hétfő, december 14, 2009

régen vártam már

így hétfőt, mint a mait. talán még soha... ;)
pénteken OJ-nak és nekem is elbaszós napunk volt. valahogy elcsesztünk mindent, amihez hozzányúltunk. pont arról beszéltünk, hogy remélhetőleg a fodrászomnak nem lesz elbaszós napja, mert akkor ciki van. hát az volt neki. illetve nem is elbaszós, hanem unott és fantáziátlan. a pénzemért. persze mikor megcsinálta tetszett, aztán hazaértem és rájöttem, hogy kurvára levágta, hogy Öcsi/Pisti fejem lett és hogy mindjárt megőrülök az idegtől. aztán ma reggel megmostam, és szinte már jól is néz ki. de egy darabig nem megyek ehhez a fodrászhoz, az biztos. talán több, mint 7 éve járok hozzá, egy csomó kuncsaftot is vittem már, meg mindig ott hagytam egy valag pénzt, de most meguntam. egyszerűen le vagyok szarva mindig, és unom amiket vág. a pofákat is, meg a hajakat is. ennyi.
a fodrászhoz menet felhívtam Zét, mondta, hogy nemsokára indul haza, vidékre, és csak hétfőn jön vissza. egy halk "fákk" kicsúszott a számon, de hát nem volt mit tenni, benyeltem szépen. szomorúan, de tudomásul vettem. szerencsére, a hétvégémet azért távolról is emlékezetessé tette. :) szombat reggel 9 után hívott, amikor én még az ágyban hemperegtem, sőt, szinte aludtam, csevegtünk 15 percet, és mivel ágyban voltam, meg akármi, hát terelődött a téma sikamlósabb dolgokra is, úgyhogy ez a szellemiség a hátralévő időt a hétvégéből be is lengte teljesen. mentek a célozgatások sms-ben, a vágyakozás, a hülyülés. én takarítani akartam, de semmi erőm nem volt, így egész nap döglöttem, tévéztem, meccset néztem meg filmeket és zabáltam minden szart, össze-vissza. éjjel akartam nézni a Hetediket, de bealudtam rajta, aztán hajnali 5-ig a kanapén vergődtem, utána mentem be a hálószobába. 
vasárnap 9 után keltem megint, Zétől jött is az ébresztő sms... annyira kedves, annyira cuki, annyira édes... minden sorát elolvasom ötezerszer, mert nem tudok hinni a szememnek, hogy ezeket én kapom. pedig... 
erőt vettem magamon és nekiálltam takarítani. fél11-től kb. fél3-ig nyomattam. nem túl nagy intenzitással, de elég sokmindent megcsináltam. bár még mindig csak úgy néz ki, mintha tűzoltásjelleggel nyúltam volna a lakáshoz, de hát mindegy is. valamire haladtam. majd jövő hétvégén a többit. vagy majd jól beleszarok a közepébe és ennyi. :)
Zé délután telefonált, megint fecsegtünk 15 percet legalább. éreztem, hogy rá van gerjedve a hangomra, hogy direkt beszéltet, hogy mondjak neki valamit, mert hallani akar. ezt később sms-ben meg is írta. mármint azt, hogy kész van a hangomtól. és hogy mennyire várja a ma estét. hát én is. elég durván. annyira felhúztuk egymást a hétvégén, hogy szerintem nagyon durván szikrázni fog a levegő, ha találkozunk. :)
pont azon gondolkodtam, és most utána néztem pontosan a blogban, hogy mióta nem voltam pasival. október 8 óta. több, mint 2 hónapja. észre sem vettem... a Szűz óta mondjuk nem is hiányzott egy pasi sem, főleg hímtag nem, de azért most már eléggé készen vagyok. Zé ráadásul már kétszer tett említést arról, hogy ő mekkora nagy szerszámmal rendelkezik. kíváncsian várom, hogy mit hív ő nagynak. :)
már pornót sem néztem több, mint 1 hete, majdnem kettő, de a hétvégén már direkt nem is akartam. most már azt akarom, hogy Zével legyek. tőle akarok gyönyört kapni. és ahogy beszélgettünk, meg ahogy már nagyjából ismerem ugyebár, abból nagyon az tűnik ki, hogy nem lesz rossz. ő egyébként teljesen odavan, meg vissza. 
ó, hát tegnap este még a Tesómmal is összebalhéztam. jött haza anyuéktól, a disznóvágásról, hozta nekem a fát, meg kaját. lementem a kapu elé, aztán elkezdett valami kajával baszakodni, hogy az kell-e nekem, meg hogy megeszem-e a pasimmal, meg ilyenek. utálom, mikor így beszél velem. és megértem, hogy hajnali 4 óta ébren van, meg szétdolgozta az agyát, meg szétfagyott, meg akármi, és hogy pláne én nem voltam ott, pedig nekem is ott kellett volna szopkodnom vele együtt, szóval hogy ne szóljak már be neki. mindketten feszültek voltunk és ingerültek, de leginkább ő. én pont be voltam tépve éppen rettenetesen, és kurvára nem volt kedvem hozzá. se a dumájához, se semmihez. de annyira tudtam, hogy ki fog borulni, na mindegy. azt mondta, ne szóljak hozzá karácsonyig. ami alapból jó hír, de azért majd mindjárt írok neki és kiengesztelem. ja, és a legszebb az volt, hogy 3 zsák szeméttel lavíroztam lefelé a lépcsőn, full betépve, azt hittem felborulok. na, hát az vicces volt. azt hittem nem találok vissza a lakásba. :)))
este 10-kor, már időben lefeküdtem, de talán ez is volt a szerencsém, mert 2-kor felébredtem és fél3-tól már aludni sem tudtam. kattogott az agyam a ma estén, hogy Zé ott fog aludni (már kérdezte szombaton telefonban, hogy akkor nálam alhat-e ma este esetleg...), parázok ugyebár a testem miatt, de lényegében meg mégsem. én sem tudom, hogy mi a bajom. de nagyon készülök az estére, az éjszakára. kibaszottul várom. :)) mint egy tinilány az első bálra, vagymi. :) olyan szinten ébren voltam az ágyban, mint mikor utazás előtt van az a bizonyos izgatottság. csak pörögtem, kattogtam. kicsit a melón is persze, a mostanin is, meg azon is, ahova holnap megyek interjúra.
5-ig bírtam az ágyban arconpörgést, amikor úgy döntöttem, hogy felkelek. próbáltam reggelizni, de úgy kihánytam mindent, mint a huzat. hallóztam a porcelánba rendesen. és most ez nem szimpla visszabukás volt, hanem frankón hányás. amit nekem nem is szabad igazából, mert a gyomrom átcsúszhat a gyűrűn és akor jajnekem.  szóval kicsit para. főleg, hogy a munkába beérve megint hánynom kellett. otthon még főztem gyorsan teát, hogy nyugtassa a gyomrom, de az is kijött belőlem. :(
sebaj, így legalább volt időm készülődni, hajat mosni, sminkelni stb. :) persze elkéstem így is, hogy viszonylag korán keltem.  na, mindegy. :)
szóval... ma lesz a nagy nap. most már biztos. hacsak Vérnénnye addig be nem köszön, biztos, hogy megtörténik az aktus. és tökre várjuk már mindketten. és szerintem ennek így van értelme, máshogy egyáltalán nincs. és még mindig csak 2 hete ismerjük egymást. :)) és imádom. és minden percben hiányzik. és nem hiszem el, hogy létezik, még mindig... nagyon várom már, hogy láthassam... bár arra kíváncsi leszek, hogy a hajamhoz mit szól... megígértem, hogy nem vágatok nagyon belőle... ehhez képest... :))) de majd megnő!!! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése