogy nekünk együtt kéne lennünk. a Kos meg erre azt hitte, hogy be vagyok tépve, hogy ilyeneket mondok... :) pedig nem. :) 

szombaton végre megyek Flash koncertre. ha egyedül, akkor is. :)) már kurvára várom, hogy tombolhassak egy hatalmasat és kieresszem a feszkót. mármint tombolással is. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése