péntek, december 04, 2009

nincs késztetésem arra

hogy írjak ide. muszáj? jó, ha már így kérdezem, ha így állok hozzá, az elve gáz. de azért csak kéne írnom...
volna is miről, de egyelőre mély titkolózásba merültem. csak Barbi tud az eseményekről, bár őt is csak utólag értesítettem egy randiról, ami miatt kaptam is a mocskos pofámra tőle. :) jogosan. :) rájöttem, előtte nem tudok és nem is akarok semmit titkolni. :)
ma meg már olyan vagyok, mint a tejbetök. az okozója Zé. :) tegnap este már harmadszor találkoztunk 5 nap alatt, és a tegnap este volt eddig a legjobb. bár elsőre is több, mint 6 órát dumáltunk... és észre sem vettük. :)
Nyilas jegyben született, és pont úgy csókol, illetve ugyanolyan jól csókol, mint TG, aki szintén Nyilas. úgy látszik, ez valami plusz adottságuk. :) én persze díjazom. szerda éjjel csavarogtunk, illetve estétől, egy csomót röhögtünk, meg sétáltunk. meg persze széjjel fagytunk. érdekes volt. végül nála kötöttünk ki forralt borozni, meg zenét hallgatni, de utána még haza is kísért, igazi úriember módjára. még jó, hogy 10 percnyire lakik tőlem gyalog. :) najó, inkább 20. :)
tegnap meg hozzám jött fel este 10 előtt, és hajnali fél2-kor már kérlelt, hogy rakjam ki a lakásból, mert ő nem akar menni, nem bír menni, annyira jó velem. és én is ugyanezt gondoltam, hogy ne menjen, mert nagyon jó, de menjen, mert muszáj aludnunk. így is egy raklap fos vagyok... de persze megérte. ;)
és persze ma megint szívesen találkoznék vele, de jönnek Katinkáék, meg Barbi is, ami nem baj, de Zé meg Budafokon cimbizik este... azért lehet, hogy hazafelé beugrik... nem bánnám. :) 
reggel indulunk anyuékhoz, jajdejó lesz. egész héten nem aludtam szinte semmit, úgyhogy otthon kéne bepótolni, de hát azt sem lehet. a szokásos szívózás, hogy ne aludni járjak haza. de szombat este meg Merlinbe kellene menni Zével. de hát nem leszek Pesten. mert már megígértem, hogy hazamegyek. vasárnap este meg Pilisen a Csík zenekar koncertjére megyünk családilag. hét elején még volt kedvem hozzá, most már persze annyira nem, inkább jönnék haza minél előbb, hogy Zével legyek... nagyon durva... a sok sem elég belőle. pedig vannak félelmeim, vannak problémáim, de most próbálom élvezni azt, ami történik velem, közöttünk. 
ha nem lesz jó, akkor leves. addig viszont élvezem. nem görcsölök csak sodródom. és ez most olyan jó... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése