szerda, május 26, 2010

bőrig áztunk tegnap

délután Zével. tegnap addig cincálta az idegrendszeremet a sértődött leveleivel, míg ki nem bökte, hogy hiányzom neki. persze úgy kellett kihúzni belőle, harapófogóval. nyilván nem férfias ilyet mondani, biztos azért. vagy mert azt hiszi, ha hiányol, akkor én biztos azt gondolom, hogy csak azért, hogy kihasználjon és mittomén... pedig nekem is hiányzott, persze. de hát én nem kezdeményezek, mert nem. mert miért mindig én? meg különben is, az elutasításba nem szeretnék beleszaladni.
szóval kiderült, hogy hiányzom neki, és most már kezdem egészen jól kiismerni ezen a téren is... 
na, cserébe én kitaláltam, hogy munka után menjünk ki a Kopaszi gátra napozni, meg dumálni, mert az jó. meg egyedül úgyse indulok el soha. ő meg tök ráért.
hát leléptem kicsit előbb melóból, még hazaszaladtam, egy-két dolgot magamhoz vettem, aztán irány a találkahely.
remekül láttuk, hogy mekkora vihar lesz, de nem érdekelte egyikőnket sem. :)
ő hozta a plédet, én a pezsgőt, megültünk kicsit a fűben, iszogattunk, dumálgattunk, aztán meg menekültünk. :) leszakadt az ég, konkrétan, de hát aki akarta, láthatta. :) az ELTE TTK egyik új épületéhez rohantunk fedezékbe, jó fél órát ácsorogtunk ott. cigiztünk, meg röhögcséltünk, meg összebújtunk a pléd alatt. hát... elég romantikus volt... :) olyan bőrigázós, összenézős, összebújós, pillarebegtetős. :) én élveztem. :)
aztán mikor csendesedett az idő (legalábbis azt hittük, hogy csendesedik), akkor elindultunk a ZP felé, de hát itt még tócsakerülgetés, meg szintén elázás. hozzám vettük az irányt, útközben még bementünk boltba, élelemért.
otthon vacsiztunk, zenét hallgattunk, majd korán lefeküdtünk. bár nem aludni, de majdnem. :) korán aludtunk egyébként. ;)
reggel együtt koránkelés, együtt kávézás, együtt cigizés, aztán ő elment dolgozni, én meg 1 óra múlva indultam.
nagyon csinin öltöztem ma fel, szerintem. :) bár már akkora ruhákat hordok, hogy jobb nem tudni. :( muszáj lenne sportolni már tényleg. mert még mindig nem jutottam el oda sajnos. :(
ha viszont ma így marad az idő, és nem lesz kilátásban vihar, akkor tuti, hogy megint kimegyek a Kopaszi gátra, mert kurvajó volt ott tegnap. a fűben mászkálni mezítláb... hmmm... :))) viszek könyvet, plédet, kifekszek, oszt olvasok. :) ez a terv. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése