hétfő, december 21, 2009

ne legyen minden

tökéletes, arra azért vigyáz az Élet... az előbb jön egy ilyen sms Zétől: "Szia! Kérlek ne haragudj rám a tegnap este miatt. De én sem tudom mit akarok... blabla ez nem a témába vág, aztán ... Utána felugranék hozzád, ha nem zavarlak." na, ettől egyből lefagytam, úgyhogy inkább fel is hívtam gyorsan, még mielőtt szétkattogom magam.
elmondtam neki, hogy egyáltalán nem haragszom, mert én is ugyanígy éreztem, és tök jól volt ez így, hogy tegnap hazamentem. másrészt meg, hogy ne agyaljon, ne kattogjon, próbáljon meg lazítani. agyban is. bár tudom, hogy milyen nehéz ez neki is. neki másért, mint nekem, de tudom, hogy nehéz. szóval ne agyaljon, mert higgye el, hogy tud ez működni, minden félelme ellenére is.
úgy éreztem, hogy megértette amit mondok, szóval ebben is maradtunk, hogy megígéri, megpróbál lazítani. és ma meg úgysem fog látni, mert nem leszek otthon este, de holnap a mozi, ahogy megbeszéltük, még áll. és akkor tudunk kicsit külön lenni is. kicsit tud hiányozni a másik. mert eddig szinte tényleg annyira, annyiszor együtt voltunk, hogy még a hiányérzet sem tudott igazán kialakulni. és mennyivel nyugodtabb vagyok én is így, hogy ezt meg tudtam vele beszélni, meg szerintem neki is jobb. hogy nincs nálam harag, és hogy értem, hogy mit akar, hogy mi a baja. 
én nem élném túl, ha ennek most vége lenne, vagy egyáltalán ha vége lenne, úgyhogy inkább próbálok magamon változtatni az ő igényei szerint, úgy, hogy azért én se sérüljek.
csütörtök reggel meg úgyis elutazom a szüleimhez, csak szombaton este leszek megint Pesten, addig ismét nem találkozunk, legalább megint kipihenhetjük egymást, és ő sem érzi úgy, hogy rá vagyok telepedve, hogy megfojtom, hogy túlságosan megkötöttnek érzi magát. mert nagyon jól látom, hogy ez a problémája. attól fél, hogy a szabadságában korlátozza valaki. és bár tegnap este már ilyen jutott eszembe, mikor mentünk hozzá, hogy "olyan, minhta már hazajönnék..." de direkt nem mondtam ki, mert attól is biztosan dobott volna egy hátast. inkább lenyeltem. elég, ha én tudom és érzem, hogy úgy megyek hozzá, mintha hazamennék. annyira szeretek ott lenni, mint otthon. ha nem jobban. és semmi nem tud hiányozni. ott nincs tévé, meg szuper konyha, meg akármi, de tökre nem érdekel, mert vele lehetek és ez nekem mindent megér. 
szóval kezdek rájönni arra a rugóra, amire az ő agya jár. és igyekszem úgy beszélni és úgy cselekedni, hogy a legjobban érezze magát. mert tudom, hogy nagyon sok szeretetet fogok kapni érte cserébe. hogy nagyon hálás lesz, ha meghagyom az életterét abban a mértékben, amennyire ő igényli. nekem sem álmom ám, hogy soha ne legyen egy olyan estém, amikor egyedül vagyok, otthon, és azt csinálok és úgy, amit és ahogy én akarok. nekem is jólesnek ezek a dolgok, szóval totálisan díjazom. mivel én is jóideje egyedül élek, amúgy is nagy parám, hogy valakihez megint alkalmazkodni kelljen, valakihez hazemenni kelljen, valakivel jópofizni kelljen, ha nincs kedvem, akkor is... stb. és neki ugyanez. 33 évesen, magányos farkasként, megvan a saját kis élete, élettere, szokásai, amit nehezen ad fel, mellette még a Démonai, amikkel elég sűrűn meg kell küzdenie... szóval értem én. és tiszteletben tartom. és éppen ezért úgy és annyira fogom szeretni, ahogy neki jó. mert tudom, hogy ezért azt fogom kapni cserébe, hogy annyira és úgy fog szeretni engem, ahogy nekem jó. :)

5 megjegyzés:

  1. Szió! :)
    A szex témához: Nem tudom mi és hogy történt, de meg kéne próbálnod irányitani /tudom,h hosszú i,de nem jó a bill./ finoman. Szval arra gondolok,ha pl:még nem vagy eléggé izgalmi állapotba akkor nem kell hagyni szenvedni a pasit, hanem nyugodtan szólj,hogy még ne. Ha kevés az előjáték v. ő nem fogalkozik veled akkor nyugodtan húzd oda a kezét a nyakadhoz, melledhez stb...Érted mire gondolok? Vagy mondhatod, hogyha ezt és ezt csinálod az teljesen bepörget. És nem árt őt is megerősiteni és dicsérni. Nem szabad bántani begörcsölnek tőle. Viszont,ha ezek után sem hajlandó semmire csak saját magára akkor kuka a picsába. Akármit mondanak,hogy a férfiaknak lelkileg mindegy ez nem igaz! Érzékenyek begörcsölnek és ők is jól akarnak teljesiteni.Gondolom nálad a testesd is görcsöltet akár tudatalatt. Ilyenkor érdemes lenne előtte pornót v. vmit nézni ami felpörget. Lehet együtt is. Amikor csak nehezebb napja van az embernek több idő ráhangolódni akkor érdemes tovább csókolózni.
    Nem kioktatás, hanem tapasztalat.
    Dr. G. Szexuális tanácsadás rovata :D
    Ja és sok pusza SOKKAL BOLDOGABB KARÁCSONYT, MINT EDDIG! :)

    VálaszTörlés
  2. Marion von Finkenstein2009. december 21. 13:56

    köszi a jótanácsokat, ezekhez a trükkökhöz azért én is eljutottam. ;) és tudom, hogy a pasik is igyekeznek, és őket is visszavetheti egy kudarc. ezért bántott is, ahogy rápirítottam. de meg tudtuk beszélni, sőt, még ő kért elnézést emaitt is. szóval szerintem jó lesz ez... :)
    köszönöm a jókívánságot is, Neked is minden szépet és jót kívánok. ;)

    VálaszTörlés
  3. A kommunikáció sok kapcsolatot megmenthetne szerintem, ha működne. Nagyon-nagyon fontos. Szerintem jól állsz hozzá és drukkolok :) Olvasd el a könyvet, tudod, a könyvtári könyvemet, abban sok szó van az elengedésről. Ja, utána meg add vissza :)

    VálaszTörlés
  4. Marion von Finkenstein2009. december 22. 9:12

    juhuuuuujjj... a könyv. fuck. elő is veszem, karácsonyra viszem, az lesz a második könyv a 22-es csapdája után, amit elolvasok, és legalább láthatlak végre, mikor visszaadom. :)))
    és viszek majd egy doboz bonbont, hogy add oda a könyvtárosnéniknek. :))

    VálaszTörlés
  5. hahaha, 22es csapdája atom!
    azt!

    boldog karit tőlem is, pusz:

    Yossarian aka tégé

    VálaszTörlés