szombat, május 15, 2010

megkezdtem a karcsúsodást

mégpedig a hajamnál. :) jó rövid lett, és még lehetne rövidebb is. :) na, majd legközelebb. :) Laci ismét nagyot alkotott, most valahogy volt kedve hozzá, és ez nála sokat számít. beszélgettünk bulikról, úgy néz ki, sosem érem be karszalagban őt idén... áhhh... najó, azért nyár végén még vissza kell térni erre. :)

éjfél előtt feküdtem le valamikor, vágytam már egy kis pornóra (több, mint egy hete nem néztem), úgyhogy nem is hagytam ki. :) nagyon jó ám arra, hogy az ember megismerje a saját testét, annak működését. az érzékeny pontokat és a többit. :) ezt nem véletlenül mondják sokan, tényleg így van. :) már csak olyan partner kell, aki szeretné ezt a tudást átvenni tőlem, hogy ő alkalmazza nálam, az én örömömre. :) meg persze a sajátjára is... :)

de majd meglesz az is. :) végül is Zé fejlődőképes. most, hogy végre ellazulhatott lelkileg, érzelmileg, egészen jó viszonyban vagyunk az ágyban is. :) meglepően jó viszonyban. :) nem nagyon értem, hogy eddig miért kellett görcsölni, de hát ő máshogy viszonyul a szexhez, mint én. meg az érzelmekhez ezáltal. ezt már említette a megismerkedésünk hajnalán is, de nem gondoltam, hogy neki tényleg ekkora problémát okoz (Férfi létére), hogy úgy tudjon szexelni, hogy nem foglalkozik az érzelmekkel, csak élvezi azt, ami történik. mondjuk éppen ettől különleges is a számomra, nem találkoztam még hozzá hasonlóval.
 
na, persze én beszélek, aki szintén nem tudja úgy elengedni magát az ágyban, mint más nők, akik képesek kikapcsolni az agyukat és csak a gyönyörre koncentrálni. jó, hát megszenvedtem én ezt már ezerszer, mármint azt, hogy valakivel ágyba bújjak, és én többet érzek esetleg, mint a másik, és akkor nekem az gátat okoz. vagy csak a testemen problémázok, tulajdonképpen mindegy. nem tudom elengedni magam. ezért is megy egyedül minden olyan könnyen. :) nem kell tartanom attól, hogy nem tetszem, vagy nem lesz hozzám türelme az illetőnek. mert bizony sok türelem és kitartás kell hozzám az ágyban is. 

vagy van egy másik véglet, amikor tényleg ki tudom kapcsolni az agyam (lásd Mr. X esetében), és 5 percnyi ismeretség után szétteszem a lábam és akkorát élvezek, hogy leszakad a plafon. :) de ahhoz kellett Mr. X is, aki minden gátlásomat feloldotta kb. 2 mondattal, és utána meg már el is hittem, hogy én vagyok a legnagyobb szexistennő a világon. ami egyébként így is van, csak hát nem árt, ha az aktuális partnerem (akár csak szexpartner) megerősíti ezt. 
annyira durva, mert Mr. X olyan leveleket ír mostanában, hogy kész... hogy nem gondolta volna, hogy ennyire jó vagyok az ágyban, azt hitte valami szende kiscsajjal lesz dolga. és nem hiszi el, hogy nem voltam már legalább 70-80 pasival. pedig csak 30-nál járok nagyjából... igaz, ezt az utóbbi 4 évben prezentáltam. :) 
no, meg persze a sok pornónézés, és önképzés. biztos vagyok benne, hogy ez sokat segített. és állítólag nagyon finom és nagyon jó bennem lenni. hogy hiába nem vagyok bombázó testű, olyan anatómiai adottságaim vannak, meg olyan trükköket tudok, hogy az felejthetetlen... 
hát ez vagyok én. :)

jut eszembe, 4 éve írok blogot. ez azért nem semmi... nem gondoltam volna annak idején, mikor belekezdtem, hogy ennyi ideig írni fogom, hogy ennyien olvasni fogják, és hogy ennyi történet kapcsolódik majd hozzá. hogy lesznek emberek, akiket a blogom által ismerek meg, és lesznek olyanok, akiket emiatt veszítek el. 
hát igen, volt itt már minden. már rúgtak is ki munkahelyről a blog miatt. na, az is szép sztori volt. :)

szóval jubilijum... nem kérdés. :) bár majd jövőre lesz az igazi. :) 

ma végre összeszedtem néhány fontos iratot, amit a könyvelőmnek el kell küldeni (közeledik az SZJA és TA bevallás), kb. 5 hónapja vagyok ezzel elmaradva. fog nekem örülni, mikor megkapja a paksamétát... :( de legalább ez is megvan. :)

délután punnyadok, főzök. most elindulok padlizsánért (remélem leszakad az ég abban a pillanatban, ahogy kilépek a házból), akarok főzni egy könnyű, mediterrán pennét, amire tavaly nyáron szoktam rá. Zé írt reggel megint facebookon, hogy mi a tervem estére. neki nincs semmi, de lehet, hogy nem is lesz semmi, mert talán holnap is dolgoznia kell. válaszoltam, hogy semmi extrát nem csinálok, de lazulhatunk együtt, jöhet bármikor, itthon leszek. 

a tegnapi nap legfontosabb eseménye számomra egyébként, hogy megalakult az új Országgyűlés. nem akarok a hülyeségekkel foglalkozni, amik menetközben történtek (mellény, bizottsági elnökségek...), csak az emelkedett hangulattal, meg azzal, mekkora hatalmas lehetőség most ez Magyarországnak. én nagyon-nagyon bízom és hiszek a kormánypártban. ezt tanácsolom mindenkinek. higgyetek és bízzatok. nem lesz holnap kolbászból a kerítés, de alakulunk, szépen, lassan, de biztosan. ezzel a 2/3-dal elindulhat országunk a felemelkedés útján. nemsokára nagyon jó lesz itt élni, és büszkék lehetünk Hazánkra és annak vezetőire. Istenem... annyira hatalmas boldogság, hogy Magyarország Miniszterelnökét Orbán Viktornak hívják... :) ez egy hihetetlen élmény... hihetetlen, de élmény... :)

(ha valaki követte a twitteren, vagy az indexen a tudósítást az alakuló ülésről és annak körülményeiről... hát nem tudom... én hülyére röhögtem magam közben... viccesek ezek a fiúk. kár, hogy ott ütik-vágják a Fideszt, ahol érik... na, majdcsak rájönnek ők is, amire már elég sokan régen rájöttek...)

3 megjegyzés:

  1. éljen a tekintetes nagyvezír, a hős kotorbán piktor, juhé!

    az, fellendülünk, de kurvára. mindenki megszorít, mi meg toljuk kifelé a hiányt, kárpótoljuk a tukó devizahiteleseket, folytatjuk a költekezést.

    VálaszTörlés
  2. él-jen vik-tor él-jena párt!

    VálaszTörlés
  3. Marion von Finkenstein2010. május 17. 11:17

    a maszop vajon mit csinált volna, ha ők nyernek? és vajon miért nem nyertek? és vajon mit csináltak az elmúlt 8 évben? najó, erről nem is nyitok vitát. nem kötelező velem egyetérteni, ez nem is politikai blog, csak személyes benyomások kerülnek bele. úgyhogy igazából kár is kommentben osztani az észt. úgyse érdekel. :) ebben a témában meg főleg hajthatatlan vagyok, ha tetszik, ha nem. :)
    lehet menni TótaW-hez fröcsögni. :) viszlát. :)

    VálaszTörlés