kedd, december 08, 2009

nem jutok egyről

a kettőre hetek óta otthon, a lakásrendbetétellel. vasárnap hazaestem vidékről (fú, még nem is meséltem, mekkora élmény volt a Csík zenekar koncertje a pilisi református egyházközösség rendezvényén), aztán nem sokkal utána jött Zé.
tegnap hazaértem hétre, Zé fél 9 előtt már ott volt. ami nem baj, de persze semmire nem volt időm, csak egy gyors mosogatásra. jó, kedvem se volt bármit is csinálni, de lehetőségem sem sok.
jó volt a tegnap este is. az a durva, hogy nagyon érzi minden rezdülésem, minden gondolatom. kibukott belőle, hogy neki már nem elsődleges szempont a külcsíny, inkább a belbecs. ezzel nincs is semmi baj, csak az oroszlán egóm, meg az önértékelési zavarokkal küzdő lelkem egyből mit vett le belőle? hogy: "nagyon bírlak, bár a külsőd nem az igazi, de felül emelkedek rajta..." ettől elszottyantam, és bár nem mondtam ki semmit, azért észrevette és kérte, hogy ne nehezteljek rá.
az a baj, hogy igazából az tök jó, hogy bírja az agyamat, meg a humoromat, meg mindent, viszont én azt szeretném, ha a testem is ezzel nagyjából egyenlő mértékben bejönne neki és tetszene neki. mert hát éppen elég problémám van magammal, még mindig, és ha még a pasi is, aki mellettem van, azt erősíti bennem, hogy igen, jó fej vagyok, de csúnya (nem konkrétan ezt, nyilván, mert nem vagyok csúnya, csak sarkított a példa), akkor még inkább nem fogom tudni elfogadni magam, mert tudom, hogy mindent nem adhatok meg neki, amit egy egészséges férfi kíván és joggal elvárhat. ráadásul még inkább utálni fogom magam emiatt.
hozzá kell tennem, hogy az első randink alkalmával elmondta, hogy a teltebb formákat kedveli, meg igazából azóta sem éreztette velem egy percig sem, hogy "undorodna" tőlem. sőt. tegnap határozottan éreztem, hogy kíván. és ki is mondta. mikor már kértem, hogy ne csak hümmögjön, hanem mondjon is valamit. akkor kibökte. :)
ez persze jól esett, de nem tudtam rá mit mondani. 
mindegy, igazából nem para, bár az első alkalom majd para lesz, az már most biztos. továbbra sem akarom máshogy intézni a dolgot, mint ahogy elterveztem: megadva a módját, és megteremtve a lehetőséget arra, hogy ne kelljen korán kelni másnap. ha nem foglalkoznék ezzel, akkor akár már az éjjel megtörténhetett volna a dolog. mert most már nagyon bepörgött. :) 
kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz vele az ágyban, bár az eddigi előjelek kedvezőek. :) arra is kíváncsi vagyok, hogy ha lefekszem vele, akkor mi fog változni. egyáltalán fog-e változni bármi is... 
egyébként miután beledörmögte a fülembe, hogy kíván, megmutattam neki a verset, amit tegnap idéztem itt. nagyon tetszett neki. :) megint ki kellett rúgnom a lakásból, de csak 1 után sikerült, úgyhogy most persze hulladékság van, mert ráadásul én még 3-ig fent voltam, nem bírtam aludni. túl sok volt az este. :)
annyi tervünk van amúgy. és ez meg tök jó. hogy menjünk vízilabda meccsre, meg hokimeccsre, meg moziba, meg színházba, meg kiállításra, meg ejtőernyőzni, meg Amszterdamba... ugyanazon sajnálkozott, amin én, hogy miért nem találkoztunk egy héttel előbb, mint amikor, mert a Malévnál volt olcsó repjegyes akció, és hogy ha előbb találkozunk, akkor már meglenne a jegyünk Amszterdamba. mert egyikünk sem volt még ott, és mindketten vágyunk oda, és ráadásul mindketten úgy érezzük, hogy együtt kellene elmennünk. és ezt azóta érezzük, mióta először randiztunk...
ma úgy néz ki, hogy szünetet tartunk, mert egyszerűen alig alszunk. egy csomó éjszakát együtt töltöttünk az utóbbi egy hétben. elfáradtunk. öregek vagyunk. :) de kíváncsi leszek, hogy kibírja-e egyáltalán. hogy tényleg nem jön fel, vagy inkább mégis, és leszarja, hogy kialvatlan. én nyitott vagyok mindenre, bár ha belegondolok, hogy ma este fél8-ig dolgoznom kell, akkor a sírógörcs határán állok és leginkább egy fejlövésre vágyom, semmi másra.
persze ma reggel már jött az sms Zétől, hogy megérte keveset aludni, és hogy szeretne már mellettem ébredni. mit mondjak, én is így vagyok ezzel. hogy meg is érte, meg hogy vágyom már a vele alvásra. a szexre is, de inkább az összebújásra. ez mondjuk fura. máskor a dugáson jár az eszem, most leginkább azon, hogy 1 cm-nél ne legyek tőle távolabb. de nem azért, mert nem kívánom... hanem mert vele összebújni is nagyon jó. hosszú percekig képesek vagyunk folyamatosan csókolózni és hmmm... nagyon fincsiségesen. :))
amúgy, ha jól sikerül az első éjszakánk, felül fogok emelkedni azon, amit mondott a külcsínnyel és belbeccsel kapcsolatban. úgy érzem, hogy nem szabad ezen rugóznom. mert tényleg nem úgy viselkedik, hogy rugóznom kéne rajta. hát... ha nem jól sikerül, akkor para... na, akkor kíváncsi leszek, hogy mi lesz a szitu. hogy lekoccol-e két perc alatt, vagy sem...
de igazából nincs para. tök felesleges. attól nem mennek előre a dolgok. és amúgy meg azt érzem, hogy tök jó lesz minden. az első párnacsata is, meg a többi is... :) had legyen már ekkora önbizalmam... :))

éjfélkor ismét beköszöntött az a nap, ami több szempontból is ünnep számomra. egyrészt mert Marion névnap van. BOLDOG NÉVNAPOT NEKEM!!! :D másrészt Mária nap is van. hát ezért is BOLDOG NÉVNAPOT NEKEM!!! :D meg mindenkinek, akit a környezetemben Máriának hívok, és ők engem szintén így, bármennyire is mindegyikünk más néven lett anyakönyvezve. :) 
végül, de nem utolsósorban, ma van TG születésnapja. szemtelenül fiatal. :) éjfél után 1 perccel, szokás szerint, már köszöntöttem. Zének is megmutattam az smst: "Boldog szülinapot narkós! :D" ez állt benne. hiányzik a mocskos pofája, remélem, szokás szerint, 21-én ünnepelünk megint. másnap meg jól elmegy Bécsbe, ahogy ilyenkor szokott. :))

3 megjegyzés:

  1. haha! az! hajkurásznám megint a marketinges picsákat a karácsonyi vásáron utána! régi szép idők. :)

    ja egyébként azért írok, mert nem késtétek le az olcsó repjegyet. a mikulás akcióban tényleg 23 volt amszterdam, de van más akció is most malévnél, így 26 mindennel oda vissza 'dam. az se sok ;)

    tg.

    VálaszTörlés
  2. Itt is boldog névnapot Marikám!:))
    B.

    VálaszTörlés
  3. Marion von Finkenstein2009. december 8. 14:48

    tg: vazz. nade akkor jössz ünnepelni 21-én??? kit érdekelnek a marketinges picsák???
    az akciót megnézem, tényleg nagyon mehetnékünk van. :) bár, lehet, hogy korai még ennyire előre tervezni. :)

    Drága Bé! imádlak!! :))

    VálaszTörlés