kedd, május 18, 2010

úgy civakodunk néha

Zével, mintha... nem is tudom... nem is civakodás ez, csak még mindig nem áll rá az agyam, hogy ne kérjek számon rajta semmit, mert ugyebár nincs jogosultságom hozzá. és ezzel nincs is baj, csak ahogy megnyilvánulok néha, abból az jön le, hogy elégedetlen vagyok vele, holott nem vagyok és nem is lehetek.
egyből megérzi ám, ha bajom van. és le is torkollt tegnap rendesen, hogy már megint mit vétett, hogy kimért hangnemben leveleztem vele. nem szeret velem "rosszban lenni"... ami egyébként különösen érdekes. valahogy így megy ez a megismerkedésünk óta. ha nekem bajom van, akkor egyből jön, hogy beszéljük meg, vagy miért haragszom, vagy mivan. és ez még mindig tart. szeretnék néha belelátni a fejébe. vagy addig a jó, amíg nem látok bele? ezt se tudom. :(

tegnap este 6 körül értem haza, eszembe jutott, hogy megvegyek egy újságot, amire kíváncsi lettem. és nem is jártam rosszul, hogy megvettem, sőt elő fogok rá fizetni, mert remek írások vannak benne. és találtam egy irodalmi pályázatot is, amit meg fogok próbálni, és Zének is a kezébe nyomom, hogy ő is írjon. ha nyerünk, vagy egyikőnk nyer, már az is valami. vagy ha nem nyerünk, csak belekerülünk egy antológiába, az is tök jó. :) június 30. a határidő, addig még simán össze lehet hozni. legalább végre értelmes dologgal töltöm majd az időm. :)

tévézgettem egy darabig tegnap, meg olvasgattam az újságot, aztán 10 körül már aludtam. fent akartam maradni pornót nézni, de nem volt energiám. így is reggel alig bírtam felkelni. :( el is késtem remekül, mert még hajmosás, smink, mittomén. :)

jól érzem magam az új hajammal, egészen jól. :) kellett már ez a változás. :) érdekes, hogy a kollégáim csak hosszú hajjal ismertek, most persze meg vannak lepődve, hogy levágattam. pedig nekem baromi sokáig rövid hajam volt, csak az utóbbi 3 évben kezdtem el növeszteni. :)

tegnap hívtak anyuék. tök jót beszélgettem velük. főleg apuval. annyit vihogtunk... meg is jegyezte, hogy örül, hogy ilyen magas színvonalon tudtunk beszélni, ebből ne is adjunk alább soha... :) hát van egy dumája az apámnak, az biztos. :) volt kitől örökölnöm. :)

más.

nagyon felbasztam magam Mr. X-en tegnap. annyira ideges lettem, hogy nem tudom elmondani. a lényeg, hogy csak azért hülyít egy csajt, hogy megdughassa. az illető 32 éves, tanulatlan, és annyira naiv, hogy minden szavát elhiszi. igazából nekem ehhez semmi közöm, hacsak az nem, hogy ugyanabba a kanyarba fogok beleesni, mint a másik csajszi, hiszen egy hétvégére szervezett mindkettőnket. de basszus... a lánynak jó segge van. és ennyi. és ezért olyan dolgokkal hitegeti, ami szerintem már büntetendő kellene, hogy legyen. lehet, hogy hülyeség, de én azt hittem, hogy az Erdélyben született és felnevelkedett embereknek van erkölcsi tartásuk, sodorja őket bárhova is az élet. de hát tévedtem... na, ettől meg én érzem magam naivnak. szóval konkrétan megmondtam Mr. X-nek, hogy egy féreg. és amit csinál az nagyon gáz. hozzátettem azt is, és ezt még mindig úgy gondolom, hogy ha 32 éves létére valaki ennyire naiv, akkor meg is érdemli, hogy kihasználják. de amilyen állapotban lehet az a nő lelkileg, nem csoda, ha mindenbe és mindenkibe kapaszkodik. (nem írnám meg a részleteket, nehogy még ebből is balhé legyen, de sajnos én tudom, hogy mi a pálya)
azért ezek után komolyan elgondolkodom azon, hogy kinek hihetek? hogy egyáltalán érdemes-e bárkivel szóbaállni, vagy minden férfi csak dugni akar? hogy egy szép seggel már el lehet valakit varázsolni, még ha buta is a lány, meg naiv, meg a feje se szép... hogy van ez? hogy süllyedhetnek ilyen mélyre emberek? 
és tényleg ennyire sötét nők lennének a városban, akik megeszik kanállal amit emailben írnak neki? mert személyes találkozó még nem volt.
az ilyen férgeket, mint Mr. X, vascsővel verném agyon. de tényleg. ráadásul annyira beteg az elméje (mondjuk lehet, hogy a féreg cselekedeteire ez az egyetlen kézenfekvő magyarázat van), hogy az meg már tényleg sok. de mégis hogy szocializálódhatott valaki, hogy ilyen lett felnőtt korára??? számomra érthetetlen. ja, és persze diplomás emberről beszélünk. 
nem minden a papír, ebből is látszik.
ezek után azért elgondolkodom azon, hogy vajon Barbi miért nem tud elég nyitott lenni például? hiszen őt is megszivatták már ilyen férgek, akik előadták a valamit, aztán meg kiderült, hogy csak kefélni akartak... és Barbit például nem mondanám a naivság mintapéldányának. 
másrészt ezek után nem csoda, ha nincs kedvem ismerkedni. mert tudom, hogy hajlamos vagyok én is megcsúszni, bár ez után a sztori után sokkal jobban felvértezem magam, és kábíthatnak bármivel, nem fogom elhinni.
harmadszor pedig, ezek után nagyon is megbecsülöm Zét, meg amit kapok tőle emberileg, érzelmileg. mert bármennyire is vagdalkoztam már ilyenekkel, be kell látni, hogy ő soha nem hitegetett, soha nem baszott át. az más kérdés, hogy én mit láttam bizonyos dolgokban, de neki soha nem állt szándékában engem bántani, megvezetni. ő sokkal tisztességesebb ember annál, mint hogy ilyet tegyen. és biztos vagyok benne, hogy az előélete is ilyen volt. meg ő mindig ilyen lesz. és tudom, hogy benne megbízhatok.

ezzel most nem azt akarom mondani, hogy akkor igen, örök élet Zével (bár az eddig ismert férfiak közül, ha mindegyiket összeveszem, akkor Zé van az erkölcsi és mindenféle magaslaton, a többi meg elmehet a picsába. Kosostól, 76-ostól, Kéményseprőstől, Bőgőstől, mindenestül), ahogy lesz úgy lesz, de azt mindenképpen mondani akarom, hogy az ismerkedéstől megint elment a kedvem egy jó időre. persze, ne általánosítsak, de azért tudni kell, hogy minden pasi patkány (amíg be nem bizonyosodik az ellenkezője), ezt megmondta már Banya is száz évvel ezelőtt. és nem hittem neki, de el kell hinnem, mert így van. minden nap jön valami olyan impulzus, ami megerősít ebben. 

úgyhogy szégyellje magát az összes féreg férfi, aki képes egy nőt kihasználni, hitegetni, átbaszni csak azért, hogy még egy strigula legyen neki a sorban. hányok ettől és mélységesen fel vagyok háborodva.

4 megjegyzés:

  1. A jó segg nem egyenlő a butasággal. :o)

    *CsF nem "seggfej"* :o)

    VálaszTörlés
  2. Marion von Finkenstein2010. május 18. 16:47

    nem is erről van szó!!
    hanem csak arról, hogy egy jó segg elég egy pasinak ahhoz, hogy meg akarjon dugni egy nőt. és ez a felháborító. hogy emberek nem látnak ennél tovább. sőt, még ki is fejti, hogy "ja, hát nem szép a feje, nem járnék vele..." de dugni jó lesz. rémes. :(

    VálaszTörlés
  3. Sejtettem, 32 sem vagyok még, hajjaj...de mennyire nem. :oD
    Bánom, de ez van... :o(

    Nos, engem ez nem zavar, és téged sem kellene. Értem én emocionális fejlettséged, de mindenkinek van egy Agya, így nagy A-val. Jogodban áll használni és nem használni. Aki az utóbbival él, az tudatosan teszi magát vakká/butává/együgyűvé stb. Szóval ne sajnálj Te csak senkit. Magunkat sem kell. :o)
    Kifejthetem majd az Agy kérdést, ha szeretnéd. Imádom a pszichológia biológiai megközelítéseit. ;o)


    *CsF Agyas ma*

    VálaszTörlés
  4. Ez az eleg egy jo segg es akkor a ferfi mar akarja a not dolog, azert eleg erosen tamogatva van a nok oldalarol. Ha a termeszet nem vallalt volna benne reszt azzal hogy a szep noi testet vonzova teszi a ferfiak szamara, siman mondhatnank hogy a nok tettek ilyenne a fiukat.

    Az meg hogy X hulyit egy not azert ilyen fura szamodra mert a tarsadalomban amiben elunk sokkal inkabb elfogadott amikor a nok hulyitik a ferfiakat mint forditva. Aztan amikor a csajszik orraesnek egy keson felfedezett hulyesegben nagyon meg vannak am sertodve, es gyorsan elfelejtik hogy bizony ezeket az eszkozoket ok is kitunoen hasznaljak.

    Firefly

    VálaszTörlés