kedd, december 22, 2009

nosztalgia pálinkázást csaptunk

tegnap Vikiékkel, a régi szép idők emlékére, meg persze megünnepelve Valti születésnapját is, ami meg ma van. :)
mocskosul sikerült berúgnom, már úgy volt, hogy ott alszom náluk, de mégis inkább haza indultam az első éjszakaival. 
hehhh... micsoda szopóágon vagyok én mostanában, hogy a hideg, fagyos éjszakában egyedül kell bóklásznom hazafelé. :) nade nem volt gáz. fél óra alatt hazarepített a nagymama szilvapálinkája, meg a 909-es. :) még bakterok is voltak... eszem megáll... :)
otthon még egy lazító cigire rágyújtottam, és bár akartam nézni egy filmet, nem sikerült, mert fél óra múlva már bealudtam. hajnal 5-kor ébredtem a kanapén arra, hogy üvölt a tévé és világos van, akkor már nem mozdultam, hanem lekapcsoltam mindent, és aludtam ott tovább. elég durva, kitekert pózban ébredtem reggel, jól elfeküdtem a nyakam. :(
közben, míg írok, megérkezett a futár az Alexandrától. rendeltem 2 könyvet, meg 3 dvd-t, karácsonyra, ajándékba. egyszerűen se időm, se kedvem, se gusztusom elmenni vásárolni, inkább így oldom meg. mondjuk, előbb is eszembe juthatott volna, mert egy csomó minden kifogyott, vagy már nem tudják kiszállítani, de amit sikerült így megvennem, az már fél siker. holnap még tervezek egy bevásárló körutat, bár egyre inkább gondolkodom rajta, mert tegnap betévedtem az Árkádba, és egyrészt ki van fosztva, másrészt ami van, az gáz, harmadszor meg az emberek, meg az a habzsolás, a kétségbeesett shoppingolás... na, attól hányingerem van. és sehol semmi jó cucc, cserébe ami van, az kurvadrága. 
mindegy, olyan sok dolog már nem kell, majd megpróbálom fájdalommentesen intézni.
ma este moziba megyünk Zével. megnézzük a Berlin Callingot. mert még játszák. ráadásul az Európában. úgyhogy az jó lesz. :) aztán majd persze meglesz a dvd is, de azért moziban mégiscsak más... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése