kedd, január 12, 2010

kíváncsi bárki is

arra, hogy mi történik velem? mert csak rózsaszín nyáltenger és ömlengés bír kijönni a számon, illetve az ujjaimból. :)) megírjam ezt is, vagy csak a nyomorom izgalmas? :)))
ó, hát ezek csak költői kérdések, tudom, hogy sokan drukkolnak itt nekem, hogy boldog legyek, és érdekli őket a jó és a rossz is egyaránt, ami velem történik.
most csak jóról tudok beszámolni, úgyhogy aki rosszra számít, már ne is olvasson tovább. :)))
a tegnap estét is Zével töltöttem. megette a maradék rakott krumplit, ja, de még kabátban volt, mikor benyögtem, hogy pezsgőzhetnékem van, nem ugrana-e le a boltba egy üvegért. mire kimondtam, már ott sem volt. :) hozott egy üveg pezsgőt, addigra én megmelegítettem neki a kaját. bezabált. aztán toltunk az általa hozott kakaós nápolyiból egy zacskóval, tévéztünk, zenét hallgattunk, beszélgettünk, ölelkeztünk, bújtunk... 
kérdeztem, hogy nem gáz-e, hogy sokat "lógok a nyakán", hogy sokat nyünnyögök neki. mondta, hogy jól bírja, de hogy nekem nem kevés-e, amit cserébe nyújt. ó, hát egyáltalán nem. :) persze, mindig lehet több, az csak jó, de ha ezt a szintet tudja tartani, az is hibátlan. márpedig, állítása szerint, ezt simán tudja tartani. :)
nem kellett volna, de már a kanapén felhúztam. 11-kor mentünk be lefeküdni aludni, akkor már tépte volna le a bugyimat, amikor is benyögtem, hogy Vérnénnye becuccolt hozzám. ekkor elkeseredett. de megpróbáltam kiengesztelni. ;) 
aztán kb. éjfél körül aludtunk el. ő 5-kor kelt. még mikor elalvás előtt utoljára észnél voltam, megkértem, hogy véletlenül se próbáljon meg úgy elindulni, hogy nem ébreszt fel, mert azt nagyon nem szeretem. az olyan lehangoló és lélekromboló, amikor felébredek, és már nincs ott. tudom, hogy nem örökre megy el ilyenkor, de az akkor is szar, ha nem tudok tőle elköszönni. fel is ébresztett, ahogy megígérte. adott sok-sok csókot és elindult. én egyből visszaaludtam. 
6:50-kor szólalt meg az első ébresztőm, azt kinyomtam. 6:55-kor hívott az ügyvezető, hogy be tudok-e jutni a gyárba a BKV sztárjk miatt. mondom, igen, taxival megyek. de hogy van-e taxi, mert hallotta a rádióban, hogy már nem lehet reggelre rendelni. mert ha nincs, akkor megoldjuk máshogy a bejutásomat. mondom: én már tegnap délben megrendeltem a kocsit, sőt, magam mellé szerveztem 3 opit, akiket a Blahán veszek fel, úgyhogy érkezünk időben. nagyon hálás volt azért, hogy ilyen klasszul megszerveztem mindent, időben. :)
a 3 perces autóutat egyébként 20 perc alatt tettük meg a taxival, akkora dugó alakult ki. de legalább bent vagyunk, dolgozunk, minden karaj. nincs sok opi, de hát kell a felügyelet. én meg kibírom. főleg a cég által fizetett taxizással. ez teljesen jó megoldás. :)
Zéről egyébként tegnap találtam az iwiwen egy képet, a hugánál. egy esküvőn készült és bár nem sok látszik belőle, az azért igen, hogy mennyire jó pasi. hogy milyen cuki feje van, meg egyáltalán. kicsit meg is fordult velem a Világ, mert basszus, kezdhetek gyúrni, tornázni, fogyózni, ha meg akarom tartani. nem akarok féltékenykedni, meg nem is fogok, meg nem is fog rá okot adni, én ezt tudom, de azért csak formába kell lendülnöm, ha nem akarok szarul járni. :) és nemcsak miatta, magam miatt sem ártana kicsit rendbeszedni a testem. láttam én pénteken a Stexben, ahogy riszálták a seggüket a szőke cicák... nyilván ezekhez van szokva. vagy hát nem is a buta szőke libákhoz, hanem egyáltalán, a dekoratív, értelmes lányokhoz (legalább is a lehetőségekhez képest értelmes lányokhoz). jójó, én is jó csaj vagyok. :)) és erről nem nyitok vitát. :))
bár, ahogy tegnap rámkattant, és amennyire csalódott volt amiatt, hogy nem szeretkezhetünk... :))) szóval alakul ez... ;) jó lesz ez... ;)
azért kíváncsi lennék az előző kapcsolataira. egyrészt a külsejükre is, hogy milyen lányok voltak, másrészt arra, hogy milyenek voltak azok a lányok, akik így meg tudták sebezni, ha valójában belsőleg még a kanyarban sem voltak hozzám képest. vagy csak nyomokban voltak olyanok, akikre Zé vágyik/vágyott. de nem fogom faggatni. egyszer majd kijön belőle, vagy nem. :)
én néha csepegtetek némi infót magamról, mármint az előző "kapcsolataim"-ról... de nem viszem túlzásba. legalább is igyekszem nem túlzásba vinni. :))
nem tudom, hogy ma találkozunk-e. egyrészt mert tök korán kelt, biztos fáradt lesz, másrészt meg mert ugye itt van Vérnénnye... de majd ettől válik el a szar a víztől. mert ha így is akar velem találkozni, akar velem lenni, netán még nálam is akar aludni, akkor egyértelműen nem a szex motiválja. bár ez eddig sem volt kérdés, hiszen ugye a mi kapcsolatunk sokkal erősebb alapokon nyugszik, mint a szex. hogy nem az tartja össze. tehát szex nélkül is "kell" találkoznunk. de azt is megértem, ha ma pihenne. vasárnap nem aludt túl jól otthon, nem pihente ki magát, hiába feküdt le korán, megértem, ha ma csak összeesni lesz ereje este.
ettől függetlenül szívesen tölteném vele az estét. meg igazából minden percet. lassan komolyan elgondolkodom azon, hogy össze kellene költöznünk. egyrészt több pénze maradna, másrészt meg örökké együtt lehetnénk. node ez még korai természetesen. ráadásul imádom a lakást, amit bérel, nagyon szeretek ott lenni. már közöltem vele, hogy ha a macska ivarzani kezd, akkor készüljön fel, hogy hozzá fogok költözni arra a pár napra. :)) egyelőre még nem tiltakozott... :) azért persze nem akarok az agyára menni, mindkettőnknek van úgy, hogy jobb egy kicsit egyedül. ő is beharangozta már ezt, hogy lesz olyan, hogy 2-3 napig nem találkozunk, meg hát én is ismerem magam, néha szeretem azt nézni a tévében, amit én akarok és ennyi. :)))
annyira jó, hogy egyre inkább mindent meg tudunk beszélni és meg is beszélünk. és minden olajozottan működik, kitaláljuk egymás gondolatát és... áhhh... sorolhatnám reggelig... :))
de most inkább megyek, és dolgozom egy kicsit. legyen minden kedves olvasómnak dzsodálatossssan zsönyörűséges napja. :)))) ezt kívánom... ;)

6 megjegyzés:

  1. tényleg nyálas, de nem baj, megbocsátunk :)

    VálaszTörlés
  2. Toljad Marikám, bírjuk a csöpögést! Még egy kis flitter, meg csillámpor és kész is:)

    VálaszTörlés
  3. Marion von Finkenstein2010. január 12. 13:35

    cukik vagytok!! imádlak Benneteket!! :)
    mingyá' heggesztek valami flittert ide. :) csak azé', hogy mindenki boldog legyen. :D

    VálaszTörlés
  4. hú, reggel még nem volt ilyen! De illik a hangulatodhoz :) Hurrá, csak igy tovább.
    Vell

    VálaszTörlés
  5. Egy dolog kimaradt...:( A pillecukor... :DDDD
    Yuppiiii!!! - BÓDOTTÁÁ':)
    Vikus

    VálaszTörlés
  6. Marion von Finkenstein2010. január 13. 9:00

    meg a zizi, ropi, körhinta... :))

    VálaszTörlés