szerda, december 09, 2009

jött, látott és

győzött Zé tegnap este. :) no, nem azért, mert végre meg tudott fektetni. nem is volt téma. hanem csak úgy egyáltalán. az, hogy ő sem bírta ki, hogy ne lásson, meg ahogy viselkedik velem, meg minden. egyszerűen nem találok szavakat. :)
kérdeztem tőle, hogy mikor keveredik elő vidékről a hétvégén (szombaton disznóvágás lesz náluk, nálunk meg vasárnap, de én nem megyek haza, mert félek, hogy a Tesóm keresztanyját rövid úton elküldeném a náthásba, és az meg kinek hiányzik???), hogy szombat este, vagy csak vasárnap. erre visszakérdezett, hogy miért, milyen programot tervezek? 
én meg csak pislogtam, meg izé, aztán kiböktem: "hát... ööö... szeretnék veled aludni... de úgy, hogy másnap ne kelljen korán kelni..." :) mint egy tinédzser, de komolyan. "aludjunk együtt". mondjuk, nem borult ki rajta. :) de valszeg csak vasárnap délelőtt tud megszabadulni, úgyhogy fincsi vasárnap délutánt és estét és persze éjszakát fogunk kerekíteni, ha minden jól megy. és akkor majd már az ágyjeleneten is átlendülünk... :) most már csak Vérnénnye bírja ki, legalább hétfő reggelig, mert különben nagyon ideges leszek. :(
és megborotválkozott tegnap. és annyira finom, selymes az arcbőre. hatalmas kontraszt van a frissen borotváltsága és az 1 hetes borostája között. mindkettőt szeretem, de előbbi nyilván kellemesebb. főleg, hogy a kedvemért olyan. :)
fáradt volt tegnap, 11-kor már haza is ment, csak 1 meccsnyit maradt. ami persze kettő lett, mert a Juve és a MU meccs között kapcsolgattunk. sokat bújt hozzám, átkarolt, pihent a vállamon. nem volt túl aktív, de hát meg kell érteni, napok óta alig alszik. velem együtt persze.
a tegnapi 12 óra után ma is hosszú napnak nézek elébe, sőt, lehet, hogy még szombaton is be kell jönnöm (én barom feldobtam, hogy akár... de persze csak ha kapok lóvét cserébe. ismerve az ügyvezetőt, otthon fogok punnyadni szombaton, mert plusz pénzt kicsikarni belőle lehetetlenség.), szóval nagyon happy vagyok. napok óta alig eszem, alig iszom, csak vegetálok. most is azon csodálkozom, hogy még élek. :) cserébe most már tényleg minden nadrág zuhan le rólam, ha nem vigyázok. :)
Zével egyébként annyira jó, hogy minden este találkozunk. kérdeztem tőle, hogy nem uncsi-e, hogy nálam ülünk állandóan. mondta, hogy mivel szar az idő, meg nincs nagyon eleresztve anyagilag, ezért sem uncsi, meg azért sem, mert velem tök jó lenni. :) persze jeleztem, hogy én is a pörgés híve vagyok, de nekem sincs zsém, meg 12 órányi meló után energiám se emberek közé menni. már hazafelé, a villamoson is úgy közlekedek, mint egy zombi. nem bírom az embereket elviselni. pont elég egész nap a munkahelyen. (közben utánanéztem Vérnénnye érkezésének: dec. 17-re van előre jelezve, úgyhogy nem para a most hétvége. hanem majd a következő lesz az. :D)
fura ez az egész Zével. még egy percig sem gondoltam arra, soha, bármennyire is hulladék voltam, hogy "jaj, inkább ma ne találkozzunk...". meg ha ott volt, akkor sem gondoltam azt, hogy "jaj, mehetne már...", sőt. hihetetlen nyüszögést tudunk rendezni mindketten, amikor el kell indulnia. és minden este együtt vagyunk, és nem unom, és nem idegesít, és nem zavar, és nem elég belőle semmi. azért majd kíváncsi leszek az első, második, harmadik együtt ébredésre, a munkába indulás, közös kajálás, akármi történésre, hogy az milyen lesz. hogy bírjuk majd egymást hosszú távon. (én már tervezek a jövővel, ez gáz?) ami biztos, hogy ma Loki meccs, úgyhogy ma is jön. :) 
tegnap meséltem neki TG-ről. ahogy egyre belemelegedtem a sztoriba, rájöttem, hogy a két pasi szinte tök egyformán müxik, meg egy csomó közös van bennük. ha TG az örök szerelem, akkor Zé micsoda??? :P hát de tényleg... én már ebbe nem is merek belegondolni... :)
abba viszont igen, hogy mennyire jó, hogy lehet együtt meccset nézni Zével, és meg is lehet dumálni. a Bőgőssel ugyebár nem lehetett. számára a foci csak pasik labdakergetése. 3 meccset ha látott életében végig, abból talán 1-et velem. szóval ennyire nem érdekli. nekem viszont az életem része és jó, ha a Társammal is meg tudom osztani. Zé mesélte, hogy míg focizott, volt olyan, hogy úgy rúgott 3 gólt egy meccsen, hogy közben szotyizott a pályán. csak ott állt középen, mikor jött valami pontrúgás és berúgta. hát megzabálommmm. annyira laza, annyira jó fej. olyan dumája van, hogy befosok. TG-vel összeereszteném őket, szerintem kibaszott nagy cimborák lennének. közös bennük a zene, a filmek, a dumálás, a foci, a strandröplabda, az utazás, a ganja, a humor, az intelligencia... meg kéne ismerkedniük. :)
TG! a dec. 21-es szülinapünneplésre amúgy se reagáltál, most akkor nem bánnám, ha. :) jó bulit csaphatnánk hármasban. de persze Háni is jöhet. :) ja, vagy máskor is megejthetjük. csak gondoltam, a hagyomány... :))) főzök egy jó chilis babot, úgyis kívánom és jól bezabálunk, meg ilyenek. :))
nagyon rá vagyunk pörrenve ám Amszterdamra Zével. a jövő évi Queen's Dayt céloztuk meg. és kitaláltuk, hogy hazafelé csak vonattal kéne jönni... :) egyrészt mert szeretünk mindketten vonatozni, másrészt meg mert csak. ;) már utánanéztem néhány dolognak, bécsi átszállással tudunk hazajönni. és akkor odafelé meg olcsóbb a repjegy. és valóban van még a Malévnál más akció, de hát igazából a www.dohop.com a mérvadó. ott van minden. :)
én nem tudom meddig fog tartani ez az egész, de nagy reményekkel és várakozással tekintek elébe. és semmi görcs nincs bennem, semmi agyalás. mert nincs is rá szükség. minden percben biztosít arról, ami nekem szükséges. és ennyi. ennek így kell működnie. :) ámen. ;)


2 megjegyzés: