vasárnap, május 23, 2010

már itthon vagyok

jóideje. vége van a bulinak Halásztelken. nem volt rossz, de már most biztosan tudom, hogy ide nem megyek többet. nem feltétlenül a rossz idő miatti körülmények rondították el picit, hanem inkább szervezetlen volt, és rengeteg tuskót láttam a közönség soraiban. hát ilyen kopasz, kigyúrt fazonokat, akik szerintem környékbeli valakik lehetnek, és persze már tuti, hogy sok éve járnak erre a bulira, már amikor volt, de alapvetően nem ők a goabulik törzsközönsége. szerencsére találkoztunk Csigahegyes ismerősökkel, nagy örömömre, meg hazafelé is összehaverkodtunk még fiatalokkal... szóval jó volt, bár Andiból, kettesben ez a cirka 24 óra több volt, mint sok. rettentő fárasztó, rengeteget beszél, felét nem is értem, csak hümmögök. de nem is érdekel, amit mond. vannak jó meglátásai, néha viszont iszonyatosan gyerekesen viselkedik, és szinte mindig fogni kell a kezét, mert vele mindig történik valami. elejti, felbukik, összekeni, levágja, beveri, letöri, elhagyja... és még sorolhatnám. 
próbáltam nem felbaszni magam, de néha már én is kiakadtam (mikor a pezsgőt locsolta szét a sátramban, a hálózsákomra), erre ő mindig aranyosan, széles vigyorral reagál, hogy "jaj, ne aggódj, sátorozunk, úgyis retkesek leszünk, meg ezen ne idegeskedj... stb. stb. stb." ami egyébként először aranyos, később már ez is idegesítő, hogy még engem basz le, hogy fel merek háborodni az ő esetlenségén, szétszórtságán, bénaságán, és ezzel persze bennem kelt bűntudatot, holott ő a kétbalkezes és figyelmetlen. mert egy idő után már nem tudok rajta nevetni, inkább bosszantó és szánalmas. 
na, mindegy, a lényeg, hogy jó buli volt, jó pasikkal, jó társasággal, jó zenékkel, majdnem jó idővel is. :) illetve többségében jó idővel. :)
a hazafelé utat is én megoldottam faszányosan, hogy ne kelljen málhákkal gyalogolni, Andi hálás lehet, már tényleg anyja helyett anyja vagyok. csak ez már nekem sok. meg így, hogy ketten voltunk, állandóan össze voltunk nőve, egy percem se volt szinte arra, hogy magamban lehessek. 
de a buli, meg a zene tényleg állat volt. este 9-től már ott pattogtam az egyik színpad előtt, és némi alvást nyomattam éjszaka, de ma délután egyig folyt a móka, kacagás. :) ja, de hát a legszebb az elindulásunk volt egyébként, mert tegnap tök szarul ébredtem, kihánytam a kávét, meg émelyegtem és nem bírtam enni semmit. megjött Andi délután 3-kor, nekiálltunk és megittunk egy üveg pezsgőt (én ugyebár éhgyomorra), meg hát cigi, és én úgy elkészültem fél5-re, mire indulni kellett, mint az M5-ös. meg kellett állni Mekinél, hogy egyek valamit, mert totál szét voltam esve... szóval parádésan indult a buli. főleg, hogy mikor odaértünk, akkor szakadt le az ég, úgy cirka másfél órában. bent ültünk a sátorban, mint a nyuszik, ott kucorogtunk, meg persze cigiztünk, meg ettünk, meg piáltunk. valami kigyúrt-kopasz társaság elhaladt előttünk, és bekiabáltak: "hé, lányok, ez nem a Diáksziget!" ... kurvavicces, mondhatom. aztán meg mikor már mindenki szarrá ázott, akkor mi voltunk a nagyarcok, hogy van sátrunk. :)
hát... most elég fáradt vagyok, de azért holnap jó lenne végre eljutni a Kopaszi-gátra egy kis séta eredményeként, ahol aztán döglenék kicsit a zöldben, nyugiban, zene nélkül, csak bámulva ki a fejemből, vagy olvasgatnék kicsit, de még kérdés, hogy milyen idő lesz, meg az én lábaim el tudnak-e indulni holnap bármerre is. ja, meg hát most aztán ki kell mosnom mindent, mert még a fülem hegye is sáros lett. :)

a hétvégén elvileg a Normafához megyünk bulizni. én igazából a következő Csigahegyig offolni akartam minden bulit, mert hát se pénzem, se energiám már, de hát Normafa után Szurdokvölgy, ahol még szintén nem voltam, és kíváncsi vagyok. most egyelőre az a terv, hogy idén nyáron a lehető legtöbb helyet végigjárjuk, ahol ilyen bulik vannak, és eldöntjük, hogy hova fogunk járni a jövőben. Csigahegy tuti befutó (Ozora egyértelmű, ez nem is kérdés), Halásztelek tuti bukó. Normafa és Szurdokvölgy egyelőre felkészül. :) mondjuk a Normafától legalább bármikor haza tudok jönni, meg oda nem kell sátrazás, meg ott többféle zene lesz, meg talán Csillagász be is tud vinni (ja, írjak is neki emiatt). Szurdokvölgy meg újdonság megint. :) és a műholdkép alapján tuti klassz hely. :)

most még leeresztek. kifejezetten jó egyedül lenni. Andi tulajdonképpen tényleg kikészített. főleg az állandó dumálásával. néznék valami filmet, de hát nincs ebben a szájbavert tévében semmi. :( és még mikor lesz 11 óra? :( no, valahogy csak eltöltöm az időt. :)

ésssssss... csak az INTER!!! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése