kedd, január 12, 2010

nincs vattacukros skin

ebben a blogspotban, de még flitteres, meg csillámporos se, úgyhogy a hangulatomnak megfelelően csináltam egy ilyen rózsaszínes cuccot, hogy örüljetek. :) de ez most legalább én vagyok. :) és nagyon boldoggá tesz, hogy ilyen vagyok. :)
hogy megválaszoljam már előre a kérdéseket a címmel kapcsolatban: ez a Berlin Calling c. filmben Ickarus (a film főszereplője, a dj) új lemezének címe. de úgy érzem, hogy jelenleg ez jellemzi legjobban az élethelyzetet, amiben vagyok. :) kb. így telnek a napjaim. :)
az alatta lévő idézet pedig a Becstelen Brigantyk c. filmben hangzik el, és bár kicsit depresszívebb, mint most én jelenleg, azért mégis odaraktam, hiszen jó, ha észben tartjuk ezt az örök igazságnak tűnő gondolatot. :)
és igen, találkozunk ma este Zével. hoz nekem a kedvenc könyvei közül egyet, hogy olvassam, és sajtos-boros estét fogunk csapni. :) és igen. rettentően bírom, nagyon kedvelem, és elég durván kezdek belezúgni. najó. legyek őszinte. szerelmes vagyok belé. minden percben rá gondolok, és hihetetlenül jó vele, és már úgy hiányzik a csókja, mint egy falat kenyér. de mindig. állandóan. folyamatosan. és ez durva. :)
de lakat a számon, egyelőre visszafogom magam, bár egyre nehezebb. próbálom nem elriasztani. tudom, ha attól a szótól elmenekül, ami ott van a nagy SZ-nél, akor vigye a víz. de tudom, érzem, hogy nagyon komoly sérülés érte a korábbiakban, és még nincs túl rajta. azt akarom, hogy teljesen megbízzon bennem, hogy merjen érezni még jobban, még többet és ne féljen ezt ki is mondani. és cserébe ne féljen elfogadni, hogy én bizony szeretem őt, tiszta szívemből...
különben is megfogadtam, hogy most nem én mondom ki először. ha ítéletnapig kell várnom, akkor se fogom kimondani. de hát addig meg csak nem kell. :)))

2 megjegyzés:

  1. Gondoltam felnézek még, hátha történt valami, de sokkot kaptam:) Éljen minden ami pink, na és persze Tarantino;)

    VálaszTörlés
  2. Marion von Finkenstein2010. január 13. 8:59

    ENNYI!!! ez az én Barátnőm!! :))))

    VálaszTörlés