péntek, május 14, 2010

olyan távolinak tűnt

tegnap este, mikor lefeküdtem aludni, a tegnap reggel. mert akkor láttam utoljára Zét. olyan furcsa érzésem volt tegnap este, mintha már 1 hete nem láttam volna... ez normális? 
nem is nagyon értem, hogy mit akar ez jelenteni, persze kattogni is kár ezen, de én inkább úgy éreztem, hogy hiányzik a jelenléte, a társasága, azért tűnik hosszúnak az a 12 óra, amit nem együtt töltöttünk. meg hát azóta ez a 12 óra már nem annyi, hanem több. bár ma reggelre levél várt a facebookon tőle, így most megint nem érzem magam annyira elveszettnek.
a hétvégéről még semmit nem beszéltünk, nem akarok erőltetni semmit. hibátlanul elvagyok egyedül is, meg ha találkozunk, az sem rossz.

tegnap végül nem néztem meg az edzőtermet, mert reggel nem készültem fel rendesen a várható időjárásra, így a szakadó esőben, egy szál felsőben (plusz sapkában) grasszáltam. így semmi kedvem nem volt már még tovább sétálgatni. de nem tettem le a feltérképezésről, meg a sportolásról sem. leszek én még jó nő, csak tessék majd odafigyelni! :)

ma fodrászhoz megyek, már nyomtattam egy csomó képet, hogy milyen hajak tetszenének, milyet szeretnék... aztán úgyis Lacira bízom magam, de legalább legyenek támpontok. ha elbassza, be nem teszem a lábam oda többé. ezt most már tényleg frankón mondom.

holnapra takarítást, pakolászást tervezek, ha már a buli elmarad. no, hogy mi valósul meg belőle, az még kérdés... főzni is kellene... valami könnyűt... ahhoz van kedvem. a többihez nem annyira, de azt meg muszáj. :(

amúgy meg már negyed 9-kor lefeküdtem tegnap, mert semmi erőm nem volt tovább fennmaradni. a tévében se volt semmi érdekes, olvasni meg nem volt erőm. 

a lényeg, hogy már péntek van. :) ezen kívül más nem is számít, jelen pillanatban. :)

1 megjegyzés:

  1. Főzzünk együtt? Bort viszek. :oD

    Imádok borral főzni, néha az ételbe is teszek. :oP



    *CsF ma nem könnyezik*

    VálaszTörlés