hétfő, január 18, 2010

annyi minden történt

a hétvégén, hogy azt sem tudom, hol kezdjem... :)
célszerű lenne mondjuk a péntektől. :) hazafelé megint stoppoltunk a sztrájk miatt, szerencsére hamar fel is vett megint egy tök normális fickó, a Blahán voltam pillanatok alatt, onnan meg sétáltam. 
otthon gyorsan összekaptam magam és áthúztam a csíkot Zéhez. csinált bundáskenyeret, jól bevacsiztunk, aztán meg lazultunk, pihiztünk.
reggel elment dolgozni, én meg ott maradtam a lakásában. 9 körül felkeltem, megfőztem az általa bekészített kávét, cigizgettem, olvasgattam, pihiztem, zenét hallgattam. ja, meg elmosogattam nála az esti bundáskenyerezés romjait. :) voltam ennyire jófej. meg ennyire aktív. :) otthon bezzeg nem csinálok semmit. :)
estefelé átmentünk hozzám, még nekiültünk Real meccset nézni, mert az jó. majdnem be is punnyadtam, de aztán megerőszakoltam magam és elindultunk 10 után a DPU-ba. a Blaha felé sétáltunk a hidegben, amikor hívott 76-os barátnője, Gabi, hogy hol vagyunk, mert ők már ott. ja, mert hogy kitaláltuk Gabival, hogy mivel 76-os kezd nyitottá válni arra, hogy újra találkozzon velem, ezért, hogy ne legyen túl feszélyezett a szitu, inkább egy buliban fussunk össze újra, aztán a többit majd meglátjuk.
szóval hív Gabi, magyarázom, hogy mi van (sztrájk, közlekedés stb), erre átveszi 76-os a telefont. tökre zavarbajöttem hirtelen. ezt meg is mondtam neki azonnal. hiszen 1,5 éve még a hangját sem hallottam... aztán a Rákóczi térhez eljöttek kocsival végül. mikor 76-os kiszállt a kocsiból, egymásra néztünk... úristen... odamentem hozzá, megöleltük egymást, de hosszú percekig nem tudtunk szabadulni. csak ölelt, szorított, és én is őt. és olyan jó volt. és úgy örültem neki, hogy látom. már nagyon-nagyon hiányzott. aztán bemutattam a feleket egymásnak, beszálltunk a kocsiba és irány Buda.
na, a DPU-ba soha többé nem megyek. azt már most tudom. biztos én öregszem, vagy nem tudom mi van, de olyan embereket láttam ott, úgy viselkedni, hogy attól nekem simán kifordult a belem. vegyes társaság, mármint korban, meg kinézetben, meg nem is tudom. gázzz. egy idő után rengetegen lettek, táncolni se lehetett normálisan. aztán Superman olyan dárenbészt küldött be, hogy azt már mi se bírtuk. illetve nem volt olyan az egész, hogy nekiálljunk dudorogni. 
nade a fő faszság, hogy odaértünk bőven éjfélig, vettünk piát (egy mojito 1600,- baszki), gondoltuk, kimegyünk a hely elé eldurrantani a trombitákat, amiket vittünk. hát asszed kiengedtek? 3/4 12 körül akartunk kimenni, kabát a ruhatárban, de nem is mentünk volna messzire, csak kicsit odébb. azt mondja, ha éjfél után jövünk vissza, akkor fejenként egy ezres. hát mondom, nyomjál egy bélyegzőt a kezemre, vagy valami, én már itt voltam időben, nehogymár fizessek. nincs bélyegző. hát akkor faszom. najó, megittuk a mojitot, a srácok söröztek, aztán Gabival betakarodtunk a női vécébe, kiálltuk a sort, bementünk egy fülkébe ketten és eldurrantottuk az egyik cigit. hát fogok én ezen pöcsölni? jókat vihogtunk és ennyi. aztán meg persze már pörögtem mint a disznó, akkor mentünk is táncolni. kb. másfél órát nyomtuk, mert egyrészt egyszer hol egy táska, hol egy könyék állt a hátamba, máskor meg a tinipicsák lökdöstek, másrészt meg szar lett a zene.
Zével egyébként jó volt táncolni, tekergettem magam rendesen. pedig még bele se vágtam igazán a táncolásba, de azért jó volt. sokat csókolóztunk közben, meg ölelkeztünk, folyton elkapott. :) 
tudom, hogy geciség, de kibaszott jó érzés volt a sok szingli csaj között (rengetegen voltak!!! meg szingli pasik is!!), hogy most éppen nem én árulom a petrezselymet, nem kell a szememmel újabb préda után kutatnom, tennem-vennem magam, hanem a szerelmemmel vagyok, aki fogja a kezem, és védelmez, és kezeli a ruhatárat, meg inni hoz nekem, meg minden. :) sőt, úgy vettem észre, hogy Zé igencsak birtokolni próbált. többször fogta a kezem tánc közben, mint azt én igényeltem volna, de végülis nem volt gáz. lehet, hogy tényleg csak nem akart a tömegben elveszíteni. :)
76-osék is táncikáltak, de Gabi nagyon fáradt volt, inkább csak nyüszögött. meg hát tényleg gáz volt, hogy nem volt hely (ez nem Ozora basszus, hogy úgy táncolsz, ahogy akarsz), meg unszimpatikus emberek vettek körül. 
ó, persze elképzeltem, hogy ha netán TG is befutna este... egy csoportképet azért lőttem volna magunkról mindenképpen, a blog és az utókor számára. :) sose lehet tudni, hogy még lesz rá alkalom.
amit úgy előre látok, az egy meccsnézés lesz, közösen, 76-os, TG és Zé társaságában, négyesben, nálam. ha fokozódik a drámai feszültség a BL-ben, akkor tutira összehozok egy ilyen estét. már most látom, hogy kibaszott jó lesz. :)
hajnali 3 körül telt be a pohár, akkor indultunk haza. a kocsinál még eldurrantottuk a másik cigit, mert a fiúk végül nem szívták el. aztán az Oktogonon kajáltunk a töröknél, majd 76-os még elfuvarozott Zéig minket, mert ott aludtunk.
búcsúzóul nagyon-nagyon megölelgettük még egymást. csak annyit súgtam a fülébe: "tudod a számom..." 
hát persze, hogy tudja. vasárnap este jött tőle az alábbi üzenet:
"Sok idő telt el, amit sajnálok nagyon mert minden percért kár volt. Rossz volt eleszíteni az egyetlen barátom aki remélem még lehet a barátom. Ha akarod. Én igen"
nagyon megörültem ennek, mert én is terveztem már délután, hogy küldök rá valamit, de így, hogy ő jelentkezett először, ráadásul ilyet írt... hát ez még jobban esett. 
éreztem némi megbánást abban, ahogy néha rámnézett a buliban, meg Gabira. valahogy mintha bánná, hogy őt választotta és nem engem... de hát ij.exe. nem fogom a szemérehányni soha, mert már nem érdekel. az ő döntése, vállalja a következményeket.
ja, hát vasárnap hajnalban 4 körül kerültünk ágyba, Zé 7-kor kelt, mert ment dolgozni. amiből persze lófasz sem lett, mert végigitták a napot a haverjával. parádés. tök részegen jött haza. szófosása volt, ami azért jó, mert ilyenkor legalább beszél és egy csomó mindent megtudhatok róla. :) amúgy meg székelyeskedik állandóan. :)
vasárnap megint nála hédereltem, délben keltem fel. mikor elment otthonról én mélyen aludtam, ezért hagyott egy kis cetlit, hogy bekészítette a kávét, csak fűtsek alá. :) ja, és a legjobbat még nem is mondom. kettő is van.
az egyik, hogy még a DPU-ban, táncolás után leültünk, de az én székemen pont nem volt párna. erre mind a két pasi azonnal ugrott és adta oda a sajátját, egyszerre... micsoda lovagiasság... bele is pirultam egyből. :)
a másik, hogy vasárnap hajnalban Zé előbb mászott fel a galériára az ágyba, mint én. kértem, hogy dobja le az alvós pólómat, míg felérek, át is öltözöm. erre mondja, hogy nagyon hideg a póló, várjak, kicsit megmelengeti... 
WHÁÁÁÁÁÁÁÁ!! megzabálommmm!! hát nem cuki??? :))) édescsillag... hogy ne legyen kellemetlen a hideg póló érintése a testemen, nekiállt melengetni... istenem... na, hát ilyen... :))) persze mondtam azonnal, hogy cukorborsó, de nem vagyok papírból, adja csak ide bátran. :)
naszóval, vasárnap délben felkelés, galérián élvezkedés, olvasás, zenehallgatás. aztán hazajött, aztán nagynehezen átmentünk hozzám, útközben vettünk kínai kaját, meg gyógysört neki, amit aztán ki sem bontott.
nálam tévéztünk, meccs, híradó (a sztrájk miatt), aztán meg a Miami rapszódiát néztük meg a Viasat3-on, amit én még nem láttam, de kellemes film, az biztos. van benne egy pár érdekes gondolat a kapcsolatokról, házasságról... 
aztán betakarodtunk aludni. én ki voltam pihenve, úgyhogy az alvás nem ment. mivel Zé 2 perc alatt elaludt, ráadásul a szex sem villanyozta fel, én, bevallom őszintén, kimentem a nappaliba pornót nézni... aztán visszamentem és lefeküdtem mellé. 
najó, azért sem tudtam aludni, mert Zé horkolt, a macska kaparta vadul az ajtót, mert kizártuk, ráadásul 76-oson kattogott az agyam. aztán csak elnyomott az álom hajnali 1 után.
reggel volt egy 3 perces szexelésünk, Zé kihasználta a reggeli merevedését. én meg azt, hogy addig is csukva lehet a szemem. nem élveztem, de hozzá vagyok szokva az ilyesmihez, a Bőgős is ilyen. :) aztán felkeltem, ő meg maradt nálam. szerintem nem sokáig, mert ott nincs rendes kávé, amit ő szeret, szóval biztos lassan elindul haza. :)
ma nem találkozunk, meg talán napokig sem, mert a haverja apukája megjött Erdélyből, és ilyenkor nagy-nagy beszélgetések, meg ivászatok folynak náluk (munka persze nem. még jó, hogy a haverja a főnöke.). olyankor odaköltözik pár napra és ez megy. sebaj. nem vagyunk összenőve. :)
fú, és hogy mikről kattogtam? na, az egy másik bejegyzés lesz, ha lesz időm rá... :)
most próbálok ebédelni egyet. vagymi. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése